Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kişisel not: bir daha show tv de film izleme!![signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Logar senden nefret ediyorum'daki nefret kelimesine sansür koydular, bu kadar mı olur? Onu geçtim robotu düzdüğü sahneyi de çıkartmışlar. Bir de reklam manyağı olmuş film. Orası normalde de sansürlü bal peteğim . HAYIR YANI FİLMDEN ANLAMIYORSUNUZ SONRA FİLME KÖTÜ DİYORSUNUZ Hoş değil . Sonu süpriz ama , ben etkilendim , güzel bitirdiler Adam ishalmiş , tahmin etmezdim öyle yattım[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ne diyosn oha fln[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Show Tv, reklam vermek için şekilden şekile girdi... Gemi Gora ya yanaşırken gökdelenlerin tepesinde bile reklam panoları vardı öehh dedim:D Ama yine izlemek güzeldi, küfürsüz olunca bi gıdım komikliği bile kalmadı gerçi ama yinede izledim:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Filmi satın almak için 1 milyon dolar verdiler, bu açığı kaptmak için de dana gözü kadar reklam verdiler herhalde. her 3 dakikada bir selpak gördüm, anlam veremedim.[signature][hline]GW: Marsin Coldblood L7 W/Mo (aç-sil-yeniden aç döngüsüyle 8.character oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: ShadowFury, 27 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Ama yine izlemek güzeldi, küfürsüz olunca bi gıdım komikliği bile kalmadı gerçi ama yinede izledim:D Bu da bize filmin aslında o kadar da ii olmadıını gösteriyo. Zira küfürlü konuşarak masa bile güldürülebilir.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o [Bu mesaj Kojiroh tarafından 27 Kasım 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çeviriler çok kötüyyy dublajlar iğğğreeennçç hass. lam bu türk filmiydi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 show'u açınca şok oldum,görüntü kalitesi ne kadar düşüktü,90yılında yapılmış türk sinemasıyla aynı kalitedeydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gora zaten ilk çıktığın büyük bi beyeni kazandı bunu sinemada ve Cd de izlemek güzel idi. Ama Show TV De sanmıyorum :) Görüntü kalitesi iğrenç ve insanı çıldırtan reklamlar yokmu ewt işte Show TV De İYi seyirLer[signature][hline]Bir Gün Yalan Sölüceksen Eğer Bırak Karşındaki Sana Güvendiği Kadar İnansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Kojiroh, 27 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki: said: ShadowFury, 27 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Ama yine izlemek güzeldi, küfürsüz olunca bi gıdım komikliği bile kalmadı gerçi ama yinede izledim:D Bu da bize filmin aslında o kadar da ii olmadıını gösteriyo. Zira küfürlü konuşarak masa bile güldürülebilir. küfür ederek güldürmek öle kolay bi iş diil o filmde cem yılmazın canlardıgı karekter saten küfür eden bi adam o adamlardan saten çok var bu ülkede cem yılmaz kendi gösterilerindede çok küfür kullanır ama gösterisini onun üzerine kurmaz saten kaç tane türk filmi gördün ingilizce küfrederek güldürebilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Valla adamlar reklam yapmak için filmi pek kesmemişler anlaşılan :) Adamlar heryere reklam iliştirmişler resmen.. adam yerleri siliyo paspasın yerine reklam koymşlar! Pes doğrusu[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Lanet olsun böyle televizyonculuğa. Ota b.ka reklam koymuşlar.[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 filmden çok reklamlara güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar