Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: beybin, 28 Kasım 2005 02:03 tarihinde demiş ki: derste de aktifim hep en sevdiğim öğrenci tipi... :/ şakalan tövbee.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ilkokulda maratona başla 3-4-5. sınıfta hafta sonları dershaneye git, cuma akşamları özel hocayla çalış, çocukluğunu yaşayama türkiye'nin en iyi liselerinden birini kazan, 2 sene hazırlık oku, fransızca özel ders al, ortaokulda biraz yay ama lisede öss gelsin, dersler bastırsın, fizikten tarihten bütünlemeye kal, tarihi ver fizikten borçlu geç, son sene dershaneye devam et, 2 ay kala iletişim okumaya karar ver ve fizikten yine bütünlemeye kal. össye gir, başarılı ol, iç sınavdan iletişime gir, bütünlemeden fiziği ver, tüm bunları yapabilmek için okulunun festivali dahil olmak üzere bütün sosyal aktivitelerden feragat et. üniversiteye gir ilk sene yay, vizelerden sıç, finallere çalış, kal, bütünlemeye gir, kal. fransızca ders vermeye başla. okulun gaztesinde çalış. ikinci sene aynı dersleri al. gazetede çalışmaya başla. fransızca ders vermeye devam et, okul gaztesine devam et. pazartesi öğlen 2'den gece 11'e kadar gazete salı 1'den 2'ye kadar okul gaztesi servis toplantısı, 2-5 arası ders çarşamba 10-4 arası ders, 5-8 arası okul gaztesi yazı işleri toplantısı perşembe 9-12 ders, 1den gece 11'e kadar gazete cuma 2-6 ders cumartesi 2-11 arası gazete pazar 11-1 arası fransızca özel ders, 2-11 arası gazete boş gün? yok. tek boş vakit cuma akşamı. koşuşturma mı? ...[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: beybin, 28 Kasım 2005 02:03 tarihinde demiş ki: derste de aktifim hep Daha kötü olucak evet aktiflik çok kötü bişey.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tüm bunları yaparken bi yandan msn'de bnmle saatlerce konuşabilmene de şaşırıyorum zaten =) sen (Mantar) mükemmelsin de ben diilm işte!!kopucam yakında.. [Bu mesaj beybin tarafından 28 Kasım 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet ben şahidim konuşmak istiyorum ödev yapıyor, sürekli çalışıyor. o zaman pencereyi kapatıyorum, nasıl olsa ödev yapıyosun diyorum, beni kilitliyor kapatma diyor. :) not: ben mükemmel değilim[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ödev yapıyorum konu da o zaten ..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bitti ödev!!2.5 saat uyiim bari..yarın da vizem var..ooof![signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zamanla alışırsırn beybin.. hangi okulda okuyon acaba??bölümünü de dersen ii olur :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 heh aslinda benim de cok calismam gerekiyor ama , saatlerce ders basina oturabilecek bir tip degilim.. ilkokul 1. siniftan basladim okuldan kacmaya , derslerimi annem zorla yaptirirdi . Sanirim bu tembellik dogustan gelme birsey =P tabi 9 ay annenin karninda yan gelip yattik ! ondan olsa gerek . Neyse ki su an , son senemin ne kadar önemli oldugunun farkina variyorum ve calisiyorum öyle kafama göre . Belirli bir planim veya tempom yok diyelim. Bir de islerimi son zamana birakiyorum genelde . bi taraflarimda patliyor . Gerci hep orta dereceyle kurtariyorum calismadigim halde . bir de calissam ne olacak acaba =P Ama senin gibi olmak isterdim sahsen , planli programli calisipta birseyler yapinca insan kendini cok rahat hissediyor . En azindan vicdan azabi cekmiyorsun keske söyle yapsaydim diye. Kendinle gurur duymalisin . Bunlarin hepsini iyi bir gelecek icin yapiyorsun ve hakettigini de alirsin sonucunda .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Keşke şöyle yapsaydım pişmanlığını çekiyorsundur yine de, planlı programlı çalışsan da... (Hiç çalışmadım, fikir yürütebiliyorum sadece) Çok fazla derse konsantre olup, sürekli ders çalışan amcalar/teyzeler bi zaman sonra sosyal hayatta istedikleri aktiviteleri gerçekleştiremedikleri için isyan edebiliyolar. Tabii bi de planını programını yapıp, hem ders çalışıp, hem boş zamanlar yaratıp istediğini yapan insanlar var ki, aman diyorum. Uber/Süper/Ultra/Mega insanlar onlar, bizim ailede de 2 tane var, hayatım boyunca örnek gösterildiler/gösterilecekler, allahtan düşmanıma istemem valla...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Eh iste keske lafini herkes sarfediyordur . Keske hic keske lafini sarfetmek zorunda kalmasaydik . Grr. sevmiyorum o lafi. Annem kalkip Keske calissaydin böyle olmiyacakti diyince sinirlerim tepeme cikiyor. Iyi annecim o zaman zamani geriye cevirelim diyorum . susuyor haliyle. Planli programli olupta hem ödevlerine calisan hem de hayatin tadini cikarabilen insanlara ; istisnadiyen sadece haftasonu kaliyordur ki bu da yeterdir kanimca. miih bir de durmadan birileriyle kiyaslanmak kadar igrenc birsey yoktur . Bu beni cesaretlendirmekten daha cok , hevesimi kiriyor sanki . Her seferinde kendime söz veriyorum bugün sadece ders calisicam diye yapamiyorum , olmuyor. aslinda hersey insanin beyninde baslayip orda bitiyor. istersen yaparsin lafi ne kadar dogru bilemiyorum cünkü ben bazen ne kadar istesem de yapamiyorum.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Kasım 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ben hiç istemediğimden , ben de bilemiyorum. O kıyaslama olayı yüzünden zaten ben Maraş'tayım. Ben ters adamım kardeşim, bana "Bak teyzenin oğlu şöyle yaptı, şuralara gitti, sen niye yapmıyosun" dersen , ben de "Ben teyzemin oğlu değilim kardeşim, yapmıyorum var mı?" derim. Ha salaklık bende mi evet, ama inadım inat benim. Yapmadım, gitmedim, mutlu muyum , hayır? Ama Keşke... de demiyorum...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Asteroth, 28 Kasım 2005 14:12 tarihinde demiş ki: Ben ters adamım kardeşim, bana "Bak teyzenin oğlu şöyle yaptı, şuralara gitti, sen niye yapmıyosun" dersen , ben de "Ben teyzemin oğlu değilim kardeşim, yapmıyorum var mı?" derim. Ne kadar katılsam az. Bi de beni düşünün... İlkokul öğretmenimiz çok sıkıyodu ama saolsun, sıkı çalışmaya alıştırtmıştı; öyle ki, gece 11'lere kadar ödev yapardım, ödev başında uyuduum olurdu, yarı kalanları annem tamamlardı. İlkokul bile olsa, okulun en çalışkan sınıfıydık veben de hep sınıf ikincisi olurdum; en yakın arkadaşımda üçüncü olur, beni kıskanırdı. Sonra saçma sapan, son derece kötü bi ortaokula gittim; ödev nedir bilmedim, sorumluluk nedir unutturuldum. İlk başlarda, 3 aldım diye üzülürken, 2 aldığımda "hayda!" der oldum. Zar zor, biraz da şişirme notlarla mezun oldum. Lisemden(mezun olduum) memnunum ama, sorumluluk duygum kaybolduu için mi acaba diye düşünmeden de duramıyorum. Şu an, kaybetmiş olduum sorumluluk duygumu geri kazanabilmek için uğraşıyorum. Bu sene ikinci kez bunu deniyorum ama olacak gibi değil. Gerçek performansımı ortaya koyamadığım için kendimden utanıyorum da. Hem, 7 saat ders gördü diye beyni zonklayan bi adam olup çıktım; ben ne yapiym? Off...[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 28 Kasım 2005 02:06 tarihinde demiş ki: beybin yaş kaç ben en son hayat bilgisi dersini ilkokul 4 ve 5 de görmüştüm .:D işte sallamanın bu kadarı :-p :-p bi kere hayat bilgisi 1-2-3'te okutulur sonra komple ayrılır okumadın mı arkadaşım hııı said: beybin, 28 Kasım 2005 03:44 tarihinde demiş ki: Bitti ödev!!2.5 saat uyiim bari..yarın da vizem var..ooof! uyu valla iyice beynin sulanmış saatten haberin yok :-) [Bu mesaj PrudenT tarafından 28 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 5 5.5 yılda bitirmek durumuun müsaitse tavsiye edilir =)) ünide en güsel yıllarını yaşıyosun dersleri biraz daha yayarak az ders yüküyle kendine vakit ayırabilirsin . 4yılda bitirip işsiz ünvanı alıcağına azcık daha gezersin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 e hayat zor tabüü[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bi de yaşlılar buna 'koşuşturmaca' der..eh be teyzecim zaten koşuşturma diyerek anlama bi pekiştirme bi işteşlik kattın da 'ca' nesi..anladık yoruluyosun ama yani..[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... [Bu mesaj Mantar tarafından 29 Kasım 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 benim bir şansım var okulda kalıyorum =D camdan binamı görüyorum ama biraz zor tatmin olan biri olduğum için hep 90+ istiyorum beceremeyince de çok çok üzülüyorum..bugün istatistikte olduğu gibi pof pof ağlamak istiyorum =/[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar