beybin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Çok sıkıldım ..Gecenin 1.35i oldu ben ödev yazıyorum .. Sabah 8de ewden kadıköye gel kadıköyden eminönüne geç 10da okula gir 13.00te çık taxime git anket yap(anketörlük yapıyorum) öğleden sonra okula gel derse gir akşaam 7de kadıköye gel vapurla!8 de bostancı da evde ol,vizelere çalış , ödev hazırla , ve arada yemek yiyip uyu!4 yılım böyle mi geçecek hayattan soğudum ben yaa..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 4 yıl diyosan evet böyle geçecek =) 5 yıl dersen biraz hafifler ama 4 le farkını hissedemezsin. 6 yıl dersen en güzeli derim. 7 yıl dersen e oha derim.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Fistan :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kolay gelsin diyorum öncelikle,ögrencilik en zor meslek ancak ileride rahat etmemizi sağlıyacakmış.(buna bende inanmadım ama neyse)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Uykusuzluk sorunum var 3ten önce uyuyamıyorum, sabahları 5:50de alarmım çalıyor okul için hazırlanmaya başlıyorum, hafta içi salı ve perşembe, hafta sonu da cumartesileri amerikan futbolu antremanım var, aynı zamanda yine salı ve perşembeleri 2şer saatten özel dersim var.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 4 yıl , hazırlığı atladım , derslerden kalacak bi öğrenci diilm ama hayat bilgisinden kalıcam sanırm[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Allah cemi-i cümlemize kolaylıklar eylesin[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: beybin, 28 Kasım 2005 01:47 tarihinde demiş ki: derslerden kalacak bi öğrenci diilm nası olunuyo oyle anlatabilirmisin az bi?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 saat 13:30 da kalk 14:00 da geçen 128'e bin mecidiyeköye gel 85B'ye bin okula git 16:00-22:00 okulda kal oradan çık yetişirsen deniz otobüsüne olmadı direk otobüse bin eve gel ,işini gücünü yap.. zor iş zor.. baykuş olduk burada[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: BabacumMostors, 28 Kasım 2005 01:54 tarihinde demiş ki: saat 13:30 da kalk 14:00 da geçen 128'e bin mecidiyeköye gel 85B'ye bin okula git 16:00-22:00 okulda kal oradan çık yetişirsen deniz otobüsüne olmadı direk otobüse bin eve gel ,işini gücünü yap.. zor iş zor.. baykuş olduk burada O nasıl iş ya ben çözemedim onu?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: beybin, 28 Kasım 2005 01:47 tarihinde demiş ki: derslerden kalacak bi öğrenci diilm emrine amadeyiz.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 akşam okulu sanırım.ya derslerden kalıcak bi öğrenci değilim işte . Çalışkanım yani=) derste de aktifim hep ama yorıyor beni . haa buarada hafta içi stüdyoya gir o yorgunlukla .. çok zor yaa bunalıma giricem az kaldı.[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Antimodes52, 28 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 28 Kasım 2005 01:54 tarihinde demiş ki: O nasıl iş ya ben çözemedim onu? roxxor ikinci öğretim ;) (ama çok para veriyorum yaa 850 YTL ya ayıp be alt tarafı sabahçılardna soru alıp daha uzun süre uyuyabiliyoruz)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 beybin yaş kaç ben en son hayat bilgisi dersini ilkokul 4 ve 5 de görmüştüm .:D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 28 Kasım 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende hazırlık okumadımda, 5,5 senede bitiriyim okulu baska bişe istemiyorum,bende çok yoğunum ayıptır solemesi,masabaşı işi yapıyorum 24 saat nerdeyse, bu yoğun çalısma temposunu kaldıramıyorum artık.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 17 yaşımdayım , üni.1deyim hazırlık okumadım..ya hala bitmedi ödev buarada!!çıldırrr..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yarım saat dir imzana gülüyorum yaw . muahaha uykumu kaçırıdı[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 oda bişey mi. benim dersim 9 da başlıyor 6 da bitiyor. haftanın 3 günü dil kursu var 9 da bitiyor.sabah 7.30 evden çıkıp 10.30 da geliyorum. ödev dediğin de 3-4 demeden bitmez zaten, vize desen uyumassın o gece. naparsın lan işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kötüymüş seninde.ya bu 4 sene çekilmez ki böylee..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: beybin, 28 Kasım 2005 02:10 tarihinde demiş ki: 17 yaşımdayım , üni.1deyim hazırlık okumadım..ya hala bitmedi ödev buarada!!çıldırrr.. Daha uni bir sin. önünde uzun yıllar var.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hep böyle devam edicek di mi .atlıcam şurdan .(pencere)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 daha fena oluyo sınıf atladıkça[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 o yuzden sinif atlamiyosun sen dimi[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yetemiyorm napıyım,kaldım gene tll101 den,3 sene alıcam,eşşekler gibi çalıstığımı sen biliyosun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 biraz daha koşturursam bi yerlerden kopacağım =([signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar