kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ya şimdi haberler bitiyor hava durumu geliyo ondan sonrada spor haberleri geliyo iyi güzel hoş oke anladık da formula 1 in neresi spor ? anlamadım gitti adam araba sürerken spormu yapıyo yani ? saçma oldu ama kafama takıldı soruyum dedim[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 sonuçta spor takımları var taraftarı var puanlaması var fedarasyonu var vs,Bir spor dalı ayrıca yarışçılar araba kullanırken inan baya enerji harcıyorlar.tabi bu benim görüşüm sonuçta formula 1 i başka hangi katagoriye sokabilirizki aslında kendisi başlı başına bir katagori olur ama olsun böylede oluyor.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 12 August 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 iyide adam benim bildiğim arabanın içinde sıcaktan terleyip kilo kaybettiği yanlış da olabilir :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 adamlar sonuçta sportif olmak zorunda. yarış kategorisi içinde anlatamazlar adamlar. çünkü ülkede moto-oto-bisiklet yarışları pek popüler değil. bağdat cadesine çık, kızılaya git orda adamlar zaten yarışıyor. yarışma duygumuzu öyle tatmin ettiğimiz için de, yarış pilotu çıkmıyor memleketten. Çıkıyor da onları da tanımıyoruz.. Neyse magazin, gündem, savaş gibi herşeyi Haber bülteni içinde söylüyorlar.. Futbol, basketbol, olimpiyat, yarış gibi şeyleri de spor içinde..[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ayrıca yarışmak acayip refleks gerektiren bir şey sadece oturan bi adamın refleksi ne kadar gelişmiş olabilir sence?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: kermit_frog, 12 August 2003 16:26 tarihinde demiş ki: iyide adam benim bildiğim arabanın içinde sıcaktan terleyip kilo kaybettiği yanlış da olabilir :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku yok işe profesyonel anlamda bakıncada o hızda o arabayı kontrol atında tutmak koordineyi saglamak için baya bir yorulup efor harcıyorlar fiziksel olarakta.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 anlamışam[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Spor tabi.Beden haraketi gerektiren her yarış,mücadele Spor oluyor.Yarış kategorisine sokmak doğru olmaz.Formula hiç izlemediğim için pek birşey de bilmiyorum yanılıyor olabilirim. Motor Sporu deniyor buna galiba.At Yarışı,Boğa Güreşi de Spor kapsamına sokuluyor mesela.Mutlaka top gerekmiyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben top gerekiyo demedimki ata binme tabiki spor onu söylemen hata zatende topla alakası yok ama dimi ? yüzmenin topla alakası varmı ? yada uzun atlamanın ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 zaten dikkat edin tüm formüla pilotlari atelik yapıda aşırı olmasada kaslı kimselerdir vücut dirayeti önemli adamlarda.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bir şehirdeki 1000lerce insan toplanıp dernekler kurup, gidip grup kavgaları çıkartıp bunların hepsini bir hayat tarzı yapıp da sonradan kendilerine spor taraftarları adı veren bir ülkede yaşıyoruz ki, inan bana futbol gibi iğrenç [artık] sporları gördükten sonra formula 1 insana cennet gibi geliyor.. en azından yolun karşısındaki seyirciler burası x burdan çıkış yok veya ses gelmiyor diye bağırmıyorlar dimi ;)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 İnan bana kermit basketboldan bile yorucu bi spor.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Motor sporları aşırı refleks istiyen birşey değildir bunu bir belgeselde adamın biri gitti şu şumamıdır hani çok ünlü bi sürücü var onla el kızartmaca oynadı:) ikiside berabere kaldı yani refkleksleri normal bir insan gibi Ama onun yaptığı şu arabayı kendi istiyerek kullanmıyor arabayı ve yolu izlemeyi beyni bi refleks olarak yapıyor o yolu planlıyor ve o yüzden kazanıyor böle olay refleks de diil olay arabayı kullanırken plan yapabilmek yarıştaki konumunu düşünmek yolun ilerisini düşünmek felan onları yapmak önemli[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: thelegbra, 12 August 2003 16:50 tarihinde demiş ki: en azından yolun karşısındaki seyirciler burası x burdan çıkış yok veya ses gelmiyor diye bağırmıyorlar dimi ;) belki bağırıyorlar? nerden bilebilirsinki BURASI X BU*VIIIIIIIIIIIIIIIONNNNN*KKK SİZİN A*VROOOOOOOOOOOOOONNN*ZII[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Chemical, 12 August 2003 17:34 tarihinde demiş ki: belki bağırıyorlar? nerden bilebilirsinki BURASI X BU*VIIIIIIIIIIIIIIIONNNNN*KKK SİZİN A*VROOOOOOOOOOOOOONNN*ZII heh yardın ya... :tebrikz:[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar