Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eşşek-hoşaf ilişkisi,yorum parasanız sevinirim,hitiyacım var.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

sevgili antimodes, senin söylediklerin arkadaşın yaptığının yanlış olduğunu göstermez ki?argümanın yanlış yerden başlıyor..kızın karakteri zaten ortada, aldatıldığını bilip bilmemesi değil önemli olan, gidip yapılan konuşmayı kaydetmiş, ha dersin ki dogmeat arkadaşımız yeterince tanımıyormuş veya fazla iyi niyetli davranmış, o ayrı konu, ancak malesef herkes senin kadar marjinal olamıyor, "dost acı söyler" lafını tatbik etmek gerekiyor.

kaldı ki, ben bir dostuma ısrarla bir tavsiyede bulunuyorum, vazgeçirmeye çalışıyorum, kendisine ve diğer dostuma zarar vermesini engellemek istiyorum, o beni iplemeyip devam ediyo, ne biçim dost bu?ben bu adama ihanet ederim, gider ailesine bile söylerim gerekirse, adam olsun.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Sosyal ağlarda paylaş

antimodes,bilmem,hiç aldatılmadıımdan yada aldatmadıımdan tecrübem yok o konuda neyseki :) ama böle genellemeler yapılmasına karsıyım

ayırca cocuun kızla aldatmasının uyusturucuya baslamasıyla bi alakası olduunu düşünmüyorum,olablrmi?belkide,bilmiorum,ama uyusturucuyada baslaması,kızıda aldatmaya baslaması işte bi 5-6 ay once cocouun gecirdii bi ortam deilişklii yüzünden oldu,ihanet ettimmi? etiim,görmezden gelme konusnda sana katılmıyorum[signature][hline]bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamadım heralde yada sen anlamak istemedin.Benim anlatmak istediğim bahsi geçen elemanın uyuşturucu madde kullanımından sonrası.Herkes aynı kafayı yaşıyamaz bu merette bu adamı bozmuş demekki :) bunu anlatmak istiyorum yoksa uyuşturucu kullanan asar keser gibi tavır sergilemiyorum :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu kızın çocuğun onu aldattığını bilmiyor olabileceğini düşünüyor musunuz ciddi ciddi? Komik olmayın yani kimse aptal değil arkadaşlar bu kızın sen ona aldatıldığını söylediğinde seni yalancı olarak görmesi de bir rastlantı değil.
Anlaman gereken şu ki bu kız başından beri biliyordu çocuğun onu aldattığını ama görmezden geliyordu. Hep öyle olur zaten tekrar diyorum aldatma konusunda gereğinden fazla olay yaşamış bir insanım, inanın bana, karşınızdaki kişi aptal değil dönen her şeyi biliyor.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 28 Kasım 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Bir çok kızı bir çok kızla aldatmış bir insanım ve iddia ediyorum, iddia ediyorum ki o kızların her biri tek tek ve ayrı ayrı aldatıldıklarını biliyorlardı. Her biri.
Kimse aptal değil arkadaşlar, aldatıldığında biliyor insan, tavırdan, muhabbetten, söylentilerden, illaha biliyor illaha anlıyor. Sadece insanların çoğu bu gerçeği görmezden gelmeye bayılıyor.
Bu kız bu çocuktan ayrılacak olsa senle konuşmadan çok önce ayrılırdı zaten. Nitekim yine gerçekleri görmezden gelmeyi seçmiş ve çocukla barışıp seni yalancı görmüş.
Uyuşturucu işine gelirsek, konuyla ne alakası var hiç anlamıyorum, uyuşturucu kullanan herkes kafayı yiyip "hölölö karı kız aldatmalı, kendinden geçmeli" modunda mı zannediyorsunuz? Bir çok yakın arkadaşım kullanıyor, inanın bana, öyle değil durum.
Senin olaya el atışınsa komik derecede diyebilirim, bir arkadaşına ihanet ediyorsun, öbür arkadaşını da görmezden gelmediği şeylerle karşılaştırıp seninle kavga etmek zorunda bırakıyorsun.

haklı bence antimodes ..
bnm yazcaımı direk o yazmş yani..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

senin tecrüblerine dayanarak böle bir gnelmmeyi kabul edemeyeceim antimodes,o hatun kişi,aldatıtldıını üşünosa gidip cocuu dövebilcek yapıda bir insancık yavrusu,düşnümüyorum gercekten bildiini,ayrıcam,insanlar farklıdır,oalylara ona buna insanalrın verdiği teğkiler değişkendir,hiç bir konuda kanıt(tecrüelerinin kanıt olduunu düşünmüyorum) sürmeden genelmme yapılmasını kabul etmyiorum,özlekklede insanalr gibi kaydırı guppak yaratıklar söz konusuyken.[signature][hline]bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 28 Kasım 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
Yahu bu kızın çocuğun onu aldattığını bilmiyor olabileceğini düşünüyor musunuz ciddi ciddi? Komik olmayın yani kimse aptal değil arkadaşlar bu kızın sen ona aldatıldığını söylediğinde seni yalancı olarak görmesi de bir rastlantı değil.
Anlaman gereken şu ki bu kız başından beri biliyordu çocuğun onu aldattığını ama görmezden geliyordu. Hep öyle olur zaten tekrar diyorum aldatma konusunda gereğinden fazla olay yaşamış bir insanım, inanın bana, karşınızdaki kişi aptal değil dönen her şeyi biliyor.

neden düşünmiyelimki sen bir genelleme yapmışsın belki tutar belki tutmaz ama istisnalar da olabilir belki kız sessiz sakin fazla ortamı olmayan ve dolayısıyla bu aldatma olayından haberi olmayan bir kız bunu bilemeyiz
edit:bak tutmadı mesela genellemen :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş

[Bu mesaj Lothrodel tarafından 28 Kasım 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha fazla diyebilecek bir şeyim yok. Son olarak sana diyeceğim şey biraz düşün, sence neden sen bu kıza bütün bu olayları anlatıp çocuğun foyasını ortaya çıkardıktan sonra bile kız bunları görmezden gelmeyi seçti? Neden sen suçlu ve yalancı duruma düştün? Bu kız sadece aptal mı yada bütün bu olanlar bir rastlantı mı yoksa bu kız sana mı güvenmiyordu? Yoksa aslında başka bir şey mi var? Bence biraz düşün bu konuyu.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Dogru olanı yapmışsın ama kime göre sana göre bana göre insan olana göre baksana kız saf,oglansa ne oldugu belirsiz ya bunlara değermi önce bir onu düşünseydin keşke kızlar bu tipleri seviyorlar böle ele avuca sıgmayacak bol yalan söyliyecek serseri olucak falan filan onların sevgililerine kötü birşey söylemiyceksin ne olursa olsun ondan başkası onun hakkında kötü birşey düşünemez onunda iyiligini düşünmeyeceksin çünkü onların beyin yapısı nasıl çalışıyor bilmiyorum ama kabullenmiyorlar hiç ugraşma ne halleri varsa görsünler sonunda anlar senin haklı oldugunu hatun kişi ama iş işten geçmiş olur babayı alır oturur aşağı[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya uf
olan olmuş artık, temyize gitmeye gerek yok
bırak artık blockladın elemanları zaten, tek olan hatun kişi senin beklediğin tepkiyi vermedi, demek ki hoşuna gidiyomuş (!?)
sen bir dost olarak yapman gerekeni yaptın, aslında yapmaman gerekirdi ama olayın ekstremliği yüzünden (patide bazı abiler çok ekstrem takılsa da uyuşturucuydu aldatmaydı pek girmediğim olaylar benim, etrafımda da yapanları pek tutmadığımdan ekstrem benim için) söylemeni anlayabiliyorum. vicdanını rahat tut sen.
arkadaş çevrenden eksilecekler de muhtemelen aynı kafada olacak, onları da salla yani gitsinler abi. netten de dedim, bilen biliyor seni.[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Heffer
Sosyal ağlarda paylaş

dün okudum da zamanım yoktu cevap yazmaya . delirme . sakın delirmebunu tecrübe olarak al okadar . Doğru olanı yapmışsın ama onlar hatalarını anlayacak kapasiteye asla gelemeyecekler. Özür dilemelerini de bekleme , sadece haklı olduğunu bil , senin ne olduğunu bilen arkadaşların sana sırt çevirmeyeceklerdir.Yok sadece onların sözyle bunu yapıyorlarsa zaten o arkadaşlardan da hayır gelmez .[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

@Cins antimodes! Tabiki Elemanın yaptıkları sadece kendisini ilgilendirir. İster uyuşturucu kullansın, ister her gece başkasıyla yatsın, ister gebersin. Ama iş yaptıklarını sevgilisinden gizlemeye gelince değişir.

@DoGMeaT
Bu yaptıklarını kıza açıklamakla en doğrusunu yapmışsın. Bırak ikisi ne halleri varsa görsünler. İsterlerse beraber kokain çeksinler.

Bi de şu sorunlu yazını düzeltsen en kral sen olacaksın.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

bnce biras abarti olmus gidip soylemen..sdc hani dikkatli ol tarzi biseler soleyebilrdn bi turlu farketmesini saglardin ama cat diye de solenmes yane..

bnce sen smdi kiza bi msj atmalsn..--ben dogru buldugumu yaptim..onun hakkinda dogru seyler soyledim sana..bana inanmazsan guvenmezsen senin bilicegin is..bnm icim rahat..
aranizi istemeden bozmus olabilirim..ama malesef aranz bozulmasa sen daha cok uzulcektin..seni kurtarmaya calistim..ama suclandim..ne yaparsan yap..bye..!--

bnce aynen bole yazip yolla kiza..
eger o aldatan kisilik de sana kufur ediosa tonla,kavga filan ediosa hakaret filan ondan adam olmas zaten..salla onu..
kiz yapmadiysa sna bisey arkadasligini kurtar...derim ben..

ayrica cok eleman lafini kullaniosun azalt bnce ;):D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

Bence en mantıklı işi yapmışsın.Ortak arkadaşlara gelince madem elemanın bazı ortamlarda adı srama oldu onların desteğin alıp kanıtla gerçeği.Yanlız sakın kontrolünü kaybetme yada sinirlenme.En ufak bir kayma tepetaklak götürür seni yapmak istediğin iyilik çöker.Ha bir tavsiye daha bir ortak konuşma falan olursa sürekli sıkıştır.Neticede bi açık verir.
Not:Asla iki kişinin sevgili-dost farketmez onlar istemedikçe arasına girme....
Edit:Aklıma geldi ya madde kontrolü yapılmıyor muydu kan testi ile.Madem o kadar temiz test öner...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 28 Kasım 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

seni o hatun kişiye gerçekleri anlatmadan önceden bu olacakları düşünmen gerekiyodu. eleman demiş zaten sana sakın söyleme diye, bide kız da çok seviyosa bu elemanı sana mı inanıcak ona mı?
o adamın arkasından konuşcağına bunları kızda yanlarındayken yüzüne söyleseydin daha inandırıcı olurdu. Bu durumda sen insanların arkasından konuşan, yalan, iğrenç bir insan oluyosun :)[signature][hline]:0)
?
Sosyal ağlarda paylaş

İyi niyetli olduğun konusunda hiç bi şüphem yok ancak bu olayda en büyük hata sende bu güne kadar bi çiftin arasını kim düzeltebilmiş taraflar kararını kesin vermişse yada bak ondan hayır yok diye uyarınca hangi çift ayrılmış ? insanlar durum ne olursa olsun her zaman en doğruyu kendilerinin bildiğini sanırlar buna göre haraket ederler bu sonuç normal karışma onlara yada herhangi bi çifte çünkü olumlu sonuç vermesi imkansıza yakın gibi..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 27 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
HİÇBİR ŞEKİLDE; HİÇBİR ZAMAN İKİ SEVGİLİNİN ARASINA GİRME...

+12124124
bende yasadım ,kesınlıkle soluorm gırmeyın ne bok yerlerse yesınler sona suclu durumuna dusuosunuz yada yardım ettıgınız ınsan sıze bı gıcıklık yapıo "ulen o cocuk senı bı s.kseydı keske aranıza gırmeseydım" dıye ahh bıle cekıosunuz cunku yardım edıosunuz bıde haksız duruma dusuosunuz bırakın aman dıyım gencler.
bu arada ne guzel yasmıssın len bana da oret ole hecelemeyı :d cok elencelı oluo okuması
Sosyal ağlarda paylaş

aynen..çok yakın bi arkadaşım var kardeşimn gibi onun da kız arkadaşı onlar çıkmadan önce çok iyi arkadaşımdı bunlar çıkmaya başladılar ayrıldılar bi süre sonra en çok ben uğraştım tekrar birleşsinler diye ikisi de seviyodu çünkü neyse bi şekilde biraraya geldiler ama sonra kıza göre ben onların ayrılmasını istemişim...arkadaşım da durumun farkına vardı kıza yasak koydu hiç bi arkadaşımla konuşmıcaksın diye,kız kimseyle konuşmuyo ve arkadaşımla aramda hiçbi problem yok mutlu huzurlu yaşıyoruz...[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere "hatun"sıfatı hoş değil.Erkek olan arkadaşına saygın varsa keşke uyuşturucu ortamlarına girerken ona engel olsaymışsın(en azından denemeliymişsin).Ama onun dışında bence iyi yapmışsın yani ses kaydetmek falan ne kadar iğrençtir öyle ya...Birgün sana ah sen haklıymışsın pardon falan diye de gelebilir kız olan arkadaşın.[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...