InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Geçen gün saçların uçlarından aldırmak bi de fön çektirmek için güzel görünümlü bi erkek kuaförüne gittim(unisex).Her şey son derece modern temiz etc.Koltuğa oturduktan sonra berber sırasıyla kişisel bilgilerimi,aşk hayatımı,iş hayatımı,babamın mesleğini hobilerimi,fobilerimi yoğun ısrarlar sonucunda öğrendi.Sonra istemediğim halde yan taraftaki bir kuaförün cinsel tercihini,geçen gün çok "taş" bir Rus kızına fön çektiğini,kendi cinsel yaşamındaki bazı problemleri,kavgada nasıl 3 kişiyi patakladığını dinlemek zorunda kaldım.En can alıcı dialog da şöyle oldu: Berber:Rejoice mi Blendax mı? Ben:ee Blendax olsun bari.. Berber(Sırıtarak ve eliyle "bir şey"tutar gibi elini yukarı aşağı sallayarak):Rejoicela daha iyi gider abijim ahuaha! Ben:asfsfas?!?! Neyse 2 dk önce tanıştığı bi adamla nasıl bu kadar samimi olabiliyor bu berberler ya?Pek şikayetçi değilim ama bu cesaret nerden geliyor? p.s berberlerle bi problemim yok..Sadece paylaşmak istedim[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben hiç yaşamadım acaba sorun sende mi o_O :D[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster <3 apathetic www.dudeband.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hep benim başıma geliyo bunlar yaf :([signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hehe tipe bakarak muhabbet kurarlar genelde.. hem eğlence hem de bi nevi pazarlamadir samimi olma.. Ben severim berber muhabbetlerini saç kesen psikolog gibiler :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hmmm.Kişisel daha uygun gibide neyse.Başımdan böyle bir olay geçmedi...Senden kaynaklanma olasılığı var mı?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sen yine çıplak gitmişsindir[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @Bungala adamı terslemeyip,cevap verince bi de gülünce dediklerine(ki gülünmeyecek gibi değil,komedyen gibiler)samimiyeti kuruyolar haliyle[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 berberden berbere değişir.o meslektede konuşmazsan zevk alamazsın vakit geçmez gibi geliyo.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 O zaman tek açıklaması psikolojik olarak tanıdıklarını hissettikleri biri ile daha rahat çalıştıkları için araya sıcak samimi bir hava kurma çalışması-fazla samimi olmasın...Eh....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 heheh bir de bunların değdiren türleri vardır ki en tehlikelileri onlardır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Komik aslında..Lisedeyken sakal uzunsa kör berbere yolluyolardı.Dayı amma kesmişti yüzümüzü be Peheyyt.. [Bu mesaj InneR_ChaoS tarafından 28 Kasım 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Absolut, 28 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki: heheh bir de bunların değdiren türleri vardır ki en tehlikelileri onlardır. Ahahaha süper ya :D[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Son gittiğimde epeydir uyumamıştım. Gözlerim kırmızıydı [tamamen =)] Üstüne üstlük sesim de biraz hırıltılı çıkınca adamın traş boyunca [daha doğrusu sonunda] söylediği tek şey "Sıhhatler olsun" olmuştu. Ve kekeleyerek söylemişti. [Normalde düzgün konuşuyo] Artık korktu mu ne oldu =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Adamı terslesen kafanın içine etçek, mecburen konuşuosun... Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı:P Adamlarda ondan cesaret alıo bıdıbıdı konuşuolar[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 değdirenleri varmış çok duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Gothic, 28 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: sen yine çıplak gitmişsindir muhajhahahshdhsafdsfd :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Absolut, 28 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki: heheh bir de bunların değdiren türleri vardır ki en tehlikelileri onlardır. euhehuehuehue LOL[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yok lan iyi bence.. ben ona bnm capkınlıkları anlatıyorum o bana onunkileri.. az yardımımız dokunmadı yani birbirimize =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 düzgün kessinlerde berberler hepsi öle walla nedense saç keserken illa soru sorulur, konuşulur, raconu herhalde bu işin gerçi benle 3 sorudan öteye gidenle pek karşılaşmadım konuşmak istemeyenlere anlayış gösteriyorlar yani ha bir de dayamasınlar, o da bitti gerçi, berber koltuklarının yan taraflarını baraj gibi yapıyor koltuk üreticileri şikayetçimiyim hayırrrrr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 28 Kasım 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 böhüüü dün yine okuldan kızdıkları için saçımı kestirmek zorunda kaldım sametin deyisiyle kus gibi oldum nedir okulun benimle derdi???? samet burdaysan bi yaz senin berber kurallarını :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 "İşin düşmese hiç gelmiyceean bana laaan?" Diyor benim berberim.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ahaha adama bak niye gidecem lan işim düşmezse gitsende dur seni bi traş ediyim diyip karambolde traş edicek benim berberde çok suskun konuşmuyo pek ama ben konuşmak isitiorum[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sadecetekbirpost Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben berberlerle iyi muhabbet ederimde özellikle taksicilerle çok iyi kanka olurum bi taksicinin nosunu aldım ne zaman sıkışırsan ara beni alır beleşe götürürüm seni demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Oha.. Ne sıcakkanlı bir adammışsın sen be :) Bizim altı dönüm arsa işi var, ama Nasa'daki telefonlara bakan adam epeydir savsaklıyor işi. Hani diyorum şununla bir de sen konuşsan??[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: InneR_ChaoS, 28 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Berber:Rejoice mi Blendax mı? Ben:ee Blendax olsun bari.. Berber(Sırıtarak ve eliyle "bir şey"tutar gibi elini yukarı aşağı sallayarak):Rejoicela daha iyi gider abijim ahuaha! Ben:asfsfas?!?! özuaeuha rolf!! :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar