Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berberler vol 1

InneR_ChaoS

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün saçların uçlarından aldırmak bi de fön çektirmek için güzel görünümlü bi erkek kuaförüne gittim(unisex).Her şey son derece modern temiz etc.Koltuğa oturduktan sonra berber sırasıyla kişisel bilgilerimi,aşk hayatımı,iş hayatımı,babamın mesleğini hobilerimi,fobilerimi yoğun ısrarlar sonucunda öğrendi.Sonra istemediğim halde yan taraftaki bir kuaförün cinsel tercihini,geçen gün çok "taş" bir Rus kızına fön çektiğini,kendi cinsel yaşamındaki bazı problemleri,kavgada nasıl 3 kişiyi patakladığını dinlemek zorunda kaldım.En can alıcı dialog da şöyle oldu:
Berber:Rejoice mi Blendax mı?
Ben:ee Blendax olsun bari..
Berber(Sırıtarak ve eliyle "bir şey"tutar gibi elini yukarı aşağı sallayarak):Rejoicela daha iyi gider abijim ahuaha!
Ben:asfsfas?!?!
Neyse 2 dk önce tanıştığı bi adamla nasıl bu kadar samimi olabiliyor bu berberler ya?Pek şikayetçi değilim ama bu cesaret nerden geliyor?
p.s berberlerle bi problemim yok..Sadece paylaşmak istedim[signature][hline]Order Within Chaos....
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmm.Kişisel daha uygun gibide neyse.Başımdan böyle bir olay geçmedi...Senden kaynaklanma olasılığı var mı?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman tek açıklaması psikolojik olarak tanıdıklarını hissettikleri biri ile daha rahat çalıştıkları için araya sıcak samimi bir hava kurma çalışması-fazla samimi olmasın...Eh....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Son gittiğimde epeydir uyumamıştım. Gözlerim kırmızıydı [tamamen =)] Üstüne üstlük sesim de biraz hırıltılı çıkınca adamın traş boyunca [daha doğrusu sonunda] söylediği tek şey "Sıhhatler olsun" olmuştu. Ve kekeleyerek söylemişti. [Normalde düzgün konuşuyo] Artık korktu mu ne oldu =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim
11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek
Sosyal ağlarda paylaş

Adamı terslesen kafanın içine etçek, mecburen konuşuosun...

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı:P

Adamlarda ondan cesaret alıo bıdıbıdı konuşuolar[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

yok lan iyi bence..
ben ona bnm capkınlıkları anlatıyorum
o bana onunkileri..
az yardımımız dokunmadı yani birbirimize
=)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

düzgün kessinlerde

berberler hepsi öle walla nedense saç keserken illa soru sorulur, konuşulur, raconu herhalde bu işin
gerçi benle 3 sorudan öteye gidenle pek karşılaşmadım
konuşmak istemeyenlere anlayış gösteriyorlar yani

ha bir de dayamasınlar, o da bitti gerçi, berber koltuklarının yan taraflarını baraj gibi yapıyor koltuk üreticileri
şikayetçimiyim hayırrrrr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 28 Kasım 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

böhüüü dün yine okuldan kızdıkları için saçımı kestirmek zorunda kaldım sametin deyisiyle kus gibi oldum nedir okulun benimle derdi????

samet burdaysan bi yaz senin berber kurallarını :D[signature][hline]the truth is out there...
Luke: I can't believe that
Yoda: That's why you failed
FB
may the force be with you
Sosyal ağlarda paylaş

said:
InneR_ChaoS, 28 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki:

Berber:Rejoice mi Blendax mı?
Ben:ee Blendax olsun bari..
Berber(Sırıtarak ve eliyle "bir şey"tutar gibi elini yukarı aşağı sallayarak):Rejoicela daha iyi gider abijim ahuaha!
Ben:asfsfas?!?!

özuaeuha rolf!! :D[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...