Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Fiber optik kablo altyapısı olduktan ve routerlarını falan ona göre aldıktan sonra adamların 2mb ile 100mb arasında çok karları olmuyor yani ha 2mb satmış ha 8mb baglantı satmış önemliolan onu kaldıracak altyapı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bütün interneti dl ederdim walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Davion, 24 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Bildiğim kadarıyle tokyo'nun hemen hemen her yerinden ücretsiz 1Mbit hızında wireless hat mevcut. akli basinda bi devletin boyle birsey yapacagini sanmiyorum,saga sola DoS saldirisi yapmak icin cok guzel bi ortam olusturulmus olur oyle birsey olursa.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben şahsen horace ı özlemiştim : ) ne zamandır görmüodum :P[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 san francisco'da 3 dolar karsiliginda sinirsiz 30mbit internet baglantisi. ayrica kablosuz[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aklı başında öyle yapan eyaletler ve şehirler var. muhtemelen standart olacak wireless sistem gelişmiş ülkelerde. türkiyeye gelmesi de yakındır ben söyliyim. ayrıca fiber teknolojisinden ayrı bi teknoloji olduğundan ona geçmemiz daha muhtemel.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Japonya'da 80$ aylık ücretle 100mbit bağlantıyı insanların evinde yaşayabildiğini öğrendim. crash olmuş durumdayım şu an. Kurduğun bi cümleyle tüm yaşama sevincimi göçerttin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Wirelessın sağlıga bir zararı olup olmadığı henüz bilinmiyor değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 simdi soyle garip bi sorum olcak otobusteyim duruoruz 20pingim var otobus hareket ederse pingim kac olur? :)[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aslında o kadar uzağa gitmeye gerek yok. isveç'de de 100mbit bağlantı ücreti benzer bir fiyat... Avrupa'da zaten isveç'in internet bağlantısı biraz havalı :) amerika'da fios çıktı 15mbit 45$, hollanda da 3mbit 30 eur falandı... böyle işte, bizim altyapımız mı eksik yoksatelekom mu hıyar çok merak ediyorum... ama telekom hıyar sanırım... bizim "altyapı" üzerinden kablo ile internete bağlanmaya verdiğimiz ücreti DAĞ BAŞINDA, çöl ortasında, okyanusta gemide adam veriyor. Uydudan bağlanıyor. Sadece çanak anten için falan 500-1000$ falan gibi bir masrafı oluyor, sonra aylık ücreti, bizim telekoma verdiğimizle aynı ben de kotam doldu mu diye bakıp dururum. download'ları flashgete yükler, pauselarım, okula gider resume ederim... böyle işte[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ara mai tentei ohh my god amman allahim edit1:caponca simboller kodum edit2: olmadi :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: [Bu mesaj Quibble tarafından 25 Kasım 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Quibble tarafından 25 Kasım 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 800 mb tek cd 1 dakika 4 saniye. cd image ini o hızla geçiremiyon bilgisayara öehh![signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Telekoma kafam girsin tutamadım kendimi.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 200gb bölü 100mb/s = 200.000mb bölü 100mb/s = 2000s Yani 2000 saniyede ( bu da 33.333333 dakika ediyor) bir harddiski doldurabiliyoruz. (hemde en genişini) Gözüm yükseklerde değil valla 45 kb/s den memnunum. yalan[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bunalıma girecem zaten yetişemiyorum 45kb download ile. Telekoma toplu şekilde sabotaj yapsak.Türkiyede ki bütün adsl kullanıcıları aynı anda evlerine ve işyerlerine gelen adsl hatlarını mahalle ve semt kapsamında kullanılmaz hale getirsek bütün altyapıyı yok etsek acaba değişime giderlermi... Yada herkes aynı anda adsl vb.. internet bağlantılarını iptal etse kimse üye olmasa değişime giderlermi...[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok dunayda net en ucuz caponlarda 47 mbit e ayda 30 dolarmı ne verıolar ve standart hız bu kaldıkı japonya dunyanın en pahalı ulkelerınden bırıdır bunuda hesaplayın ortaya cıkan 100 mbit e herıfler bıze kıyasla ayda 25-35 mılyon gıbı bır para verıyorlar ondan sonra derız tabı capon yapıo dıe herıfler 1 yıl once fırsat verın turkıyeyı avrupadakı teknolojı karakolumuz yapalım dedıler bızım hukumet alakadar olmadı bıle herıfler kazan/kazan uyguluyorlar avrupa ıse kazan/kaybettır hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende de 100mbps baglanti var ayni oluyo mbit'le heralde, megabyte per second olsa gerek ama wireless alinca eve 54'e dustu gerci fiyati nekadar emin diilim cunku kablo, internet ve telefon tek ucret ama cok pahali olmasa gerek ares'ten 700-800kbps'le fln dl ettigim oldu ama oyle 100mbps ile fln dl yapamiosun yani yok oyle bisey[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 turkiyede 100mbit kablolu aglarla olmaz wireless olur muhtemelen bir 5 sene icinde eger ozellestirme baslarsa. Su anki piyasadaki maximum wireless 110mbit aslinda yeteri kadar gelismis bir reklam sistemimiz olsa. Yeteri kadarda param olsa butun istanbula bedava wireless internet vermek isterdim. Muthis bir olay. Dusunsenize gelecekte herseyde olacak bu wireless. Dusunun cep telefonunuzla mc donaldsa girerken ben bir mesaj aticam, burgera gelirsen sana %10 indirim var diye:) Super bir olay sadece para lazim teknoloji lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Mayhem, 25 Kasım 2005 03:06 tarihinde demiş ki: Telekoma kafam girsin tutamadım kendimi. once bi tedasa girsin ondan sonra kime giderse gider artıkın :D baba :D[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Fazla yükseklerde gözüm yok 3. kişi için 10mbps uygun bir fiyata verilse çok güzel olurdu güzelim ülkemde... Alt bağlantılarda bu şekilde daha makul fiyatlara verilirdi kısaca interneti severdik bazen işkence oluyor...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Mephisto_, 25 Kasım 2005 04:09 tarihinde demiş ki: bende de 100mbps baglanti var ayni oluyo mbit'le heralde, megabyte per second olsa gerek ama wireless alinca eve 54'e dustu gerci ahaha... kardeşim 5000 postun olmuş söyleme böyle şeyler... bu mantıkla git gigabit ethernet al, 1000Mbit olsun bağlantın, japonya'dan bile hızlı eheh o senin network bağlantın kardeş. yani, bilgisayarın ile adsl modem arasındaki bağlantı mesela. önemli değil onun kaç olduğu. Önemli olan sınırlayıcı faktör, o da senin modemin internetle olan bağlantısı. O da büyük ihtimalle 1Mbiti geçmiyordur....[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ayrıcana 100Mbps = 100 megabit per second ~= 13 megabyte per second[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lol post sayima gore mi internetten anlicam istanbulda 128k ile bagliyken 128.000 yazardi kablonetin hiz testine gore boyle cikti gerci amerikadan baglaniyorum ama İletişim 871.20 Kbps 1MB Download 0.16 dakika [signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 25 Kasım 2005 08:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bolu 8 yapıcaksınız MB hızı ıcın yanı 32kbps=4kb 64kbps=8kb 128kbps=16kb 256kbps =32kb 512kbps=64kb 1mbit yani 1024kbps=128kb . . . boyle devam eder bu 100mbit saniyede 12mb denk kı bunlar maxımum degerler genelde oynar baya 256 da 29-30 kb[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 telekoma kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar