KoLDaR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Aile, sevgili derken cidden psikolojik yardım alıcak duruma geldim varsa yolunu bilen yazsın yoksa katil olucam.. meditasyona felan mı başlasam ?[signature][hline]Hate it or love it the underdogs on top i m gonna shine homie until my heart stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 aile dırdırından kurtulmaının yolu onları dinlemek. Sevgiliden ise bir sürü ve kesin çözümü var. Ayrılık var, üstüne gidip azarlama var :) edik : ama aile dırdırının değerini bil :P benim 10 seneden fazla süredir başımda dırdır eden kimse yok :) (hayır daha 21 yaşındayım :P)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... [Bu mesaj BeIlow tarafından 27 Kasım 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ellerini kulaklarına dayıyorsun, derin bir nefes alıyorsun ve "LALALALALALALALA DUYMUYORUM DUYMUYORUM LALALALALALALALALALALA" diye koşuşturuyorsun. Hastaneye falan kaldırmazlarsa çok güzel işe yarıyor yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Denedim hepsini hayatımız ızdrıba çevirdiler huuuusaaaa[signature][hline]Hate it or love it the underdogs on top i m gonna shine homie until my heart stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yok[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kendini başka bişeylere ver. onlar dırdıra başladıkları zaman duymamazlıktan gel. meditasyon iyi fikir aslında. bence aikido'ya başla. bende başlamayı düşünüyorum![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 eet eet diyeceksin sonra salak salak güleceksin.. böle dalga mod takılackasın dediklerini yapmadığın zmn gülerek özür dileyeceksin.. öle[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 onerileri soledikleri cook sacma gelmiosa bi kere dene derim ben..onyargili olma.. ama gercektn sacmaysa duymamazliktan gel..veya otur konus kardesim bnm istediklerim dusuncelerim bunnar diye..annamiolarsa da kotu cocuk ol napalim:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Ellerini kulaklarına dayıyorsun, derin bir nefes alıyorsun ve "LALALALALALALALA DUYMUYORUM DUYMUYORUM LALALALALALALALALALALA" diye koşuşturuyorsun. Hastaneye falan kaldırmazlarsa çok güzel işe yarıyor yani. haha birden kendimi görür gibi oldum. aynisini yapiyorum ben de gerektigi zaman . o kadar laftan sonra rahatlatiyor sanki bunu yapmak. Ya da odama kaciyorum direkt .Cünkü karsilik verip agresiflestigin zaman , ne kadar hakli olursan ol suclu konumuna düsüyorsun grr. Gerci yapabiliyorsan , hic sesini cikarmayip sogukkanli bir sekilde söylenenleri dinliyeceksin . Bitince de Tamam deyip gideceksin. Sasirmalari ve dumur olmalari acisindan .Zamanla dirdiri da birakirlar böyle tepki verirsen kanimca . kiz arkadas konusunda ise , vardir illa ortada birseyler . cözüm bulmaya calis o sorunlara ya da onunla sakin kafayla konusun.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben denedim birşey olmuyor !![signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sinirlendiriceksin onlari. Dirdira basladiklarinda sinirendir. Hem cok komik oluyor ama anlayisli bir ailen olmasi lazim bunun ise yaramasi icin.. Tabi her dediklerine haklisin desende olur yada vaaz verdiklerinde yere bak segilinle ne yaptigini falan dusun hic dinlemessin hemde onlar senin dinledigini sanirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tek yol he demektir[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Ellerini kulaklarına dayıyorsun, derin bir nefes alıyorsun ve "LALALALALALALALA DUYMUYORUM DUYMUYORUM LALALALALALALALALALALA" diye koşuşturuyorsun. Hastaneye falan kaldırmazlarsa çok güzel işe yarıyor yani. :D:D:D:D:D yardın beni :lol::lol::lol::lol::lol:[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Başta dinliorsun bu dırdırları ama sende geri tepip aynı şekilde dırdır etmeye başlayınca güçlerin çakışması oluyor. Azalıyor, göreceli tabi.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 trene bakar gibi bakmayı dene. bir zaman sonra ztn kimin tren kimin öküz olduğu daha bi net anlaşılıo (tabii bu insanları daa da kızdırıo ama olsun zevkli. tavsiye edilir)[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bi arkadasımdan ogrendim ben, işe yarıyor. Sakin kalmayı dene. Peki de, ama sadece "peki". bir sure sonra deliriyorlar :P[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hep h-hm de sonra dinlemediiğini anlicaklardır..[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben "hıhım" diyorum, o kadar cok diyomusum ki artık arkadaslarım dalga geciyorlardi[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 en guzeli tınlamicaksın bole duymuyomus gibi yanında sana sövse 10 dk boyunca tv açıksa fln tv ye bakcn o zaman daha çok delleniyolar test ettim :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Müzik aç,evden çık,yada hiç umursama dinliyomuş numarasına yat hayal kur[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi sende dırdır etmeye başla vallahi hem rahatlıyorsun hemde susuyorlar.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yok.kurtulmanın yolu yok . ama beterin beteri vadır , annemle tanışmanı sağlayabilirim. inan şaşırırsın=)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 daha bulunamadı :)[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Var, var, olmazmı. Aile dırdırından kurtulmak için sevgilinle evleniyorsun. Böylece aileden gelen dırdır miktarı sıfırlanırken geriye sadece sevgiliden gelen dırdır dozajı biçim değiştirerek eş dırdırı şeklinde devam ediyor. Ha sonra baktın dırdır bitmiyo boşanıyosun. Sonuçta dırdır bitiyo. Sen sağ ben selamet.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: navyamphs, 28 Kasım 2005 11:08 tarihinde demiş ki: Var, var, olmazmı. Aile dırdırından kurtulmak için sevgilinle evleniyorsun. Böylece aileden gelen dırdır miktarı sıfırlanırken geriye sadece sevgiliden gelen dırdır dozajı biçim değiştirerek eş dırdırı şeklinde devam ediyor. Ha sonra baktın dırdır bitmiyo boşanıyosun. Sonuçta dırdır bitiyo. Sen sağ ben selamet. Sanki boşanınca aile çevre elalem diye tabir edilen insanların dırdırları yeniden başlamicak. Kendini kandırıyorsun navyamphs bu dırdır lar bitmez bununla yaşamaya alışın. Ha dinlemeyin dinliyomuş gibi yapın bence kadınların çoğu bunu o kadar iyi yapıyorki erkekler kendilerinin hep dinlendiğini kendi söylediklerinin dırdır olmadığına inanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar