Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 The O.C. GILMORE GIRLS ONE TREE HILL Ben bu dizileri pek fazla seyretmemekle beraber gözlemlediğim kadarıyla (kardeşim ve kuzenim) ciddi anlamda bu dizilerin etkisinde kalıp bir şekilde bu dizilerdeki gibi giyinmeye onlar gibi konuşmaya. Hatta ve hatta yaşadıkları aile ortamının o dizilerdeki gibi olmasını istemeye ve belkide yaşadıkları ilişkileri o tarzda yaşamaya özeniyorlar? Ya bir dizi bi genç insanın hayat felfesini yada ne biliyim hayata bakış açısını bu kadar mı değiştirebilir? Paticik topluluğunun hemen hemen hepsi ya Üniversite 1. yada 2. sınıf öğrencisi yada lise öğrencisi. Bu dizileri yakından takip ciddi anlamda bunlardan etkilenen varmı? Tamam kaliteli diziler lafım yok ama ne biliyim bence bayagı bi özeniyor yeni nesil bu dizilerdeki karakterlere. Ama tabi tartışılmaz 3 dizi var biri Nip/Tuck , Las Vegas ve tabi South Park :) Bunları hiçbişeye değişmem oda ayrı bi konu.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla [Bu mesaj Davion tarafından 26 Kasım 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 nip/tuck bir sanattır, o dizinin senaristini ve yönetmenini şahsen tebrik edebilmek isterdim. dier dizilere gelince, evet böle şeylere kapılanlar var, eskidende hep olmuştur bkz: beverly hills[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 etrafta niptucktan etkilenen insanlar olsa super olurdu...[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 dawson's creek de vardı bi ara. onlada böyle bi furya başalmaıstı,cok garibime gidiyor.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: mADmaXimus, 26 Kasım 2005 14:57 tarihinde demiş ki: etrafta niptucktan etkilenen insanlar olsa super olurdu... Ben Doktor Troy'dan çok etkilendim ama bizde ondaki kadar bal yok :D Ayrıca Simpsons,ER ve Scrubs'i unutmayalım :D ve hazır CNBC-e başlığı açılmışken arkadaşlar; Cold Case,CSI NY ve en önemlisi ; Six Feet Under'in yeni sezonları ne zaman verilecek ? Six Feet Under'da Nip-Tuck kadar başarılı ve ödül almış bir dizi harikaydi bence.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dediğin yaş civarları kimlik arayışının en güçlü dönemleri, çevrelerinde gördüğü herhangi bir şeye kapılabilir insanlar bu nömlerde. Bunları ne kadar iyi özümserlerse ileride ona göre karakter geliştiriyorlar. Ne iyi, ne kötü, ne doğru, ne yanlış, ne yararlı, ne zararlı gibi sorulara yanıt ihtiyacı olarak dizilerin kullanılması televizyonun hayatımızdaki yerine bakınca normal-genel bazda konuşuyorum, az televizyon izleyen insanlar alınmasın.-oluyor. Dediğin diğer yaş grubunun da bu dizilere alayla ve hor görerek bakmasının nedeni de bu olsa gerek; bize verecek pek bir şeyleri kalmamış. Ama ama Seinfeld ya dostlar, daha ne diyeyim. :P[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ama bu diziler zaten bahsi geçen, gençliği sömürmek için (çoğunlukla kızlar) çekiliyor. hem merak uyandırıp sürekli izlettiriyor, hem de popüler kültür empoze ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu üç dizinin birillerini etkilemek gibi bir amaçları yok hatta yanından bile geçmiyorlar kendinizi bunları düşünmek yerine ilime irfana verin O C amerikada gençler kadar orta yaşlılarında izlediği bir dizi nedenide basit hafifletilmiş bir pembe dizi yalan rüzgarının hızlı versiyonu denebilir gilmore girls ne diyeyim bilmiyorum ki tek amacı kafa dağıtmak olan bir dizi OTH o nispeten 13-20 yaş aralığına hitap ediyor ama onunda bir etkileme amacı yok bunlar düz çizgide ilerleyen diziler çok az dizi izleyicisi üzerinde kalıcı etkiler bırakır hiç biri bir kurtlar vadisi değil hiç birinde saygı görmek için adam öldürmek çalmak çırpmak şerefsizlik yapmak gerektiği anlatılmıyor bunlar yüceltilmiyor bilakis bu 3 dizide aile değerleri ve ahlaki değerler sonuna kadar destekleniyor[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 The OC hariç diğerleri iyi olmayan diziler bunlar.. Hadi Gilmore Girls bile tahammül sınırları içinde. Ama OTH ne yahu. Çok sıkıcı berbat bir dizi Diyorum size; CNBC-E yi mail yağmuruna tutalım The Lost, Prison Break, Supernatural versinler. Bunlar sağlam dizi işte! =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bi kere o.c. kadar popüler kültürü sömüren bi dizi daha göremezsiniz. hem içinde barındırdığı klişeler, hem de mtv'de falan görmüştüm dizinin yeni bölümü amerika'da yayınlandığı andan itibaren sitesinde o an bölümde giyilen giysiler satışa çıkıyomuş (oha yok artık ?!). ha oturup izlenmiyo mu, kendini izletiyo evet. ilk sezondan keyif almıştım şimdi baymaya başladı. üçüncü sezonu gayet kötüymüş zaten. bu işler böyle. dawson gitti bu geldi, bu gidecek başka bişiy izlenecek. ta ki carnivale gibi diziler popüler olana kadar bu böyle sürüp gidecek :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 lost u vremez cnbc e çünkü dizi max veriyor zaten lost da bozdu ilk sezonu belki bugüne kadar yapılmış en iyi diziyken ikinci sezon tamamen saçmalık yuh be kardeşim bukadar da olmaz diyorsun ama ginede adamın içini oyup seyrettiriyorlar[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya cnbc e favori kanalım.sadece gülmek için mükemmel 1 kanal.ama öyle örnek alınası 1 şey yok o dizilerde...[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gençlik dizilerine ozenmek degil de bazı filmlerde kızıl saçlı sarı saçlı mavi gozlu tipleri gorupte bizde niye yok lan diye hayıflandıgım olmuştu. veya fantastik birşey okuyorsun/izliyorsun yaşadıgın dunya sıkıcı gelmeye başlıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eee O.C. ye özenince ne olcak? Dendiği gibi Kurtlar Vadisi ne ve bilimum mafya tipli adamın cirit attığı dizilere özeniliceğine gitsinler tikky gibi giyinip sağda solda öpüşsünler kimseye zararları olmaz[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 O.C ye ozeniyorsa durum kotu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben izlemiyorum ama izlediği birşeyden kötü bir açıdan etkilenmek ve özenmek sadece kişilik sorunudur bence örnek olarak matrix,yüzüklerin efendisi bunları izleyip gerçek gibi özenen arıza insanlar bile varki bu adamlar üni öğrencisi olabiliyor yani olay ne yaşta ne eğitimde kişiliğin oturması zor ve farklı birşey bence aile ve arkadaş ortamının büyük etkisi var bu tip şeylerde[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Özenmek kötü birşey değildir, yanlış şeyleri özenmek kötüdür. Gidip oc den özenip araba çalarsın oki doki, ama nebiliym iyi yönlerini özenirsen eyw (aklıma gelmedi)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sabah gazetede okudum.Ufacık çocuk arkadaşı 9 milyon borcunu vermemiş diye öldürmüş.Sebepte Polat Alemdar'a özenmiş. İnsanların beynini yıkayan bu beyinsizce dizilere özenmek gerçekten çok kötü ama oluyor işte. İnsan böyle şeylere özeneceğine O.C'ye özensin tikky olsun ,kız peşinde koşsun gene iyi.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 büyüklerde nip/tuck'a özeniyodur illaki:)[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 güzel kızlar oynamasaydı bu kadar izlenmezdi bu diziler. daha bi ilgi çekici hale getiriyor özenme konusuda yapabiliyosalr özensinler; mesela mischa barton gibi bir kız arkadaş bulursalar resmini çekip göndersinler.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar