Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

First Aid Skill'i ile İlgili Bi Soru....

RedBullBursa

Öne çıkan mesajlar

yanlız ben bişi ekliyim benim başıma gelmişti. biraz kopuk bir skill yani şöle söliim. 225 de questi alabiliyorsun sonra questi tamamlayınca skill atladıkça npc'nin ünlem işareti çıkarmasını bekleme yani al bütün malzemeleri doktorun yanında kas skilleri, yeterli skille ulaştığında o sana haber vermicek sen kontrol ediceksin yeni train çıkmışmı diye. snaırım rune cloth 250, heavy rune cloth da 275 istiyordu ya da 275 e 300 de olaiblir işte al malzemeleri kur bağdaş orda 2 saatte 300lersin.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

en fazla 5 dakka, var mı arttıran (indiren :p).

Bu arada bütün first aid bandajları için geçerli bir şey: Bandaj yaparken skill alma şansını gösteren renk yeşile döndüğü zaman bir sonraki bandajı öğrenebiliyorsunuz. Sallıyorum mageweave bandage yeşil mi oldu, heavy mageweave öğrenebilirsiniz demektir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir kaç eklemede bulunayıp. Questi aldığın zaman sana özel bir bandaj verilecek sen de bu bandajla yerde(hordeda) yada yataklarda(ranzalarda aliance için) yatanları belli sürede iyileştireceksin. Bilemem kaç hasta ölmeden belli sayıdaki adamı o bandajla tedavi etmen gerekiyor. İlk denemende yapazsan sana verilen bandajların kalanını at ve questi öyle yeniden al. Çantada o bandajdan kaldıysa yenisini vermiyor yoksa. Sonra sende benim gibi son 2 hastada sap gibi ortada kalırsın :D[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

menethilden 2 gemi kalkıyor.
1 i elflerin mekana biri Jaina ablamıza][signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBullBursa, 27 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
thanatos, 27 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
hordelar hammerfaldaki doktordan, alliancelar theramoredaki doktordan quest aliyorlar.

asker iyilestiriyosun falan, eglenceli bi quest.

Yalnız Theramore neresidir ki yaw :(

tabi ilk once IF deki first aid den q alcan o sana theramora git diyor sora wetlandsden sol iskeleden kalkan gemiye atla ver elini theramor adası oraya gidince adayı az bucuk dolas minicik zaten küçük bi liman sehri sarı noktaya gidecen işte o da bi kalede o adam doctorun teki kendi yapamıyo sana kendi ozel bandajından veriyor ben kendi bandajlarımı kullanmaya calısmıstım ondan diyorum sen o bandajları kısayola al işte sora basla orda yataktakilere normal playera bandaj atar gibi bandaj atmaya 15tanesini iyileştirince bitiyor ama olmesinler olcek gibi gorunenlerde yazılar cıkıyo olabildiince onları iileştir benim 10-15dkmı almıstı guildden biri solemişti =}[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 27 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
RedBullBursa, 27 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
thanatos, 27 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki:
hordelar hammerfaldaki doktordan, alliancelar theramoredaki doktordan quest aliyorlar.

asker iyilestiriyosun falan, eglenceli bi quest.

Yalnız Theramore neresidir ki yaw :(

tabi ilk once IF deki first aid den q alcan o sana theramora git diyor sora wetlandsden sol iskeleden kalkan gemiye atla ver elini theramor adası oraya gidince adayı az bucuk dolas minicik zaten küçük bi liman sehri sarı noktaya gidecen işte o da bi kalede o adam doctorun teki kendi yapamıyo sana kendi ozel bandajından veriyor ben kendi bandajlarımı kullanmaya calısmıstım ondan diyorum sen o bandajları kısayola al işte sora basla orda yataktakilere normal playera bandaj atar gibi bandaj atmaya 15tanesini iyileştirince bitiyor ama olmesinler olcek gibi gorunenlerde yazılar cıkıyo olabildiince onları iileştir benim 10-15dkmı almıstı guildden biri solemişti =}

peki İF deki ilk Questi veren doktor belli bi lvla göremi veriyo yada first aid skilinin belli bi seviyedemi olması gerekiyo benimde firs aid 150 de kaldi expert trainır bulamadim o adayada gittim ama doktora gitmeyi akıl edemedim :( o adadaki doktorda expert first aid varmıdır?[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
damdaki_kedi, 27 Kasım 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
ordakı hastaları ıyılestırmek bazen kasabılıyor latency yuzunden,en kolayı 3-4 kısı gıdın herkeste aynı questı yaparsa hemen bıtıyor,onemlı olan hastalar ölmesın:9kımın ıyılestırdıgı onemlı degıl

aspect of the cheetah kullandıydım ben :D

bide ztn konusmalarından anlıosun hangisi critical durumda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...