Daesu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 saol bu arada :)[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Gözlere de bi girsene bakalım nasıl olacak. Kırmızı falan olsun hatta parlasın böyle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Zamanında painter ix kullanmıştım Gerçekten bi sürü boya çeşidi vssi ile süper bi program Fakat bi eksiğim vardı.. Yetenek olmadan olmuyo işte ühüh =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lise yıllarındayken resim dersi sınavlarında bütün sınıfın resim defterlerine sadece sen çizerdin daesu, herkes kuyruk olurdu önünde. hey gidi günler.. daha o günlerden belliydi sürrealist olmayıp post-artçı olacağın :p[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu 'daesu' arkadaşımız tamamen torpilli olup yetenek metenek hikayedir, tamamen fakir fukaranın şevkiyle oynamaktan başka bir iş yapmamaktadır.Ayrıca yiyorsa "ana mirası değil el emeği" desin istirham ediyorum. Buradan yetkililere seslenmek istiyorum lütfen şu mağra adam kıllıklı insanımsı yaratığı afrika ülkelerine sürgün etsinler, yazık değil mi burada resim çizen arkadaşlarımız var onlarında canı çekmiyor mu?Şimdi bu resimleri gören ne der olmaz kardeşim, bu arkadaşa bir çözüm getirilmesi avrupa birliği toplantılarında baş müzakere konusu olmuştur. Bu arkadaş ayrıca bazı resimlerinde görüldüğü üzere eşcinsellere karşı çaktırmadan destek vermektedir.Efendiler dinimizce böle şeyler caiz olmayıp bu tip bre kafirleri tek tek sulukulede tospağa kılığına sokup gezdirmek lazım.Hayır anlamış değiliz ki bu adamda mı bu savunduğu kişilerden oda bir muamma hala...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 "tiz kellesi vurula" buyrulmuştur. orhun kitabelerini okumadan gelen bu maveraünnehir kaçkını insanın katli vacip emrolunmuştur. resimlerinde görmüş olduğunuz çizgilerde de açıkça görülüyorki çok kalabalık bir bilinçaltına sahip bir şahıstır yukarıda bahsi geçen. bu denli karmançormansal bilinçaltına sahip olan insanların bastırılmış seks duygularını açıktan dışavurumcu bir şekilde yansıtması pek çok mümin gibi benim de sinirlerimi oynatmaktadır. ayrıca; kendisinden çizmesini dört gözünen beklediğimiz "papirus sıpası" objesini ciddiye almamış, "eskiz" olgusundan öteye gitmeyen bir biçimde bize teslim ederek pis sırıtmalar eşliğinde nur yüzlü insanlardan oluşan grubumuzu karalama eğilimine girmiştir. son döneme kadar eliyle kalemiyle ilkolukdan kalan kırık pastel boyalarıyla yaptığı resimlere de, aldığı yeni şeytan icadı bir tablet objesi ve sanal ortamda renk verdiği, o pastel boyanın tok kokusunu veremeyen bir program kullanarak hakarette bulunmuştur. idamını talep ediyorum.[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bana böle şeylerle gelmeyin.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ahah kopardın bıshop.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 BonePART çok güzel bir emrivaki yaptı eheh. gerçekçi çizdiği yetmezmiş gibi estetik de çizen Daesu(Alışamadım ben bu nicke) nun fantastik çizimlerini düşünüyorumda; sanırım görünce masaüstü oyunlarında karakterimi hep onun çizgilerinin yansıttığı şekilde oynardım. yine de ben senin soğuk savaş stilini daha çok seviyorum :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 öle selfportreit hastası bi adam degilimdir sevmem kendimi (lol çirkinim ama karizmatigim diyen şarkıcı modeli) 30dk da bi deneme yaptım. güzel bi foto bulcam onu yapcam feci yakışıklı yapcam ama patiden kız kaldırcam[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yani hiç anlamam ama derinin dokusunu nasıl yaptıysan çok hoş gözüküyo[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ayıptır sölemesi bebek poposu gibidir cildim. bu yaşıma geldim sivilce nedir bilmem.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çok çirkin yazıyorsun :P[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Valla renderlanmıs gibi duruor :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: arcane, 27 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki: çok çirkin yazıyorsun :P second skill olarak doctorlugu tercih ettim :P[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Daesu, 26 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: ayıptır sölemesi bebek poposu gibidir cildim. bu yaşıma geldim sivilce nedir bilmem. pudra da sürüyor musun? sürüyosan bilelim markasını[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 senin kıcına sürdügünü sürüyorum işte[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yağlı benim kıcım pudra sürünce zımpara kağıdır gibi oluyor[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yağlıyosun kıcını biliyorum[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yağlı kıçımı resmetmeni istiyorum yeni tabletinle. logo yapıcam gruba :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 you assholee :P[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yalana bak bebek yüzlüymüş..Ulan o orman sakal olayını herkes biliyor mağara adamı suratında kıldan başka deri gözükmüyorki böle kızıl bişeysin zaten :). Ayriyetten resimde çok güzel olmuş anlamam etmem ama çok güzel gözüküyor valla.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 geldi köse :P[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yeteneğini satarmısın? =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Satamaz; onun değil çünkü. Şeytana ruhunu sattı, karşılığında şeytanın yeteneğini aldı: acı çektirme. Şimdi resim yapma adı altında bize şeytanın yeteneğini uyguluyor :) StRencher The "Kaynak, Kıçım"[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar