MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Hidden & Dangerous 2 Defender Of The Crown : Robin Hood Worms III Counter Strike : Condition Zero Halo [PC version] Breed Call Of Cthulhu (Ilk Biten Oyun) Republic:The Revolution Lock On Deus Ex 2 bu oyunlara neler olduğunu çok merk ediyorum bilenler yazarsa sevinirim.[hline]Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 büyük ihtimalle hepsi gelcek. yakında..[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ühühü republicten haber yok gibin[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 azzzz sonrraa[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Counter Strike : Condition Zero Bi kaç kez takım değiştirmiş ondan uzamış çıkma süresi Call Of Cthulhu (Ilk Biten Oyun) Dağıtıcı bulamamış (hala) Republic:The Revolution Ekimde geliyor.[hline]Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Bildigim uzere Halo geliyodu![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Worms 3D sitesi :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Oha ben cs:cz geliyo diye kaç ay önce duymuştum, hala gelmemiş mi?[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 CS:CZ geliyor diye kaç ay önce duydun, yıl değil. Ayrıca geliyor diye haberi çıktı, geldi diye değil.. Adamlar hala yapmakla uğraşıyor, bir sürü yapımcı şirket değiştirdi, ayrıca Half-Life 2 çıkarsa belki baştan başlarlar oyuna. O zaman 1 yıldan fazla bekliyebiliriz belki.[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 August 2003 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Cz bi kaç aymı walla ben hatırlıyom bi 2 yıl felam ama yanlışda olabilirim...[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ne zaman önce haberi çıktığını bilemiyorum. Ama sonuçta bayağı bekliycez.. Bir de Official bots vs PODbot yazısını okudum bir yerde. CS 1.6 botları varmış. Oyun da güzel olur umarım.[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 republic epey evvel çıkmalıydı sanıyorsam tabii paso erteliyen şirketler blizzard'ı da aştılar.[hline]Every time you drop the bomb You kill the god your child has born... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 CZ bu yıl içinde çıkar sanırım ? Şu Call of Cthulhu çıkamadı gitti lol.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 cs ve worms 3 gelicek yakın zamanda asıl listeki en ilginç oyun republic kaç yıl oldu 6 mı 7 mi yapımcı firmanın (elixir mi neydi) başka oyunlarını duyuyorum aklıma direk republic geliyor[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 republic evet 6 yıl oldu galiba :) bu arada halo da 2004 e kadar kesin diyolarmış[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Dungeon Keeper 3den haberi olan varmı ? hmms oyun iptail edilmiş Bullfrog site update states that development has ceased on the strategy series' follow up. Bullfrog Productions, the UK-based EA division known for its offbeat strategy games, has revealed that it has decided to end work on Dungeon Keeper 3 so as to work on other games. The site explains that "opportunities to develop new intellectual properties on new platforms such as PlayStation 2 have meant that DK3 has been put on hold." Though there are no plans for developing any new Dungeon Keeper games at the moment, the Bullfrog statement points out that this is always a possibility for the future. The Dungeon Keeper titles were real-time strategy games that put players in the role of a dungeon overseer charged with managing an underground realm and protecting it against the goodly adventurers that conventionally appear in roleplaying games. The series won praise from reviewers for its innovative design and devilish humor. [Bu mesaj Virus tarafından 11 August 2003 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 republic eidosun yaw ve eylülde çıkıyo pre-order başladı[hline]Kezbananım bi ara demiş ki: Ben kedi beslemekten korkmam. Ama kedilerden korkarım. Sorun istemiyorum Deniz Bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eheh ben majety 2 yı beklıyom ... varsa cıkarsa dıye ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar