Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ehue sisteme cok fazla kullanici baglidir dio acmio sayfayi :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu sorunda benim aklıma gelen tek şey aynı renk olan ram slotlarında yeni aldığın ram'in cas latency'si eskisi ile farklı olması olabilir.....belki de gpu shader model 1.1'den eski olabilir[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 TTnetten aradılar benim sorun ankara genelindenmiş, çalışma devam ediyormuş ama zaman veremiyorlarmış :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu arada ttnin speed testi hikaye sonucda bize yurtdısı cıkısları lasım eu cıkış testi için http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp us için http://www.dslreports.com/stest bunları kullanın gercek hızı görürsünüz özellikle us da oynayanlar yukardaki linkden Test speed using our server at Los Angleles, CA, USA seçenegini secerse farkı anlar[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Duzeldi[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ne düzeldi?[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 EU serverdaki 2 gundur devam eden 3000k latency normal 230-300 latency haline duzeldi bende su an.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Benim basima gelmisti bu ani fps düsmesi durup dururken, kipidayamayacak hale gelmistim. Interface klasörünü komple sildim düzeldi. Addonlar bozukluk yaratabiliyor yani bazen.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yok bu seferki addonla degil direk ankara cıkısla alakalı benim sorun gene sapıttı bagşantı simdi ama en azından calısıyorlar onu biliyorum hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 FPS düsüklügünü kastetmistim ben ama : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 blizz açıklamıştı 1.8 de bozukluk var ge force serisi kitleniyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hehe benim asıl problemim yasadıgım asırı dusuk fps idi :D neyse arada lag sorununada degdirdik :D[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu lag ve dusuk fps duruma bi bakın :([ buda diger rezaletin belgesi bi sisteme bakın bi kullandıgım ayarlara :([signature][hline]İllidan - us The HunOpalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-[Bu mesaj KingMadboy tarafından 25 Kasım 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 banada olmuştu benimki 24 bit x 24 depth i 16 bit x 24 depth yapınca düzeldi[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 800 600 a bile aldım anlatmak istedigim sistemi yenilemeden önce bundan yüksek ayarla daha iyi onuyodum ( lag yoktu ) sistemi yeniledim yine aynı sorunlar ben bunu düzeltmenin yolunu arıyorum yoksa alırım 800 / 600 e oynarım da o zaman ne anlamı kaldı o kadar para vermenin o parcalara[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sorun lag kaynıklı bence sendeki yani latency azalırsa fps artacaktır. US baglantılarda sorun var o yuzden birkaç gun daha bekle herhangi bişi yapmadan evvel.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lagla alakalı olduğunu sanmıyorum. zira laglı olsa da fps 16 normal değil. işlemci ısısını kontrol ettin mi?[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 16bit sart dusuk fps icin, ayrıca ramlerin aynı anda firmadan aynı zamanda alınmadıysa cakısır %99 onun icin bi 512 bi baska 512 bide 256 takarsan caktırmadan yavaslatır. 512 512 gene bi derece ama 512 ve 256 takarsan mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 eheh 512 ram fx5200 le sadece orgrimmarda biraz kasiyor ilk girince o kadar . ne gerek var abicim hersey son teknoloji olsun . para tuzagi iste bu isler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sintisyzer, 25 Kasım 2005 20:54 tarihinde demiş ki: 16bit sart dusuk fps icin, ayrıca ramlerin aynı anda firmadan aynı zamanda alınmadıysa cakısır %99 onun icin bi 512 bi baska 512 bide 256 takarsan caktırmadan yavaslatır. 512 512 gene bi derece ama 512 ve 256 takarsan mutlaka Başka firma derken farklı marka olmasından sorun çıkmaz, çakışmaz.. Sadece çalışmaz hızları(MHZ) aynı olsun yeter..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 anakartın ramları sevmemiştir, ramların birbirlerini sevmemiştir. 9550 5200 den kesinlikle daha güzel bir kart. mesela ben sistemimde 1024 768 çözünürlükte aklına gelebilecek her türlü ayar en üst seviyede oynuyorum, en fazla 60 fps gördüm, genelde 30 45 arası gidip geliyor. dikkatimi çeken bir nokta pingim ne zaman 1k 2k civarı çoşan rakamlar oldugunda FPS de 19 15 civarı geziniyor niye anlamayamadım ilgimi çekti. Yanlız aklıma gelen (yanlış bilgi vermiyimde) 9550 lerinmi atinin düşük modellerinden bi tanesinin (9550 diye hatırlıyorum) uyduruk bi modeli vardı Bit larak düşüktü yavaş bir karttı sanırım, onu aldıysan eğer ve gerçekten 9550 ise bahsettim kart düşük fps alman gayet normal. Ayrıca Sistem 0 format mı? www.guru3d.com dan eski driverlarını temizlemek için tool indir derim. AMD ati wowla niye birbirlerini sevmesinler saçma. 50000 kişide AMD + Ati var sorun çıktı diye sevmez lafları dolaşıyor. Toplama sistem alıyosanız parçalarınız bileceksiniz. Atıyorum, OOOO asus kral board derler, giderler ASUS alırlar Nf4 mesela, işlemciyi alırlar, ekran kartı da ne oldu belli olmayan bi firmanın kartıdır. Gidersiniz, HIS ekran kartı alırsınız, ama o ekran kartı Asusun kullandığı Nforce 4 chipsetli modelini sevmiyodur, stüne bide century diye ram alırsınız board ramları sevmiyodur. Ama aynı sisteme Hynx veya Corsair gibi aşırı sağlam ramlar takarsınız, ekran kartını da güzel güzel alırsınız alın size tam performans. Mesela benim MSI K7n2 delta ana kartım, 6800 gamers edition ekran kartımı sevmiyor. Aynı kartla 1gb ramla (benim sistem 2gb) benden daha yüksek fps alanlar var, her türlü ayarımız aynı hiç fark yok. Adamda atıyorum asus veya abit var bende MSI var. Hatta başka bir örnek, ASUS süper diye her haltı asustan alan bir kullanıcı kafayı yiyebilir :), gerçi eskiden bu durum önemliydide şimdi fazla da etkisi olmuyor.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 [Bu mesaj -Nae tarafından 26 Kasım 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 okumamıssınız galiba :) ati 9550SE (se) <------- 128bit ( 64 degil ) o düşük model dedigin 64 bit olan o/c ile 6600 ile kafa kafaya gidiyor performans testlerinde[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support&t=500952&p=1&tmp=1#post500952[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar