Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşük fps :(

KingMadboy

Öne çıkan mesajlar

bu sorunda benim aklıma gelen tek şey aynı renk olan ram slotlarında yeni aldığın ram'in cas latency'si eskisi ile farklı olması olabilir.....belki de gpu shader model 1.1'den eski olabilir[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ttnin speed testi hikaye sonucda bize yurtdısı cıkısları lasım
eu cıkış testi için
http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp
us için
http://www.dslreports.com/stest
bunları kullanın gercek hızı görürsünüz özellikle us da oynayanlar yukardaki linkden
Test speed using our server at Los Angleles, CA, USA
seçenegini secerse farkı anlar[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
" A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-
Sosyal ağlarda paylaş

hehe benim asıl problemim yasadıgım asırı dusuk fps idi :D neyse arada lag sorununada degdirdik :D[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
" A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi-
Sosyal ağlarda paylaş

bu lag ve dusuk fps duruma bi bakın :(
[
buda diger rezaletin belgesi bi sisteme bakın bi kullandıgım ayarlara :(
[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue

[Bu mesaj KingMadboy tarafından 25 Kasım 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

800 600 a bile aldım anlatmak istedigim sistemi yenilemeden önce bundan yüksek ayarla daha iyi onuyodum ( lag yoktu ) sistemi yeniledim yine aynı sorunlar ben bunu düzeltmenin yolunu arıyorum yoksa alırım 800 / 600 e oynarım da o zaman ne anlamı kaldı o kadar para vermenin o parcalara[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sintisyzer, 25 Kasım 2005 20:54 tarihinde demiş ki:
16bit sart dusuk fps icin, ayrıca ramlerin aynı anda firmadan aynı zamanda alınmadıysa cakısır %99 onun icin bi 512 bi baska 512 bide 256 takarsan caktırmadan yavaslatır. 512 512 gene bi derece ama 512 ve 256 takarsan mutlaka
Başka firma derken farklı marka olmasından sorun çıkmaz, çakışmaz.. Sadece çalışmaz hızları(MHZ) aynı olsun yeter..[signature][hline]Saga continues
Sosyal ağlarda paylaş

anakartın ramları sevmemiştir, ramların birbirlerini sevmemiştir. 9550 5200 den kesinlikle daha güzel bir kart.

mesela ben sistemimde 1024 768 çözünürlükte aklına gelebilecek her türlü ayar en üst seviyede oynuyorum, en fazla 60 fps gördüm, genelde 30 45 arası gidip geliyor.

dikkatimi çeken bir nokta pingim ne zaman 1k 2k civarı çoşan rakamlar oldugunda FPS de 19 15 civarı geziniyor niye anlamayamadım ilgimi çekti. Yanlız aklıma gelen (yanlış bilgi vermiyimde) 9550 lerinmi atinin düşük modellerinden bi tanesinin (9550 diye hatırlıyorum) uyduruk bi modeli vardı Bit larak düşüktü yavaş bir karttı sanırım, onu aldıysan eğer ve gerçekten 9550 ise bahsettim kart düşük fps alman gayet normal.
Ayrıca Sistem 0 format mı?
www.guru3d.com dan eski driverlarını temizlemek için tool indir derim.

AMD ati wowla niye birbirlerini sevmesinler saçma. 50000 kişide AMD + Ati var sorun çıktı diye sevmez lafları dolaşıyor. Toplama sistem alıyosanız parçalarınız bileceksiniz. Atıyorum, OOOO asus kral board derler, giderler ASUS alırlar Nf4 mesela, işlemciyi alırlar, ekran kartı da ne oldu belli olmayan bi firmanın kartıdır.
Gidersiniz, HIS ekran kartı alırsınız, ama o ekran kartı Asusun kullandığı Nforce 4 chipsetli modelini sevmiyodur, stüne bide century diye ram alırsınız board ramları sevmiyodur.

Ama aynı sisteme Hynx veya Corsair gibi aşırı sağlam ramlar takarsınız, ekran kartını da güzel güzel alırsınız alın size tam performans. Mesela benim MSI K7n2 delta ana kartım, 6800 gamers edition ekran kartımı sevmiyor. Aynı kartla 1gb ramla (benim sistem 2gb) benden daha yüksek fps alanlar var, her türlü ayarımız aynı hiç fark yok. Adamda atıyorum asus veya abit var bende MSI var.

Hatta başka bir örnek, ASUS süper diye her haltı asustan alan bir kullanıcı kafayı yiyebilir :), gerçi eskiden bu durum önemliydide şimdi fazla da etkisi olmuyor.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

okumamıssınız galiba :)
ati 9550SE (se) <------- 128bit ( 64 degil ) o düşük model dedigin 64 bit olan
o/c ile 6600 ile kafa kafaya gidiyor performans testlerinde[signature][hline]İllidan - us
The Hun
Opalis - NE Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...