KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1.7xx e kadar amd 2100 512 ddr ram msi fx5200 128mb vga 40gb hdd aopen kt400gn m/b ile tum ayarlar ortalama bi şekilde rahatca oynuyordum 25+ fps ile şimdi amd 2100 1gb ddr ram 120gb hdd msi atiR 9550se 128bit vga aopen kt400gn banamısın demiyor en dusuk ayarlarda 15 fps nin üstüne cıkmıyor bunu düzeltmenin bir yolu yokmu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ( if de degil 5 - 10 man instancelerde alıyorum bunu if de 4 5 fps max )[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ekran kartı driverlarını filan güncelle birde addonlar bazen sorun çıkarıyor belki ramlardan kaynaklanıyor olabilir[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ekran kartı m/b vs vs driverlerin hepsi en son sürüm :( bu fps yetmezmiş gibi bugunde bi lag basladı 4000+ latency var deli oldum[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ram abi ram 6600 gt var 512 varken kasılıyordu ınanılmaz 1024 yaptım,if de aoe atsa herkes aynı anda kasmaz şu an oyle oldu =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya lag icin sadece bisi dicem netlimiter tarzi bi program kullaniyosan kapa ne kadar limitlemiyo gibi gozuksede ben AB de yuruyemiyodum netlimitersiz 160 sabit ping[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya yalniz,benim de sistemim gayet iyi olmasina,ve daha onceden gayet iyi fps almama ragmen,su 2 haftadir ciddi derecede bir dusme gozlemliyorum. Ayni sorun guild'imdeki bir kac kiside daha var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bugün sabahtan beri bende 3000den asagı latency olmadı galiba hatlarda bir sorun var. Ankarada calısma var dediler bi bolgede ama akşama biter demişti demekki bitmedi :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Guzel fps yaklasik kac oluyor? Ben memnunum da merak ettim. 34-38 arasi gosteriyor bende.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 anlamadıgım konu eu da 30 40 fps alırken us da nasıl max 20 alıyorum boş duvara karşı bakarken .( lag sorunu anladım eu serverlarında 100 undercity de 150 -200 orgrimmarda oynayabiliyorum us da :( nanay 3500+ bir kaç değişik sitede speed test yaptım avrupa testleri 374dl 71 upl us da denedim 40dl 20 upl 512 limitsiz adsl kullanıyorum tek pc! sistemi dun degiştirdigim için daha makinada win + driverler + wow us / eu kurulu başka bişiy kurulu degil not: ankaradayım bugunkü lag arkadaşın dedigi gibi bakımdan olabilir![signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Suark, 25 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: ram abi ram 6600 gt var 512 varken kasılıyordu ınanılmaz 1024 yaptım,if de aoe atsa herkes aynı anda kasmaz şu an oyle oldu =) ram 2 x 512 ddr 400 arada extradan 256 ddr 33 var onu takıyorum ram de sorunum yok birde eu serverında denedim trible vs vs hepsini actım tum distance ayarlarınıda hemen hemen max a aldıgım halde 20 - 30 arası fps aldım nedir bu us daki sorunum anlamadım gitti 5 man instancede 8 9 fps oda max birde ekran kartım kötü degil o/c ile 6600 le kafa kafa ya gidiyo nerdeyse benchmark larda ( deli oldum bu ay maaşı alında amd 64 bit 4000 e geçecem 512 pci -e birde ekran kartı alcam ondan sonra bi ay yeme iç me :D otur evde wow oyna karnım acıkıncada magelerden ekmek isterim su isterim .) ) [signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- [Bu mesaj KingMadboy tarafından 25 Kasım 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Spyware olabilir. Bi check up at.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ben şu wowa girmeye çalıştığımızda çıkan ekrandan kıllanıyorum. herneyse,AMD ve ATI ile wowun tam randıman veremediği söyleniyordu bir ara,ne kadar doğru bilemem. belki ondandır.[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 okudum hepsını upgrade yaptıgın halde performans kaybetmıssın bunun pek cok sebebı olabılır kendı tecrubeelrıme gore 2 ıhtımal var ılkı WoW un ati kartlarda sorun cıkarmaya meylı var benımde kart atı ama ust sevıye oldugu ıcın problem yasamıyorum bıde aldıgın ekran akrtı ılkınden de kotu olabılır pıpelıne sayılarını bır kontrol et bıde anakartla tam uyumlu calısıyormu yanı anakartın 4x agp ıse kart 8x oldugundan problem olmus olabılır ıkıncısı ve en vahımı aldıgın ramlerde uyum sorunu olabılır 512 + 512 lerde sıkca yasanıyor bu buna cozum olarak fırmalar genelde kit ram cıkarıyorlar 512x2 seklınde bu ramelr bırbırlerıne gore ayarlanıyorlar ama markasız ve genelde ucuz ramlerde uyumsuzluk oluyor performans artısı yerıne performansın dusuyor yenı aldıgın ram ı sök bıde oyle dene bakalım ne oluyor bende vardı bu cok ıyı hatırlarım 128 dı makınem XP yuklu olmasına ragmen GTA 3 u ve vice city yi sorunsuz takılma olmadan oynuyordum ram uptade yapıyım performans alıyım dedım bı 256 daha aldım oyunlarda FPS patladı aynı verdıgın ornektekı gıbı resmen takıla takıla oynanıyordu oyunlar ram ı soktum denedım kaymak gıbı buna dıkkat et ıslemcıde degıl olay eger yenı aldıgın ram ı sokunce sorun duzelırse dırek blok halınde tek 1024 ram al ayrı ayrı alma ayrı ramler yarardan cok zarar getırıyorlar bırbırlerıne uyumsuz olduklarında[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gecen yil eu da 50 pingle hatta en yüksek 200görerek oynuodum.bu yil eu deneyemiyorum ama us de 1 haftadir 1000 olunca sevinir hale geldik bi sorun bisi var heralde herkeste yahu anlamadim gitti..bu sabah da 6000-8000gidiodu masallah.. edik:buarada netten 200le ve üstüyle download yapabiliyorum bu pingler nerden gelio annayamadim tam olarak.. [signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 25 Kasım 2005 08:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 işlemci fanını ve sıcaklığını kontrol et.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu msgnin yazıldığu saatte (dün gece) realmler bi düşüyodu bi geliyodu (web sitesinden kontrol ettim) sorun bu olabilirmi diye düşündüm bi an ;)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla şu an işteyim ama aklım hala makinada sorun ne diye belirttigim gibi eu da nerdeyse full ayar guzel ping ve yuksek fps ile oynuyorum ama iş us a gelince en dusuk ayarlarda manyak bi şekilde düşük fps ve deli bi lag la oynuyorum korku filmi gibi valla[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yeni gelen wow connector veya patch ile alakalı birşey olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nasi cözcez bu isi ya simdi biz us'i birakip eu mu oynucas illa ??[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla bende bilmiyorum deli oldum resmen dün ne güsel hevesle kurdum yeni makinayı işletim sistemini felan yükledim wow u :( pat kötü haber bi girdim kafadan 5k latency + ucundan azcık fps deli olsum resmen performans artsın diye harcadık paraları iyice resil olduk valla içime oturdu[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hmm bliz forumlarina da bi kac türk arkadas yazmis bakalim ne kadar yada ne zaman sallicaklar bizi günler bosa gecio icimde patladi heves ztn 3üncü kez account aldim manyak miyim diodum kendime :D @king:donanimda sorun olcaini hic sanmiyorum ben 1k ram var,ekran karti güzel centrino 2 alet war baglanti iyi 200-300 demeden indirio herseyi ama wow da alik oluo baska oyunda deneyen var mi sansini wow'da mi bisi var acaba sadece!?[signature][hline] ..ainu was here.. [Bu mesaj Darqainu tarafından 25 Kasım 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?ForumName=wow-tech-support&ThreadID=594066 sorun yasayan arkadaslar burda dier türklerle birlik olursa sorun daha bi göze girer umarim..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Absolut, 25 Kasım 2005 01:48 tarihinde demiş ki: Bugün sabahtan beri bende 3000den asagı latency olmadı galiba hatlarda bir sorun var. Ankarada calısma var dediler bi bolgede ama akşama biter demişti demekki bitmedi :( bende simdi basladi . demek sizin oralarda bitti bizde basladi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 http://speedtest.ttnet.net.tr/ adresinden test yapın bakalım ne cıkacak bende açamadı sayfayı hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 geçenlerdede lag konusu olmustu böyle us da ben ankaradayım 2 gün oynayamamıstım sonra arayıp telekomu sordugumda calışma var demişlerdi ertesi gun düzeldi fakat bu defada aynı guillden istanbullu bi arkadasımda aynı sorun baslamıstı bulaşıcı bu bulaşıcı...[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar