Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 imza kampanyası linki bana gelen duyuru mailini aşağı kopyalıyorum: said: TV'de filan gormussunuzdur belki; Atlas dergisi bir kampanya baslatti: "Or-man-sız-laş-ma!" diye. Orman yasasini engellemek, degistirmek, dogal hayata sahip cikmak icin hazirlanan bir kampanya bu. Kampanyaya katilmak ve dogal alanlarimiza sahip cikmak icin yapmaniz gereken sadece birkac kez mouse'unuzu tiklatmak. Giriyosunuz http://www.atlasturkey.com.tr/tr/ sayfasina; ana sayfayla birlikte karsinizda bir sayfa daha aciliyor. Isminizi, e-mail adresinizi, mesleginizi, ilinizi girip "e-mail ile gonder"e tikliyorsunuz. Mesajiniz milletvekilinize ulasiyor. Ben mail attigimda (22.07-10:00) 5000 kusur kisi kampanyaya katilmisti. Daha fazla kisi katilirsa cok etkili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 e-Mail attım bile Atilla lol :D[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 işe yarıyabileceğimi sanmasamda umarım attım bilem mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 attım valla gökalp diye bi tavsiyem olacak paticiğe ama dinleyen olmaz bi de yapabilceğimiz imkanlar yok galiba :/[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hadi beyler herkesi 1 dakikasını ayırsın,belki bir değişiklik yapabiliriz.[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Güzelmiş bu, arada bir hatırlatalım hala doldurmamış olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 herkez bu gorevı yerıne getırsın ben getırdım mutluyum :)[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 gönderdik bakalım. umarım faydası olur.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 umarım faydası olur[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 olmazsa artık başka hiç bişey çare olmaz gibi bişi televizyon reklamlarında da yapsalar aslında iyi olur cola turka göstereceklerin eböyle bi reklam yapsınlar daha iyi[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 kermıt yapıyorlar reklam sıgara zararlıdır dıye ama *** gıbı reklam dıkkat cekıcı degıl bızım bu mıllete bu yakısır ancak yakında resımlerde gorcez yesıl rengını[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ya bi boş arazi bulsak kullanılmayan sonra oraya izi alsak da ağaç felan diksek paticik olarak hatıra da olur olmazmı büyüklerimiz başvursada olur aslında hayır diyicek değillerdir[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ben de yolladım dilekçemi getirdim görevi yerine[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 eh bende göndermiş bulunuyorum.. işe yarar umuduyla[hline]Make The Sadness Go Away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hah böyle daha iyi oldu milletin gözünün önüne hadi bu seferde bakmyında kınıyalım sizi ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 hakikaten yani millete bakıyom umursamaz felan olmaz ayıptır yazıktır yakında .ok içinde yaşamaya başlayınca anlıyacaz zaten ancak bir daha o güzel ortamları wallpaperlarda görürüsünüz zaten ...[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Hemem tepkimi yolladım, vatanıma hizmet ettim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 artık böyle yerleri görmek hayal olabilir ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates[Bu mesaj kermit_frog tarafından 24 July 2003 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 kermit söylediklerimi siz anlamazsınız die görsel olarak süfer bir şekilde postlamış[hline]Forcedata Ganimet Sitesi Gereksiz Bilgi Kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Gönderdik ama ne derece işe yarar meçhul , daha somut, elle tutulur bişeyler olsa aslında daha iyi olurdu ,kimsenin sallayacağını sanmıyorum ama hade hayırlısı[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 yeni bi kanun çıkmış yanan arazilere ev yapılmayacak, tekrar ağaçlandırılacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 kermit öyle yerler toroslarda olacak git bi bak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 gonderdim ben de yararli olur umarim..[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ahmet Bocek ismiyle gonderdim[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: EagleEye, 24 July 2003 18:24 tarihinde demiş ki: kermit öyle yerler toroslarda olacak git bi bak ehe bende biliyorum ama böyle devam ederse kalmayacapını söylüyorum ben senden daha fazla görmüşümdür yani böyle yerleri Antalyada yaşıyorum icabında :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ormansızlaşma! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Ahmet Bocek ismiyle gonderdim[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: EagleEye, 24 July 2003 18:24 tarihinde demiş ki: kermit öyle yerler toroslarda olacak git bi bak ehe bende biliyorum ama böyle devam ederse kalmayacapını söylüyorum ben senden daha fazla görmüşümdür yani böyle yerleri Antalyada yaşıyorum icabında :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar