paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 selam, q7 içimdeki bir yaradır :( otomobillerdeki karizmayı ona yansıtamadılar. içi gerçekten hoş ama dışı ı-ıhh. ben şehir içi kullanımlar için suv alınmasına karşıyım. yani artık şehirlerimizde traifk ve park problemleri var. kocaman bir araç işimizi asla kolaylaştırmaz. şirin bi a4 quattro kışın zor şartlarda son derece güzel anlar yaşanmasını sağlayabilir :) ben pirelli pzero nero ile bile kışın hiç bir problem yaşamıyorum(iş yerim dudullu-ist'de) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Cherokee CRD ve Touareg R5 TDI ye bakılabilir. Jeep 163, Touareg 174 bg ve ikisi de 400 nm tork üretiyor. XC90'un dizel versiyonu var onu da düşünebilirsin. 2.4 litre D5 163 bg 340 nm torku var. Ortalama tüketimleri 3 aracın da 9-10 litre/100 km aralığında geziniyor.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi tek birsey diyecem volvodan bu ulkede uzak dur eger aldigin arabayi ertesi sene yari fiyatina satmak gibi bir fentazin varsa bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abiler adamın kriterlerini ben sayayım -benzin önemli değil. -sürüş konforu rahatlı en önemlisi. -sağlamlık 2. önemli. -dış görünüm son plan. mış. bence buna göre yorum yapın.:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla nedense çeroki hiç çekici gelmiyo bana şu kıyaslamadan dizel bi XC90 ile çıkardım çokda karizmatik olurdu. Ama paradan bahsetsene sen bize neden bir Ranve Rover Sport fln değilde Çeroki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 volvo'nunyüzüne bakmam 4x4 de.geçmişine bakarım... Jeep Grand Cheeroke. Bas parayı al.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bide bunların servis bakım ucretlerıde onemlı alınca aldık oh bitti olmuyorkı vergisi bakımı agırlıgı motor gucu bunlar cok onemlı.iyi dusunulmesı lazım bazı arkadaslar navıgator escalade koymuslar bunların bakımını heryerde kolay koaly yaptıramassın...yaptırdıındada guzel bı ucret yersin Birden resimlerden gordugum kadarıyla volvonan govde rengi tamponu onu fln yok hepsi normal sıyah glb.Buda arabanın goruntusunu kotu etkılıyor.Volvo nun guzelı kırmıızı olanıdır bıraz ıddalı olur ama kırmızı cok ıyı gıdıyor xc90a... [signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok [Bu mesaj AxlXelru tarafından 10 Kasım 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 tecrubesi dolasiyla Grand Cheeroke tercih ederdim.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 grand cherokee deki karizma volvo da kesinlikle yok.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bu kadar güzel bir cip volvo xc90 ile kıyaslanır mı ya? =P bi kere marka Jeep. Yıllardır 4x4 de uzman. Diğeri bir kaç sene öncesine kadar 4x4 de tecrübesi yok.ürettiği 4x4 denilen araçta arazi aracından cok sw bi aile arabasının yükseltilmişi. konfor dersen konfor, güvenlik dersen güvenlik, karizma dersen karizma... Jeep. [spo1=Jeep Grand Cherokee][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAY!*********...[Bu mesaj Fistan tarafından 10 Kasım 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 e zaten o swden yükseltilmişlere suv deniyor, volvo 4x4 arazi taşıtı ürettiğini iddia edemez yani xc90 ile :) o yüzden kıyaslamak mantıksız 4x4 yetenekleri açısından[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 selam, amerikan araç alımı yasa ile yasaklanmalı :) bir avrupa aracın işçilik ve malzeme kalitesi nasıl olur da zevksiz amerikalılara araç üreten bir firma ile kıyaslanabilir :P esefle kınıyorum. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 göz var nizam var abi :)[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 @para Valla kusura bakma bende sevmem amerikan arabalarını (özellikle şu yeni chevroletler) ama Grand Cherokee bence 1 numara işçilikle yapılmış. Araca dışarıdan bakıldığında yada içine bindiğinizde gerçekten bir jeep olduğunu ve altınızda ona hükmetmenizi bekleyen bir güç olduğunu hissediyorsunuz.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Babam arazi aracı hastası. En büyük fantazisi fırsat buldu mu dağ yoluna, kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği herhangi bir dağa vurmak kendisini. Aynı zamanda annemin Volvo S40 T4ü sağolsun Volvo fanatiği de sayılabilir. Fakat geçtim babamı, bizim bile kalantor gir SUV veya hakiki bir 4X4 arası bakarken direk üstünü çizdiğimiz bir araçtır XC-90. Evet içi büyük ama aynı sınıftaki diğer araçlar kadar şık değil, artı olarak Volvo'nun süper işlevsel öttürübüdü fikirleri bu araçta kendini gösterememiş. Arazi performansı açısından da hiç tatmin edici değil, tipi de çirkin ve SUV dediğin aletler de çok yakıyor. Volvo'nun ana bayisi ahbabımız, o bile "Alalım mı değer mi?" diye sorunca "yaaaani, sizi tatmin eder mi bilmem, tatmin etmeyecek bir araç verip Volvo'yu kötületmek istemem" dedi. Kısaca ben de yarı-Volvo fanatiği olsam da XC-90 gerçekten bayrağı alıp taşıyabilecek bir araç değil. Artı söylenenler doğru, Volvo'yu normal araçta güvenlik ve sürüş konforunda tek geçerim, ama bu araç için ııııhh. O paraya Range Rover, Range Rover Sport veya Discovery alınabiliyorsa hala vergisi yüksek, motorunu Fiat'ın yapmayı yeni bıraktığı ve ikinci eli kötü olan bir aracı (Cherokee) düşünmezdim. Gidip paşa paşa Rover arazi aracı alırdım. Hepiciği süper, arazide köpek gibi gidiyor, babam eski Freelander'ında bile (ki buradaki yorumlar içinin falan diğerlerine kıyasla Tofaş gibi olduğudur) ne numaralar çekiyordu karda buzda arazide, kara saplanmış X5lerin yanından kahkahalarla geçiyordu.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 selam, discovery'i anıyoruz hemen :) makyaşsız hali daha bir maçoydu sanki. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Annem yeni halini "Pazarcı arabası" diye tanımladığından kavga çıkartıp babama Discovery aldırmamıştı, bence de eski kasa daha bir sert, daha bir arazi aracı kıvamında. Fena da olmadı 4-5 ay bekleyip Range Rover Sport aldık, babam da "olleeii bee gazlıyor bu" havasında daha mutlu. Arazi aracı = Rover. Tek geçerim. Bir arkadaşımın forumlarda kullandığı bir imzası vardır bu konuyla ilgili hatta : "I'll push a Land Rover rather than drive a Jeep" şeklinde (Türkçe meali: Jeep kullanacağıma bir Land Rover'ı iterim).[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 KEsinlikle Volvo al derim. Hem daha güzel hem daha ekonomik hemde Kızılay dağıtmış gibi herkeste yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Arkadaşlar selam. Bu sabah range rover, grand cherokee ve volvo ile son test sürüşlerini yaptım. Konfor ve rahatlık açısından Volvo rullz :) Yalnız cherokee'deki koltuk ısıtma düzeneği kadar iyi değil volvodokiler. Ama popomuzda o kadar narin değil :) Bide ben zaten arazide, tarlada kullanmıcam arabayı. 4x4 istememin sebebi yerden yüksek olması (çok lamerim dimi) Arabalarla ilgili engiiiin bilgilerim yok. Sadece belli başlı bilgilerim var o kadar. Yani işin tekniğine indiğimiz zaman siz konuşursunuz ben sadece bön bön bakarım :) Yalnız grand cherokee de devir yükseldiği zaman vites kutusundan iğrenç bi ses geliyo. Satıcı sesi duymadı ama beni rahatsız etti. Tüm cherokee lerde varmı bu iğrenç, yüksek frekans gürültü? Bide, cidden insan grand cherokee'de kendini bi acaip hissedio. Çok fazla zengin, kalantor arabası gibi. Gelen giden bön bön, küfreder gibi bakıo. Bu da rahatsız etti beni. Yarın alıcam birinden birini. Son düşünceleri alayım. Bide teknik hadiseleri mümkünse salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Çünkü cidden anlamıom :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 selam, range rover'ın yanında volvo lafı etmem asla :) bir arkadaşın dediği gibi; range rover safkan bir arazi aracı, diğeri ise yerden yüksekliği arttırılmış ve tamponları plastik değiştirilip çamurlukları şişirilmiş bir stationvagon araçtan başka birşey değil yani SUV. range rover sonuçta bmw kontrolünde olduğu için şanına yakışır şekilde işçilik ve malzeme kalitesini yükseltmiş bir marka. teknik olarak motor güçleri hakkında bir bilgim yok ama rr'nin otomatik şanzımanı daha sorunsuz olsa gerek. yerden yüksekliği garanti olan bu araçların şehir içi kullanımda maharet istediğini tekrar hatırlatmak isterim ;) maşallah baya heybetli cihazlar. jeep falan alma ama, acırım amerikana verilen paraya :) şimdiden seçimin hayırlı olsun. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Volvo, Grand Cherokee, Range Rover, Toyota, Nissan, Porsche, Chysler vs.vs. bütün 4x4 (yada yerden yüksek) araçları bi araya koysak hangisini alırsınız? (Lincoln ve Cadillac hariç bi zahmet :-)) ya merak ettim kaç kuruş bu lincoln navigator ve cadillac escalade?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul [Bu mesaj Lonely tarafından 10 Kasım 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 zaten biz de tarlada kullanmıyoruz arazi taşıtı diye lol zaten ilk mesajımda da buna değinmeye çalıştım, volvoda bildik "yerden yükseklik" havasını göremedim ben, gittim benim külüstüre bindim xc90 yanımda otomobil gibi duruyodu :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Range Rover rules them all.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 selam, rr ama toyota land crusier da pek bir hoş duruyor(yeni kasa değil, eskisi ben kastettiğim). ikisinden birini alırım. ama biri aradan 'buradaki toureg v10 tdi' derse işler değişir :P saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 zevkler bu kadar da tutmaz ki yaw insaf :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar