Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forrest Gump

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

said:
MrMedia, 21 Nisan 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
Kesinlikle izlenmesi gereken harika, olağnüstü bir film tek kelimeyle müthiş

"müthiş" demen yeterliymiş sanırım ;)

ps: napıyım ilgimi çekti ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
az once tekrar izledim tekrar izlemeye olene kadar devam ederim heralde
edik: filmde beni aglatan sahne forrestin karisina evlenme teklifi edip hayir cevabini alinca soyledigi cumleydi
i'm not a smart man but i know what love is (zeki biri olmayabilirm ama askin ne oldugunu biliyorum) bide onu o otistik gibi sesiyle soyliyince cok duygulanmistim
edik2:film aslinda bi kitaptan uyarlanm1s kitapta ayrica satranc sampiyonu oluyomus forrest...

[Bu mesaj duende tarafından 19 Ağustos 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj duende tarafından 19 Ağustos 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

izlediğim güzel filmlerden biriydi.
bende kamera arkası ve filmdeki montajlamaların bilgisayar ortamında nasıl yapıldığını gösteren divx de var filmden sonra onu izleyince vayyy be diyor insan. tom hanks in eski amerikan başkanı kennedy ile el sıkışma sahnesi bitirdi adamlar ne montaj yapmışlar :D[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
şimdi izledim ve izlediğim en güzel filmler arasına koyuyorum bu filmi kesinlikle.
izlemeyenler kesinlikle izlesin
filmde doya doya gülücek ve bir süre sonra belki de hüngür hüngür ağlıycaksınız ...
harika bir film
"Run forrest Run....."[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

bak yine hatırlattınız bana filmi indirip bi daha izlicem.342354 kere izledim hala izlerken çok zevk alıyorum.izlediğim en iyi filmlerden biri belki de en iyisi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Adını çok duymuştum hep aklımda ama ilk defa izledim şimdi nasip oldu. Az önce dvd'sini izledim, olağanüstü bir film. Sarsıldım diyebilirim. Çook geç izlemişim ama hiç olmamasından iyidir. Herkese tavsiye edilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

bi erkek olarak en çok duygulandığım(hatta ağladığım) film...İnanılmaz,insanın hayata bakış açısını değiştiriyo periyodik aralıklarla seyretmek lazım..[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

evet muhteşem bi film tüm oyuncular muhteşem oynamış :) otobüs durağında anlatması filan süper ya tek kelimeyle hele t sihrt e yüzünü siliyor çamurluyken ehehe gülme izi çıkıyor kopmuştum :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...