Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: MrMedia, 21 Nisan 2004 16:54 tarihinde demiş ki: Kesinlikle izlenmesi gereken harika, olağnüstü bir film tek kelimeyle müthiş "müthiş" demen yeterliymiş sanırım ;) ps: napıyım ilgimi çekti ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 derslerde gosterilmesi gereken bir film nasıl rol yapılır vs diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 evet müthiş bi film,en çok beğendiğim yeri ise abd yi batı-doğu yönlü koşarken ki sahneleridir,and i run... :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 az once tekrar izledim tekrar izlemeye olene kadar devam ederim heralde edik: filmde beni aglatan sahne forrestin karisina evlenme teklifi edip hayir cevabini alinca soyledigi cumleydi i'm not a smart man but i know what love is (zeki biri olmayabilirm ama askin ne oldugunu biliyorum) bide onu o otistik gibi sesiyle soyliyince cok duygulanmistim edik2:film aslinda bi kitaptan uyarlanm1s kitapta ayrica satranc sampiyonu oluyomus forrest... [Bu mesaj duende tarafından 19 Ağustos 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj duende tarafından 19 Ağustos 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 izlediğim güzel filmlerden biriydi. bende kamera arkası ve filmdeki montajlamaların bilgisayar ortamında nasıl yapıldığını gösteren divx de var filmden sonra onu izleyince vayyy be diyor insan. tom hanks in eski amerikan başkanı kennedy ile el sıkışma sahnesi bitirdi adamlar ne montaj yapmışlar :D[signature][hline]Haydin G3NKleyekk !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 run forrest runn[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o cocuun iq sorunu deilde yaptıgı tek bir seye odaklanma sorunu var diye hatrlıorm.. yoksa bide yanında iq sorunuda var mydı?? ama gercekten izlenmesi gereken filmlerdendi...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 güzel filimdir. divx'ini bulabilirsiniz sanırım, ben divx arşivime ekledim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 my name is forrest, forrest gump.. do you want some chocolate?[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Benim de en çok sevdiğim filmlerden biri. Futbol oynarken, tribünlerin önce "run Forest" sonra saha bitince "Stop" yazısı açtığı yerde kopmuşrm.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hüper bir film gerçekten... bende Apple muhabbetine kopmustum.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dvd-rom aldıktan sonra ilk dvd im buydu.. 80 kere izlemişimdir herhalde[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 güzel film ya go forrest go muydu neydi aklımda kalan yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 shawshank redemption'un hakkının yenmesinden faydalanarak 94 oscarını alan film. hiç de sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aaah ah ne filmdir. bişeyler yazmıştım ama spoiler koymak istemiyorum, bu yetsin .)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Amerikan tarihindeki bütün olaylar sırasında o adam var :) s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şimdi izledim ve izlediğim en güzel filmler arasına koyuyorum bu filmi kesinlikle. izlemeyenler kesinlikle izlesin filmde doya doya gülücek ve bir süre sonra belki de hüngür hüngür ağlıycaksınız ... harika bir film "Run forrest Run....."[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet izlediğim ve ben bu filmin kitabını almalıyım dediğim ender kitaplardan biri sonuçta kitabı almadım ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Açıkca -şahsi fikrim- gelmiş geçmiş olabilecek en iyi film.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bak yine hatırlattınız bana filmi indirip bi daha izlicem.342354 kere izledim hala izlerken çok zevk alıyorum.izlediğim en iyi filmlerden biri belki de en iyisi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Adını çok duymuştum hep aklımda ama ilk defa izledim şimdi nasip oldu. Az önce dvd'sini izledim, olağanüstü bir film. Sarsıldım diyebilirim. Çook geç izlemişim ama hiç olmamasından iyidir. Herkese tavsiye edilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Harika bir film...[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 [spo1=Forrest Gump]Jenny öldükten sonra, Forrest'ın mezarbaşında Jenny'ye söyledikleri, bir adamın gözlerini doldurmuyorsa, o adam adam değildir...[/spo][signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bi erkek olarak en çok duygulandığım(hatta ağladığım) film...İnanılmaz,insanın hayata bakış açısını değiştiriyo periyodik aralıklarla seyretmek lazım..[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet muhteşem bi film tüm oyuncular muhteşem oynamış :) otobüs durağında anlatması filan süper ya tek kelimeyle hele t sihrt e yüzünü siliyor çamurluyken ehehe gülme izi çıkıyor kopmuştum :D[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar