Giber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşlar 2 haftaya kadar yeni bir araç almayı düşünüyoruz. Fakat hangisini alacağız karar veremedik. Aşağıdaki araçlardan hangisini önerirsiniz ? (Önem sırasına göre yazıyorum) 1- Seat Ibiza -sıfır- 2- VW Golf 2000 kasa -2.el- 3- Seat Leon Ayrıca bir sorum daha olacak, 20.000ytl - 30.000 ytl fiyat aralığında birşeyler düşünüyoruz. Sizce sıfır almak istesek bu fiyata en iyi önerebileceğiniz araç hangisidir ? Önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 O aralıkta Peugeot 206 ve 307 alınabiliyor. Geç ikisini de, 206 zaten kalkacak, 307nin yeni kasa güzel gözükse de yerine alabileceklerin daha iyidir. Yeni Polo var o aralıkta yine. Bir arkadaşım bu yaz aldı, çok memnun. Vw'ye güvenirim, alır taş gibi binerim diyorsan tipi de güzel. Fakat içi odun gibi, süsün püsün adı yok. Seatlar da VW bünyesine geçtiklerinden beri çok şekilli. Leon övgü alan bir araba, İbiza ile arasında ne kadar fark var? 2000 model Golf alma, 5 yaşında- hatta 6 yaşında bir arabaya bu saatten sonra bence binilmez. Sıfır almak bu aralar hem fiyat açısından daha cazip hem de ufak sınıflardaki çetin savaşlar sonucu parayı verip gerçekten tatmin olacağın bir karşılık alabiliyorsun. Geç 2. eli, yaşlanmış bir Golfü sadece bir zamanlar Golftü diye almak olur. Yine de keyif senin. Biraz daha yukarı çıkabilsen Astra da güzel bir seçenek olur, fakat herhalde sana fiyat olarak uygun değil, bütçeyi de kastırmaya gerek yok. Başka da aklıma gelmiyor. Bence rüzgarına kapılıp da uzakdoğu arabası alma, sonrasında çok ağlatabilir. Bu aralar çok popüler olan Getz ve Jazz gibi araçlar da bence fiyatlarının çok üstünde satılıyor. Yazık.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Getz'i bilmem de Jazz hakediyor yalnız o fiyatı o aracın yoldaki performansını görmen lazım :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 leon dur abi bu sorunun cevabı bence..tıp olarakta performans olarakta fıyat olarakta..ayrıca verılen parayı hakedecek bı arac..vw grubundan oldugunu da tekrar dusunmek lazım ..dııceksınız kı o zaman neden ıbıza deıl? daha spor ve kucuk gorunsede leon sahane..gerısı bahane..:D[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ford focus derim ben..[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 leon ne 0 mı 2.elmi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadaşlar öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkürler, ciddi yardıma ihtiyacım olduğu şu günlerde böyle yardımcı cevaplar almak gerçekten sevindirdi beni :) Leon düşünürsek sıfır almayı düşünürüz. Yeni model arabanın 2.elini almaya lüzum yok yani. Ibızayı sordum çünkü peşin fiyatta 25ytlden 23ytlye kadar inebiliyorlar. Çok uygun fiyat olduğu için onu seçtim ama yol tutuşu performansı gibi unsurları bilmiyorum. Hiç kullanmadım ama en kısa zamanda test etmek istiyorum. Leon için diyeceğim resimlerini gördüm sadece ve arka tarafı pek hoş değil aracın. Bilmiyorum belki yakından daha güzeldir :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Leon çok güzel ve rahat bir otomobil, çizgileri standart piyasa otmobillerinden farklı.. Hoş bir görüntüsü var. Seçimini Leon'dan yana kullanmalısın bence.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Leon muhtemelen İbiza'dan iyi, kulağına küpe olsun. Git bir test sür, arabayı iyice incele. Direk beğenmediğin arabayı alıcı gözle incelersen beğenebilirsin. Tam tersi de olabilir tabii.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 %100 leon diyorum ozmn.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 megane alınırmı yapmayın ya )=P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Leon güzel. Astra da 32 33 fln olsa gerek biraz daha verilebilir ama leon donanım açısından daha zengin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yeni getz ler bayagi guzel makyaj da yapmislar , performansda eklemisler ama yazdiklarin arasindan kesinlikle Leon..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Seat Leon reklamlarda falan araba güzel görünüyodu bu arda megane 2kapalı falansa onlar travewsti arabası :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, leon. golf eskisi gibi arizma durmuyor. bayan aracı oldu çıktı resmen. honda jazz avrupada bile ödül alıyorsa, vardır bir hikmeti :) park probleminden bıkıp ben bile ondan düşünüyorum (tanrım gönlüm bir japona mı kayıyor!). saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu haftasonu Seat bayisine ufak bir gezi yapacam. Leon'u yakından incelemek istiyorum. Resimlerdeki kadar karizma duruyormu siyah rengi bakalım Bu arada listeye; yeni Honda Civic Sedan da eklendi. Bu araç hakkındaki düşünceleriniz neler arkadaşlar ? Teşekkürler.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aaa honda karışırsa iş değişir. ozmn ben civic i tercih ederim.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hondanında dış görünüşü çok kaba durmuyormu ama ? Sırf motor olarak incelemek istemiyorum çünkü araçları. Eski kasa civicler çok daha karizma duruyor yenilerine oranla, sizcede öyle değilmi[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 valla allah kolaylık versin işin zor. git galeriye 2sinide iice incele ve kararını ver iç donanım özellikleri konfor bakımından pek bilgi sahibi değilim 2sininde. ama bence leon veya civic düşün dierlerini salla.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 selam, leon. inceledim de önü azcık orantısız geldi gözüme. haftasonu yakından bakmak lazım. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 leon şık arabadır yaw , seat ın yaptığı en güzel işlerden biri bence.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ya yeni honda civik in kaba goruntusunu seviyorum ben .. bence ayri bir hava katmis tabi listeye ekledigin icin olay ddegisti bence Hondo Civik...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Honda alınır mı be... Toyota dense yine neyse... Arkadaşım Honda alma, git Seat al. Neden? Honda ucuz yollu ucuz işçilikli ve çabuk yaşlanıp yıpranan, 2. eli çabuk ölen arabalar yapar. En üst sınıfı bile 65 milyar olan ve işçilikte yeni yeni kendini toparlamaya çalışan bir firmadan bahsediyoruz. Herkesin bayıldığı yeni Jazz'a gidin düzgünce bakın. Kapıların kaynak yerlerindeki özensizlikten, yalıtım malzemelelerinin daha showroomda gıcır gelmiş araçlarda patlamaya başlamasından, bagaj kapağı gibi oynar parçaların abuk subuk bozulup sıkışmasından mı dem vurayım... Evet yenileri güzel gözüküyor, evet içinde bir dolu ıvır zıvır var ve Honda'yı ölümüne savunanlar çıkacak. Evet ben de araba Gurusu değilim. Ama Honda da kötü be kardeşim, o ıvır zıvırlar o kadar önemli olsaydı millet içi odun olan Polo'yu almazdı bir kere. Sen yine de iki araca da "çok yakından" bak. Detay işçiliklerini falan kıyasla. Aksesuarlara bak. Kullanıcı bulursan konuş. Seat konusunda dersimi çok çalışmadım, belki Honda "Ahvan-ı Şer (kötünün iyisi)" dir bu ikilemde.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 git bence bi megane 2 hblere bi bak , hoşuna gider filan sonra kafanı taşlara vurursun. millet reno diye aşşalıyo ama bence çok hoş ve iyi bi araba. 1.6 lar glb 29 cıvarı[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Abi naaptın Honda'yı. Biz ailecek Honda kullanıyoruz ve öyle kötü işçilik göremedim ben. yani 1 prelude ,4 civic ( 1'i sedan 1'i hatchback 1.6 vtec, 2'si de normal civic ), 2 accord vardı ve öyle dökülmeymiş, gıcırtıymış falan olmadı ( düzenli bakıma gitti hepsi. ) Ki annemin kullandığı hariç accord 500.000km yaptı (98 kasa ) sonra 2002 de değişti, şu anki 180.000 km. Prelude ve civic 1.6 vtec 350.000 ve 400.000 km falandı. Onlarda da öyle sorun yoktu. Bu kadar km olmasının nedeni her gün İstanbul'dan İzmit'e fabrikaya gidilip dönülmesi. Şu an 2 dayım da mercedes kullanıyor o ayrı :) ( 2003 model e320 cdi ve 2000 model clk200 komp. Ama bu clk 193 beygir :) onu da belirtelim. 2 araç da tıkır tıkır gidiyor.)[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar