Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 iyi kötü birsürü anımız oldu bu kadar sürede demiyim, oyundaki anının kötüsü olmaz... güzel vakit geçirdik. hep şikayet ettik. o eksik bu eksik dedik. istediğimiz hep daha fazla starwars hissi duyabilmekti. şikayet ettikse de hep oynadık. hatta şikayet etmekten bile keyif aldık... ama bitti. kabul edilebilir bir yanı yok bu durumun. sebepler şunlar bunlar demiyim tek tek. özetle: herşey çok iğrenç! hiiiç beğenmedim! sonuç olarak benim swg diye satın almış olduğum oyun artık yok. yerinde başka birşey çalışıyor. ve asla benim oynamayı istediğim bir oyun değil. soe tutup da yok ettiği hayati şeyleri geri getirdiği yeni bir sistem publish etmediği sürece -ki hiç umudum yok, çünkü amaç tamamen oyuncu kitlesini değiştirmek- ben yokum. cancel işlemini yapmış durumdayım. 3-5 günü var sanırım. veda için girerim. her kime, her ne kusur etmişsem affola. eclipse: sufi/elphame[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Oyunda hiç tanışmadık ama ismini çok duydum. take care, my the force be with you...[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 olm sufi naptın ne ettin ya... kim bakıcak artık frfye..sizin misyonunuz farklı..sizin sorumluluğunuz soe'ye değil bize..yanlış yapıosunuz..mirally de gidiyor..ne olucak bu işin sonu cevap ver bakalım..frf sahipsiz mi kalıcak..onca arkadaş onda adam..2003 de ilk girdiğimde senden bi armour yapmanı istedim yapmadın o günden beri gıcığım zaten sana :) şimdi dahada gıcık oldum..hangi oyunu oynucaksında sana burdaki zevki vericek.. neyse gitmeden bi armour verde barı gıcığım geçsin :) kendine iyi bak..umarım yeni publishler gelirde herkes geri gelir.. işallah tekrar görüşmek üzere.. svg, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Kendine çok iyi bak sufi... Oyunu bir oyun gibi değilde .. arkadaş ortamı ve aynen rp gibi yaşadık.. ben 1 senedir oynadım ve bırakmak zor oldu.. Kim bilir daha eskiler için ne kadar zor olur :( . güç seninle olsun.[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Oyunun ve benim için çok önemli olan insanlarından biri daha bırakıyor. FrF'mizin en önemli kişilerinden biri daha bırakıyor. Söyliyecek bir şey yok. İrtibatı koparmamak dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bir yaprak daha dustu...dostlar yavas yavas gidiyor..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oha ya en bırakmaz dediğim kişiler bile bırakıyo.. mir de gelip bırakıyorum derse artık soe ye kafamı sokarım[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben simdiden sokayim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 artik yazmak istemiorm bunu!! yolun acik olsun dost..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Sufi sana gülde güle deilde aramıza hosgeldin demek lazım benim acımdan ilk gunler zor olucak ama alısıyosun gerçi yinede unutmak mümkün deil tabi orasi ayri..yeni bi oyuna falan baslarsan bizede bi haber ediver seninle gezmek eglenceli oluyor çünkü.bi yerlerde karsılasmak dilegiye abicim... Bu arada Mir zaten birakmak zorunda askere gidiodu en son gordugumde,eli mahkum yani. Sevgiler Odesa Schroding[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Düşündüm düşündüm ne yazcağımı bilemedim. Gerçi Sufi'ye böyle hemen güle güle diyecek bi kişi değilim tabi ki :) Sonuç olarak bu NGE'yi beğensem de beğenmesem de (ki beğenilcek tarafı yok) evet 12 aralık itibariyle SWG'yi en az 6 aylığına bırakıyorum. Askerlik sebebi ile. Döndüğümde kesinlikle oynamak için çaba göstereceğim oyun yine SWG olacaktır. Fakat baktım kimseler kalmamış, ısrarlı ikna çabalarıma rağmen Sufi'yi falan da oyuna dönmeye ikna edemezsem, swg oynamanın da pek manası kalmayacak. Çünkü samimi olduğumuz insanlar da bilirler, oyuna girip saatlerce hiç hareket etmeden sadece muhabbet ettiğimiz zamanlar çok oldu. Ben SWG'yi açıkcası FrF ile bir tutuyorum. İkisinden birini ayırmam mümkün değil. FrF diyince de Sufi ile başlayan fakat kurulan sağlam sistem ile (tüzük :) ) Sufi'nin torunlarının torunlarına kadar devam edecek bir aile aklıma geliyor. (Rivayet: Şuan FrF'de Sufi'nin 3 tane torunu oynuyor). Bu ailenin bir parçası olup bir zamanlar aktif olarak da hizmet etmiş olmaktan gerçekten gurur duyuyorum. Neyse uzun lafın kısası, bu satırları Sufi'ye güle güle demek için değil, sadece burdan iletişim kurabildiğim arkadaşlar için yazdım. Sufi ile zaten ankarada buluşcaz yakında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 off soe bu kadar şey yapıyo bizse sadece oturup olanları izliyoruz en sevdiğimiz oyun mahvoldu ama yapacak hiçbişeyimiz yok mir frf partisi isteriz askerden önce;) (bizi diskoya götür)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mir +1111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paticik forumlarına pek katılım göstermiyorum, daha doğrusu hiç göstermiyorum gibi bişşi. Ama NGE gelince çoğu kişinin bırakacağını sense edip :P bir gireyim dedim :) Uzun lafın kısası herkes biryerde haklı, bu oyunun gerçekten sevilir bir tarafı kalmadı. Hala buglar, hala saçma sapan combat modelleri vs. vs. vs. Bende sufi gibi düşünüyorum oyunu bırakma ihtimalim var. Ama oyun süresi içinde geçirdiğim zamanın zevkini asla swg'ye bağlayamam tamamiyle mirally'nin demek istediği gibi frf'ye bağlayabilirim. Benim içinde SWG=FRF olmuştur. Ama eskilerden kimse kalmayınca, beraber takıldığın kimse kalmayınca geriye sadece swg kalıyorki buda oyuna devam etmek için mantıklı bir sebep değil. Sufi kendine çok iyi bak, force seninle olsun ve umarım başka oyunlarda yeniden karşılaşırız. SWG'ye geri dönermisin konusunda kesin bişşi diyemiyorum... Clouded clouded bişşi gözükmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Dunyanın sonu gelmiş gibi konusuyorsunuz. Baska arayışlara giricez artık madem SWG olmuyor madem SOE olmuyor baska oyunlara yonelicez yine hep beraber oynayacagız ama bu kez saber degil baska seylerin muhabbetini yapıcaz :) Sadece kendinizi bu edindiginiz cevreden uzak tutmayın..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH Tysre - WoW - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 May the force be with you... Janis :( [signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la [Bu mesaj Overseer tarafından 24 Kasım 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 iyi seçim sufi :p Sufi bana swg ye ilk basladııgmda cok yardımcı olmustu. ozamanlar pistoleer ve ch dı. Bana misson yaptırıp oyunu anlatıp ustunede silah vermişti. O donemde swg türkiyede pek oynanan bi oyun deigldi ve satılmıyordu. O sebeple frf nin oyuncu sayısı baya azdı. Ben enako sufi ve soulreaver ailesi vardı. Güzel günlerdi. Neyse sufi başka oyunlarda ve hayatında basarılar. ciao![signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Soe ye artık para kazandırmanın bir manası yok arkadaşlar.. bence dogru kararı vermişsin Sufi.. Sevgiler , kendine iyi bak.. Vipao aka Katharsis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar