Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sendit.com dan siparis uzerine soru ?

mrdefender1

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaslar sendite siparis verdik daha shipping demedi ama banka hesabimdan sadece cok kucuk bir miktar(2.5ytl) para cekilmis. bu normalmi acaba? bu konu hakkinda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

18 Kasım 2005 Tarihinde bende sipariş talebinde bulundum fakat hala elime geçmedi. Sendit.com da ise Item Shipped ,4-8 gün içinde tarafınıza ulaşacaktır diyor ama ne gelen var ne giden.

Acaba bu siteden sipariş veripte kaç günde eline ulaştığı konusunda bilgi verebilecek birisi var mı ???
Sosyal ağlarda paylaş

evet normalde türkiyeye 3 iş gününde giriyor ama bizim harikulada ! çalışan PTT kurumu yurtdışından 3 güne gelen paketi yurtiçine 9-10 güne gönderemiyor istanbuldaysanız 6-12 güne geliyor ama anadoludaysanız bilemiyeceğim PTT nin insafına kaldınız artık.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oktayca, 24 Kasım 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
evet normalde türkiyeye 3 iş gününde giriyor ama bizim harikulada ! çalışan PTT kurumu yurtdışından 3 güne gelen paketi yurtiçine 9-10 güne gönderemiyor istanbuldaysanız 6-12 güne geliyor ama anadoludaysanız bilemiyeceğim PTT nin insafına kaldınız artık.

ben söyliyim denizli 40 gün :D ama sonraki siparisler 10günde geldi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bende sıparıs verdım ayın 16 sında ama vazgecırmek ıcın ellerınden gelenı yapıyolar yanı

tam 4 defa ısım soyadı adres yazan bır evrak ıstedıler 4 defa gonderdım hepsınde antıvırus programları acmıyormus fleanda fılanda ıllakı fax gonder dıye tutdurdular
en sonunda fax gonderdım bunuda almaz yada farklı bısı dersenız ıptal edıcem artık booohg geldı yazdım sonunda onayladılar gonderıyolar sanırım

du bakalım kac gunde gecıcek elımıze !!!!
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar birsey sormak istiyorum.yaklasik 1 gundur fazladir being packed durumunda bekliyor? item shipped geledi hala .parayi cekmisler ama being packed durumunda hala?bir sorunmu oldu acaba??[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...