fyra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 SLmlar aşcilik kasiyorum, ama ilerde para yapicak miyim emin deilim auctionlara bakiyorum hic yemekyok, cok satildigindan mi yoksa hic satilmadigindan mi, bilgi verirseniz sevinirim Sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Genelde karakterler yemek ihtiyaçlarını şu şekilde karşılıyorlar: 1.Adım: Önce bir mage bulunur. 2.Adım: Kibarca yemek istenir. 3.Adım: Teşekkür edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cookişngde satılan 2 3 yemek war 1incisi devişate bilmemne yane su sekil deiştirten yemek 2 inciside + stat veren yemekler onar dısıdna bisi satamazsın yane kasma bosun a[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 devişate diye arattim thotta bir sey cikmadi bone :p ozlemisim senin yazilara laf etmeyi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Devisate ne ? bilmiyorsaniz yazmayin kardesimmmm :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi kaç tane recipe var aslında cookda +heal ve +mana regen veren onlar işe yarıyo (bence) ama satılır mı orasını bilemem... deviate fishde satılıyodu bi ara hala da alan oluyo aslında ama deli gibi para kazanamazsın ondan da çok yavaş tutuyosun falan filan... (ı ları 1 diye yazmama sebep olan her neyse ona da kafam girsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende 300 cookıng ve 300 fishing var,oncelıkle 12 sta-12 spirit veren 15 dakıkalık buff yemeklerı baya ıs goruyor ve cok rahat bulunuyor bunlar,winterspringte falan kastıgımda gunde ortalama 50-60 tane hazırlayabılıyorum. fishingi 300 e getırdıgınızde ıse super balıklar avlanabılıyor,hemde cok yakıbda:porgrımın hemen cıkısındakı caglayanda tuttugunuz balıkları pişirebılırsınız,mesela 5 hp regen,8 mana regen,16 agi veren balıklar cıkıyor ve rahat rahat bufflanıyorsunuz,balık yemekleri ve et yemekleri aynı anda kullanılabılıyor ve diğer bufflarlada birlikte kullanılılabılıyor.ben instance a gırdıgımde ustumde ortalama 20 ser tane goturuyorum ve baya baya işe yarıyor,bir kere monster omlet(12sta-12 spirit 15 dakıka)satmak ıcın koydum ah ya,daha mail kutusunun oraya gelmeden satılmıstı,20 lik stack 4 golddan satıldı[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ben de görüyorum yemek AHda epeyce. Haliyle + stat verenler var ama, standart yemekler sadece çeşitlilik katıyor çünkü, + bir özellik vermediği sürece satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Savory Deviate Delight yapabilen oyunda en çok parayı kazanabilir 85 cooking istiyor ama reciepesi 200gold felan[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 combat icinde yenilen yemekleri yapabiliomu cooking* bi vidyo izlediydim hunterin teki 40 ar 50 ser tane tasio yaninda hepsinin cooldownı birbirinden bagimsiz 1v4 pvpler fln kazanıo (IMBA) ohanne fln diorsunuz ama zırt pırt bişiler yiyo karı heryeri yemek potion dolu :D nasıldır yani cookingde yapılıosa bunlar müthis bir pvp makinesi oluo insan onlarla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 cok bos is cooking . warriorsan +sta icin belki olabilir . +8 sta e kadar well fed falan oluyor herhalde . kendi yedigin yemege para verince insanin gozune cok gorunuyor para ama is cookingten para kazanmaya gelince . fishing falan al sen droplar cilgin para edebiliyor bazen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 savaory delıght recipesi fw de 5 g:)hatta bende 1 fazla var satamıyorum 5g a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 WTB devişate bilmemne :P ha bu arada hunterlar için bayaa iyi cooking geçen bizim timsaha bi yahni yapmışım parmaklarını yedi hayvan[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Heh evet benim ufaklık da bayılıyor yaptığım yemeklere. Bu konu ciddi bu arada; nerede hatırlamıyorum ama okuduğum bir guideda petinizin lvl ı yükseldikçe raw meat falan daha az kesiyor hayvanı, daha az happyness veriyor diyordu. Ben genelde pişirip öyle veriyorum yemeklerini oğlanın, çiğ et zararlı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kurt yapar kurt ;) evet onu bende okudum biyerde level 60 hayvana 30 saniyede 60 can dolduran et yedirince pek bişeye yaramıyo tabi,[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar