Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşcilik ve para

fyra

Öne çıkan mesajlar

bi kaç tane recipe var aslında cookda +heal ve +mana regen veren onlar işe yarıyo (bence) ama satılır mı orasını bilemem...
deviate fishde satılıyodu bi ara hala da alan oluyo aslında ama deli gibi para kazanamazsın ondan da çok yavaş tutuyosun falan filan...
(ı ları 1 diye yazmama sebep olan her neyse ona da kafam girsin)
Sosyal ağlarda paylaş

bende 300 cookıng ve 300 fishing var,oncelıkle 12 sta-12 spirit veren 15 dakıkalık buff yemeklerı baya ıs goruyor ve cok rahat bulunuyor bunlar,winterspringte falan kastıgımda gunde ortalama 50-60 tane hazırlayabılıyorum.
fishingi 300 e getırdıgınızde ıse super balıklar avlanabılıyor,hemde cok yakıbda:porgrımın hemen cıkısındakı caglayanda tuttugunuz balıkları pişirebılırsınız,mesela 5 hp regen,8 mana regen,16 agi veren balıklar cıkıyor ve rahat rahat bufflanıyorsunuz,balık yemekleri ve et yemekleri aynı anda kullanılabılıyor ve diğer bufflarlada birlikte kullanılılabılıyor.ben instance a gırdıgımde ustumde ortalama 20 ser tane goturuyorum ve baya baya işe yarıyor,bir kere monster omlet(12sta-12 spirit 15 dakıka)satmak ıcın koydum ah ya,daha mail kutusunun oraya gelmeden satılmıstı,20 lik stack 4 golddan satıldı[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

combat icinde yenilen yemekleri yapabiliomu cooking*

bi vidyo izlediydim hunterin teki 40 ar 50 ser tane tasio yaninda hepsinin cooldownı birbirinden bagimsiz 1v4 pvpler fln kazanıo (IMBA) ohanne fln diorsunuz ama zırt pırt bişiler yiyo karı heryeri yemek potion dolu :D nasıldır yani cookingde yapılıosa bunlar müthis bir pvp makinesi oluo insan onlarla :)
Sosyal ağlarda paylaş

cok bos is cooking .

warriorsan +sta icin belki olabilir . +8 sta e kadar well fed falan oluyor herhalde . kendi yedigin yemege para verince insanin gozune cok gorunuyor para ama is cookingten para kazanmaya gelince .

fishing falan al sen droplar cilgin para edebiliyor bazen .
Sosyal ağlarda paylaş

Heh evet benim ufaklık da bayılıyor yaptığım yemeklere.

Bu konu ciddi bu arada; nerede hatırlamıyorum ama okuduğum bir guideda petinizin lvl ı yükseldikçe raw meat falan daha az kesiyor hayvanı, daha az happyness veriyor diyordu. Ben genelde pişirip öyle veriyorum yemeklerini oğlanın, çiğ et zararlı hem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...