Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniyim diosaniz Raid kuralları

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

High lvl raid dungeonlarda ubrs lbrs strat sholo fln loot kuralları nelerdir 1need + 1 set
bu demektir ki 1 player sadece 1 set iteme need ve 1 rare iteme need diyebilir
Cloth we shaman
Raidinizde cloth giyen bir shaman warsa şaşırmayın shamanların high lvl raid arealarda yardımcı olmaları için Molten Core , Zul gurub ,stilius gibi .. veya raider bir guilde girmeleri için onlardan minimum 5,5 maximum 6k unbuffed isterler Büyük raid arealarda shamanlar sadece heal basar poison disease kaldırır totem koyar yani armora ihtiyaçları yoktur neden shield giyoyo o zaman o shaman derseniz shieldin verdi statlar için
Eyer bir raidde mesela magister crown(magelerin setinin head bölümü çıktı) ve o gurupta mage yok shaman bunu istiyorum dedi bir de priest istiyorum dedi ve roll yaptılar shaman yüksek attığı halde vermemezlik yapmayın Bügün başıma böle bir olay geldi lootu alan adam bile bana verme dediği halde ona verdiler

bunu oyunda bayağı kez yaşamaya başladım özellikle türklerden .... burada türklere sitem etmiyorum sadece bilgilendirmek istiyorum ama şunu sölemeden geçemeyeceğım
rica ediyorum 'learn 2 play' ve de eyer dungeonu bilmiyorsanız nereden gidilir falan o zaman raid kurmayın veya kurun liderliği daha bilgili birine verin[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url]
Sosyal ağlarda paylaş

Kurallar Servera gore realma gore deyishir. US te 1 Item alma hakkiniz varken EU da 1 den cok item alabilirsiniz.
Shaman yada XY classlar icin ise,
Her classin onceligi kendi set essasi sonra kendi ac essasidir. Yani bir priest varken magistera bir shamanin rolllamasinin bir anlami yoktur. Tum cloth based chr ler pass gecer LR yada DISC e gidecegine kac vendor satish fiyatini oder ve essayi alir oyle bir durumda oyuncu. Mc icin essa toplamannin bir ayricaligi yok cunki.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Ne oynadıgını neyin nasıl oldugun anlayarak oynamak gercekten cok önemli.. Yukardaki örnekteki gibi alakasız classların alakasız itemlerle alakası çıkabiliyo :)
Bi de şunu unutmadan söylemekte fayda var high end instancelar için kendi classının normalde kullanmadıgı type (genelllikle cloth) rollayanlar dışında bi de kendi classını gerçekten tanımayan insanlar var.. Medium lvlarda mail giyebilicekken cloth rollayan shamanlar , leatherlara atlayan hunterlar saymakla bitmez örnekler. Kimse kimseye sen bu itemi alamazsın arkadaş demiyor raidler esnasında ama belli itemlere rollda ortak çıkıp gerçekten ihtiyacı olan kişinin o itemi alma şansını düşürmek veya almak biraz sinir bozuyor..
Blizz forumlarında çok bagırıyolar 'Learn your class' die boşuna degil bana kalırsa.. Hatta 'Learn every class in game' bile mantıklı..
Sosyal ağlarda paylaş

bız ona dallama degıl arkadas kayıran nınja dıyoruz :)
gıtmıcen o adamlarla raıd e fılan bıda

bıde class ı bılmek cok onemlı gecen EU forumalrında okudum dallama bı hunter full melee takılıp hem prıest e ıskence etmıs hemde gurubun tepesını attırmıs
hunter dedıgın melee takılmaz full eh dunyada dallamalarda avr yanı cloth gıyen paladın gordum ben hatta bızım loncada :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi burda adını yazıp rencide etmek istemem (sonuçta sevdiğim bi arkadaş) ama bizim guildde de paticiğe epey takılan bi hunter ark var, Yani tüm instance buyunca sürekli melee takıldığı gibi bide nedeyse her mob grubunda eğer priest petini heallamayı unutursa o peti kesin ölüyor. Hani dur iki saniye saldırmıyim petimi heallim yok, hatta sırf bu yüzden bazı bosslarda wipe'ın kıyısından dönüyoruz, yani o peti heallasa priestle beraber pet offtank olarak addlerden birini tutacak rahat rahat, bizde son derece kolay kesecez diğer addi, ama söleyince "aman onlamı uğraşcam" diyor, dps uğruna wipelar gümbür gümbür geliyor. Allahtan çok şanslı hep bişeyler oluyor, Ya ben arka arkaya crit çakıyorum, ya priestin attığı 3-4 heal arka arkaya critliyo, yada tam o sn'yede .hayat kurtaracak bi skillin cd'si bitiyoda tank agroyu alıyo falan diye gidiyo ama bigün deli wipe yitecez :D[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

prinin hakkıymıs o item shamn ne alaka rolluyo eger cloth biriktiriyorsa herkezin greed dediği bir raidte bastan anlasarak gitmeli yoksa priest e cok ayıp edilmiş bence ana itemi cloth onun shammy cloth biriktirio diye adam ihtiyacından olmus yazk böle adamlarla raid yapılmamamlı derim ben[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 25 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
cengaverlik yapmayın

eheh diyene bak :P

Dur gitme para field var

Chavilary Captain Absolut: CHARGEEEE!!!!
OoOoOO (nerf)
:D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...