korNNN Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 sucuklu kompostonun tarifi konu dısına yazmısıtım burada tarifi war:sucukları ince ince sıcak bir sucuk suyuna koyuyoruz.hafif atşte kaynayan sucukalrın üstüne seker ekliyoz.daha sonra sucuklar hamlanmış olucak.böylee ocağın altını biraz kısıp bekleyin.sonunda sucuklu kompostonuzu afiyetle yiğin.[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz...
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şaka mı bu??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Nasıl kusulur Tutorial'i...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yiğin gayrı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: RabbiT, 18 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: Nasıl kusulur Tutorial'i... hehe :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Deli raporu alma tutorialınla bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler, bakırköy e uğrarsam başhekime bu tarifle yaptığım sucuklu kompostoyu(içine pastırma-kereviz eklemek gibi süper bi ek te yapçam) başhekime yedirir raporumu alırım... Thx[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 daha iğrenci war aslında bunlar simit sarayında oluyo.mesela penirli ve sosisli komposto çeşitleride war.ama aralarında sucuklu komposto en leziz olanıdır.BUNU SİMİT SARAyINDA BİR GÖREVLİYE SORARSANIZ Zaten o size söylicektir[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... [email protected]
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Sucuk benim 1 numaralı yiyecegimdir. Bu hale getirtmem onuuu !!111 hrrr[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Patlamış sucuk yapalım.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 nasl yani yaa? :)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır.
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 patlamıs sucuk tarifinide gelecek programda söylicez ama sucuk bayıldı yemiyenlere bir demet ymelrini arz ederim.tadı dehset[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... [email protected]
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 çikolatalı bamyayı çok seviyorum[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 reçelli pudingli pastırma haşlamasının üstüne bişi tanımam (iğrençlik rekoru:P)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 harbı kusulucak bişey abi yapmayın ya:(bak mıdem zıplamaya basladı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ağzım sulandı bi anda, ne güzel bi tarif bu.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 21 Kasım 2005 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sucuklu pasta tarifi vereyim ben normal pasta hazirlanir gibi hazirlanirr meyve yerine sucuk hmm smelll good...[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı...
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Böğğğğ :D Recelli Yumurtanın Yanında İyi Gider :D[signature][hline]GaSoLiNa
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: ShadowFury, 20 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: reçelli pudingli pastırma haşlamasının üstüne bişi tanımam (iğrençlik rekoru:P) olsa da yesek ya canım çekti bak
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 İğrenc.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Sirkeli kek yiyelim.Yaparlar ya böyle havuçlu peynrili kek filan hhe[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 en iyisi herzaman demişimdir:ekmek arası kalıp ya ve salca[signature][hline]sex sex sex and seks seks seks in everywhere [email protected]
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 WTF! iğrenç ya midem kalktı![signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Öne çıkan mesajlar