Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa.com Fantasy Football 2005-2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar bu senede devam ediyoruz heralde.
Paticik ligi açılmadıysa daha önceden, açmış bulunuyorum.
code:9118-2003[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

Mesaj tarihi:
link verseydin ya kendim girmeye üşendim ehauh[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj sabonis tarafından 09 Eylül 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sabo gibi üşenenler için

tıkla

[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

[Bu mesaj khala tarafından 09 Eylül 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 10 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
hehe yarini goremicek zaten ;)
takmayin cevapta vermeyin boyle tek hucreli organizmalara :D
[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
Yanlız şu oyunun detaylarını felan biri anlatabilir mi bana? Acemiyiz daha. Kurduk paramız yettiğince bi takım koyduk da, ne bileyim yedek oyuncular var onlar ne işe yarayacak, neye göre oyuncu deiştiricez felan kısaca açıklarsanız sevinirim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 10 Eylül 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
daha önce benim actıgım topic vardı geçen sezon için onu aratırsan bilgi edinirsin.
bu topic sticky olsun herkes görsün girsin.

Sağol fist, bakıyorum şimdi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
valla kurduk takimi girdik bakalım. tra ile aynı takım isimlerine sahip olduk. bi koordinasyon eksiklii olsa gerek. (FC Katatonia, TD: Eril) =P[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
Mesaj tarihi:
iki tane fc katatonia oldu yaw küçük bi yalnışlık yüzünden biri ac olacaktı neyse biri küçük harfle dieri büyük ayrı gözlerle bakın onlara:)[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
Valla Paladinhood benim kurduğum takımın adı da, yanlız oyunda transfer yapmak falan ve yedek oyuncular ne işe yarıyo biri ksıaca anlatabilir mi fistanın topicte de pek bir şey bulamadım da...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
  • Yeni Oluştur...