Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ram tavsiyesi

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim anakartımın özellikleri şu:http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436 .Ben bu ankart dual ddr takabilirmiyim bide max.takabilcegim işlemci nedir bu ankarta onu ögrenmek istiorum bu hafta içi alıcamda.Şu Kingston 1gb 512 dual ddr ram almak istiorum ama çalışmasa die korktum.Normal ram den ne farkları var bu dual ramlerin onuda sölersenin sevinrim..[signature][hline]Sevinmek için sevmedik seni..ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ ULAN...

[Bu mesaj DesPerado_4 tarafından 23 Kasım 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DesPerado_4 tarafından 23 Kasım 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DesPerado_4 tarafından 23 Kasım 2005 09:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Özellikleri]AGP Desteği : 8x (1.5 Volt)
Bellek Desteği : 3 GB (3 Dual DDR, 400 MHz) 64 bit + 128 bit desteği
Chip Yapısı : NVIDIA® nForce2
Front Size Bus (MHz) : 400/333/ 266
Genişleme : 1 AGP, 5 PCI
Mikroişlemci : AMD
On Board Lan : 10/100
On Board Ses : AC97 - 6 Kanal
Port : Hepsi Birarada (RAID)
Serial ATA : 2 Connector (RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, JBOD)
Ultra DMA : 133 - Serial Ata (150) + 1x U.DMA 133 RAID
USB : 8 USB (2.0)
İşlemci Yapısı : Soket A [/spo]
Dual ram kullanabilirsin, ama 400 Mhz' e kadar almaya dikkat et. 533 Mhz falan çalıştırmaz.
İstediğin AMD işlemciyi kullanabilirsin, bi sorunun olmaz.

Edit: Athlon 64 leri destekliyor mu tam olarak bilmiyorum...
[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Kasım 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DesPerado_4, 23 Kasım 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
peki normal ram le dual raimn farkı nedir acaba

Dual Ram , anakartların desteklediği bir özelliktir. Yani ramler, dual yada normal gibi sınıflara ayrılmazlar. Firmaların sattıkları dual kitler, aynı fiziksel özelliğe sahip çift ramlerdir. Ramlerin üretim bantında, arka arkaya çıkartılan iki ram paketlenerek dual kit olarak satılır. Hatta seri numaraları arasında 1 sayı fark vardır.

Anakartın dual ram özelliğini destekliyorsa, aynı fiziksel yapıya ait iki adet ram'i soltlarına takarak, dual ram olarak kullanabilirsin.[signature][hline]
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 23 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walla Gigabyte anakartım var.PE815 olması lazım.Single size ramle Dual Ram acaip çakışıyor.Kafasına göre istediği birini kullanıyor.Diğerini diasble ediyor.Hatta bir kaç denemeden sonra bir 512 ram yaktım allahtan mainboarda bişey olmadı.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

64bit lik işlemci takamazsın maalesef ram olarak ta twinmoss dual DDR400 512x2 işini görür hatta epeyi iyi görür:D işlemci olarak soket A ya 3ghz lik işlemci ler var fiyatını tam bilmiyom ama eksen den bakabilirsin[signature][hline]Scotty Doesn't Know

Fionna says shes out shopping,
But shes under me and I'm not stopping.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...