Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akbank nefreti...banka paramı hortumladı...hırrrrr.....

amon

Öne çıkan mesajlar

bu gün çapa da tedd die biyerde yemek yedik ordan çıkıp bi kaçak sigaracıya gittik...baktık paramız çıkışmadı bende hemen yandaki akbanka gittim...100 ytl m kalması gerekiodu...bir baktım 0.00 bakiye yazıo...ben çıkldırdım kafayı yedim...nası8l olurda 100 milyon uçar....hemen extre çıkarttım...güya bugün çekmişim 100 ytl yi...oha yaa...ne alaka..hemen 4442525 i aradım nooluyo die...karşdan kadı ''bişey yapamayız .....bla bla bla''...yarın gidip bascam bankayı...zaten bu ilk de değil daha geçenlerde bankaya gittim yine bana 100 ytl m eksik gibi görünmüş ama ''amaaan...bi ara yemişimdir'' değip üzerinde durmamştım...şimdi bakiyemi açıyorum...okuyun bakın bi anormallik var
16-09 nakit yatan +150
04-10 atm havale +500
04-10 nakit ödenen -150
11-10 '' -250
17-10 '' -200
29-10 b. kart çek. -50
09-11 havale +500
11-11 b.kart . çek. -50
13-11 '' -100....burda da sanki sorun var
16-11 '' -200
21-11 '' -50
23-11 '' -100.....işte burda kafayı yedim

yuh diyorum sana akbank...yarın mıççam ağzına[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

evet..hesap benim adıma...kimsede ek kart yada veli falanda yok....[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
uyarıcı kesim de az post kasmıo.....
elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
demeyin öyle gotum kalkıyo sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Sanmıyorum koskcoa akbank ın senın birer ikişer 100mılyonlarını yurutuceını...Zaten kımsede ınanmaz ıllakı bısı olmustur[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç alamazsan tazminat davası açarak mahkemede hakkını arayabilirsin.

Babamın başına da böyle bir olay gelmişti. Bir şey için 20$ alması gerekiyordu sanırım bankanın, bu ödemeler için otomatik ödeme talimatı vardı önceden. Fakat banka 20$ yerine 20YTL çektiği için aradaki fark öylece kalmış. Otomatik ödeme talimatı olduğu için eve de bu borçla ilgili yazı gelmedi hiç. Bir kaç ay sonra faiziyle beraber çıktı ortaya. Bundan daha kötüsü babamın adı bankaların kara listesine alındı ve tüm kartları iptal edildi. Daha sonra kara listeden sildirdi adını ama bankanın hatası yüzünden oluşan o borcu da ödedi. Şu an da mahkeme sürecinde.

Yazmayı unutmuşum, banka yine akbank.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 24 Kasım 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Babamın hesabına ek kartla garantiyle çalışıyorum. Aslında Garanti'nin de ünü hiç iyi değilmiş sanırım müşteri hizmetlerinde, çevreden çok duydum ama benim başıma henüz bir şey gelmedi memnunum şu ana kadar.

Gidip bir genel şube müdürüyle görüş. Direk bankadaki veznedarla görüşürsen bir sonuç alamazsın.

Bu arada taksit falan olmadığına emin misin? 100ytl 100ytl kredi kartıyla alıp sonra unuttuğun bir şeyin taksidi de olabilir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

ben her hesaptan ufak meblaglarda kendi hesabıma geçiriom arasıra, sen de denk gelmissin sanırım :)

eger ekstrede nakit olarak cekildigi gözüküyorsa kesin cekilmistir; sen veya bi baskası tarafından. basvurup o tarihteki yapılan işlemin hangi atm den yapıldıgını ögrenme şansın olabilir belki. bu bilgi tutuluyordur da kesin, dilekce vs vermeden sölenir mi bilemem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...