Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Var mı benim gibi sessiz güzelim ankarama güneşin ilk ışıkları gelirken, sessizliği dinleyip huzur bulan, çok harika bir şey o kadar huzurlu hissediyorum ki....[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ankarami o kadar cok ozledimki.. o sabah sabah isiga bakip ferah bir hava almak.. ah ah ancak dayaniyorum 2 aya kadar geri donuyorum eski yuvama..[hline]© 1989-2003 Grandmaster Fencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sabah 5.00-5.30 arası süper oluyor. hele bizim ev dağa bakıyor. Güneş o dağların arasından doğuyor. Koyu mavi altında turuncu, sonra da kızıllık. Hele bu sabahki gibi bulutlar olunca onlar da ayrı bir hava katıyor. Rengarenk bir gökyüzü..[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Dun istanbuldan gelen bir arkadasimin sabahtan aksama kadar koy burasi` diyip durdugu, buna ragmen bogazi aratmayacak orman manzarasina bakinca iyiki buradayim dedigim sehir ankara.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Röeh, Istanbul'dan gelip Ankara'ya "köy" demekte apayrıymış, ne diyeyim bilmem ki. Ben de yapardım eskiden, gün doğarken kopeemle gezmeye çıkardık bazne, bayılırdım o sessiz huzurlu haline. Başka bir şehirde alamadım o tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bügün sabah 5-7 çapraz tutarken beninmde içimden geçti :)[hline][b] Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Akdeniz akşamları...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: karpuz, 10 August 2003 12:43 tarihinde demiş ki: Akdeniz akşamları...[hline]ö? heh bi de o vardır diye giriş yapçaktım topiğe benden erken davranmışın[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 böhü o saatlerde dışarda olmayı nasıl istedim anlatamam keşke köpeğim olsa benimde, gezmeye çıkarsam sabah 5 te[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Baba ankarada ytağmur yağdı lan keske sabah 5 gibi bidaa yağsa ne güzel olur bea. Yağmur kokusunda güneş doğusu. Oşşş.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ankarada yağmurlu havalara bayılıyorum ben neden bilmiyorum ama çok hoş oluyo o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 akdeniz akşamıymış akşamına tükürüyüm ben akdenizin yanıyorum bu antalya denen şehir kılığındaki köyde :| [Bu mesaj TheSilver tarafından 10 August 2003 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Lan nesini sevmiyonuz yanın bronz olun tunç olun. Hey allam biz tatile gidemioz adamın şikayet ettiği şeye bak. HÖYEAYT!! *!Sinirlenir*[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 üç beş gün tatil yapıp denize girmek başka şey bu dandik köyde yaşamak başka şey öyle reklamlarda görüyorlar üç turist iki palmiye mayami :) (okunduğu gibi yazılır) zannediyorlar avuç içi kadar yeri. [Bu mesaj TheSilver tarafından 10 August 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 dikkat etmemiştim birde lan demişsin bak çok ayıp ağzına biber sürerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ah o refleks yani kişisel değil alınma. Bide özür dilerim.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 önemli deyil sadece takıldım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bilmiyorum benim gibi şanslı olanlar var mı ama, servisim öyle bi yerden geçiyo ki sabahları güneşin bir tepe arkasından doğuşunu izlerdim kışın, hele ki sisli soğuk sabahlar gibisi yok sisin içinde bi aydınlık felan harika bi manzara bence, bi de birlik mahallesinden köroğlu nun arka taraflarına gelen dümdüz bi yol var subay lojmanlarının orası, o yolda sisliyken çok güzel bi görüntü oluşturuyo bence :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ankarama laf yok.. köymüş möymüş palavra bunlar gidin izmir trafiğine bakın rezalet ankye bakın.. evet güneşin doğuşu güzel oluyor.. :) az kaldı eylül de bende tatilden dönünce artık :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Gerçektende Ankarada sabahlar çok daha güzel, özellikle İstanbula, Mersine, Antalyaya bilimum nem yüklü şehirlere nazaran. Ha vapurla geçerken boğazda gün batımı.. İşte o apayrı bi olay[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 güneşin batışını seyretmekten ne zevk alınır anlamam yani iyi güzel alırım bende 2 saat önceden oturup izlemeye başlıyıcan birazcık patlıyor insan :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 walla ankarada hiç gün doğumu izlemedim ama kışın saat 5te, tam hava kararırken, vapurun arka tarafında simit-çay kombosuyla kız kulesinin önünden geçmek bana daha cazip geliyo. bilmiyorum ankaraya gelip o orman-gündoğumu olayını yaşasam fikrim değişir mi acaba,ama sanmıyorum.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 İzmire laf yok tit bakıyım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Aynen Izmire Laf yok Ozellikle saat 5-6 arasında bu kadar zevk aldıgımı hatırlamıyorum bazen dayanamıyacak bile olsam sabah 4 e saati kurup kalkıyorum atliyorum bisikletime kordona kadar gidiyorum barlar dagılmıs oluyor o saatte oturuyorum bank ın birine o gunesin suyun ustundeki yansıması o gunes ve kuslar... neyse tabi calıstıgım icin bunlari bir tek hafta sonu yapabiliyorum (ühü) simdi br cıkıpta yok izmirin denizi kirli ivir zivir demesin o goruntu mukemmel oluyor hatta bankta yatasım geliyor :)[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 antalya sabahları ise lanet bi şekilde kalkarsın nemden yapış yapış olmuşsundur dışarıya bakmaya balkona çıkamazsın sıcaktan yeter be yeter farklı bi sabah istiyorum :( kurtarın beni :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar