elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 yok abi zoomda virtual ayarı ben bulamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: Dextra, 23 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki: şaka gibi ya ordaki listede bırak x4'ü zoom yok... çıldırmak üzereyim... zoom var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 @dextra: NAT ayarlarını denedin mi orada olması lazım?! yada IP Filtering de olabilir bende zoom yok o yüzden kesin bişe söyleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 4 senedir aynı modemi kullanıyorum.. ne firewall'ı var nede routing özelliği... düz modem.. :) herşey açık[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 [edit: @tanoren: şimdi gördüm mesajını. evet nat'danmış. bulamayınca mail atmıştım zoom'a] hmm sonradan zoom'a mail attım firewall olayını. bana daha sitelerine eklemedikleri yeni sürümü kullandığımı söylediler. sizin de öyleyse mailde yazdıklarını c/p yapayım: "You are using the new modem that is not on the FAQ's yet. Go into the Zoom Web Console, and click Advanced Setup, NAT, and click help. There are detailed instructions on how to use the port ranging and forwarding features. If you are still having problems please let me know."[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* [Bu mesaj Dextra tarafından 04 Şubat 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 arkadaş zoom x4 aldı ona dc++ için port ayarlarını falan yapıcam ama config de virtual server falan yok dio..telefondan konuşuoruz adam da virtual server yok dio :) nası iştir bu? bende de x4 var ama bende var :) başka bi adı flaan varmı değişik bi sürüm falan olabilirmi anlayamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 benimki usb 5510 sadece sunlar var: Wan settings Lan Settings Adsl settings Misc Configuration DNS[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 X4'ün iki modeli var. 1. 5551 2. 5551A Virtual hede hödö eskilerinde varmış. Ben config menüsünün görüntüsüyle beraber firewall ayarlarını bulamadığımı söyledim. Sitelerinde yazan Virtual hede hödö gibi bişeyin de bende olmadığını söyledim. 2 post yukarda da emailda verdikleri cvp var. bendeki de 5551A olduğuna göre sanırım bendeki yeni olan.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* /edit: 5510 tech support [Bu mesaj Dextra tarafından 05 Şubat 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 said: DynamicK, 16 Ocak 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Hehe oda dogru gecen sene baslarında az uraşmadık evde 3 kişiyis bi ark msce sertifikalı fln ama kimse cakmıyo modemden alt tarafı 3 ayarı var ama 2. el aldıydık sakaryada hiçbişi bilmiyos aldıımız adamı aradık tel la anlatıyo fln yapıyos olmuyo reset attık herseyi yaptık derken aksam pppoe llc mi yapsam dedim yaptım ana netteyis :) sıkıntı cekmeden öğrenilmiyor valla, ama sen elleme reset işini şimdi uraşma:P arkadaşlar malesef öyle bende bu model var ne yapacam demekle olmuyor. modemin her yerini kurcalayacaksınız. ben 2 gün uğraşmıştım, sonunda biyerde 'Enable NAT' yazan bişeye tıkladım ve ... evreka çalıştı. Port açmak da o kadar zor değil, bütün ayarlara bakın, Inbound (LAN) Port, Outbound (WAN) Port ve IP gibi şeyleri yan yana görürseniz bilin ki aradığınız yer orasıdır[signature][hline]MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şimdi birisi bana detaylı bir şekilde ne yapacağımı anlatabilir mi bende de x4 5551a var ve uzun süredir bir türlü port açamadım[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dynamick eklemek istedigim bişiy var bazı modemlerde bu ayarlar yapılmadan once yapılması gerekenler var o yüzden dinamyck in dedigini yapmadan once gidip modeminizin manuelinden kontrol ederseniz ii olur... (bu arada dynamick bilgini paylaştıgın için teşekkürler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 24 Mayıs 2005 19:22 tarihinde demiş ki: şimdi birisi bana detaylı bir şekilde ne yapacağımı anlatabilir mi bende de x4 5551a var ve uzun süredir bir türlü port açamadım hala açamadıysan yardımcı olabilirim..[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 forumun amacı budur bilgiyi paylaşmak :) şimdi şunu farkettim ki her modem de bu sekilde olmuyormuş ama mantıgı bu en azından mesela d-link diye bi garip modem var, fizban sormustu nası acıyos diye urastık urastık elde var 0 :) zoomlarda cok rahat port acmak corecess en kolayı :) farklı bir modemi olup da daha değişik sekilde port acma gerçekleşiyorsa burda belirtsin güzel bi arşiv olsun işte[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dynamick d-link modemde (zoom x5 im bozuldugunda bir kac günlügüne kullanmıştım galiba modem settings die bi kısmın alt taraflarına dogru yazında bahsettigin bölüme giriş için bir buton olacaktı sanırım ordan yapılıor)[signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hatta ben olıyım ya :=) az çekmedim bu port olayından... ZOOM X4 5511A port açmak : İlk önce modem ayarlarına giriyoruz. Oradan Advanced Setup NAT ayarlarına girip NAT OPTİONS dan NAT RULE ENTRY sekmesini açıyoruz. Karşınıza bi tablo geldi. Büyük ihtimal eğer oynamamışsanız. 4. ye kadar var şimdi. add diyoruz Rule Favor : aynen bırakın Rule ID: o tabloda kaça kadar varsa ondan sonraki rakamı yazın örnek 4 varsa 5. portunuz eklediğiniz port olucak. IF Name Aynen bırakın Protocol TCP Local İp Adress ip nizi yazın. ( öğrenmek için başlat/çalıştır/cmd çıkan ekranda ipconfig /all yazın ) Local Address To: İp nizi tekrar yazın. Global Address From: boş bırakın Global Address To: boş bırakın Local Port: Boş bırakın...Destination Port From: En sondaki kutuya 6662 yazıın Destination Port To: Tekrar 6662 yazın Save deyin ve çıkın. ŞİMDİ tekrar add basın. Aynı işlemleri yapın sadece şunlar değişicek. Rule ID: 5 yazmıştık 6 olucak. Protocol UDP Destination Port From: En sondaki kutuya 6672 yazıın Destination Port To: Tekrar 6672 yazın Bu kadar...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 blackchaos a sonsuz teşekkürler, hayatım kurtuldu walla=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende zoom x4 5551 kullanıyorum ve hata verdi daha kolay bir yolu yok mudur?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hata nedir ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 already exist midir nedir herşeyi yaptım böyle bir hata verdi sanırım sabit IP yok ondan olabilir mi?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok kardeşim olmuyo delircm bu portlar yüzünden açılmıyor yni[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadavra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Virtual Server Configuration nedir? bende sağ altta bağlantı ile ilgili hiçbir işaret yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 virtual server modemde bir bölüm oraya girip port açma işlemini yapıyorsun sağ altta baglantı namına bir ikon yok ise aktif hale getirmek için başlat > ayarlar > ağ bağlantıları yerel ağ bağlantısı ikonuna sağ tıkla özellikler aşagıdaki 2 tuştan ilki sağ altta ikonu cıkartır 2.si de sorun var ise uyarı gösterir 2 side seçili olsun[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 sağ ol dynamick[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 :) arkadaslar. gördümki herkes adsl de port açmak için baya debelenmiş. Size bu konuda ve p2p da daha yardımcı olabiliecek bir site vereyim. Orada Emulden bahsediyor ama olsun.. Neredeyse Tüm Modemlerin port açma işlemi detaylıca açıklanmış. Siteyi yapan arkadaşa teşekkürler vallaha. Sol tarafta menuyu aşşağı doğru cekerseniz neredeyse tüm modemler var. http://www.meretx.com/[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. [Bu mesaj None_ tarafından 02 Eylül 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Seperate, 11 Haziran 2005 19:15 tarihinde demiş ki: already exist midir nedir herşeyi yaptım böyle bir hata verdi sanırım sabit IP yok ondan olabilir mi? Modem i resetlersen sorun düzelir. veya VCI VPI ayarlarını kendı yaparsan gene düzelir.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar