LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bakıyorum forumda HP filmlerine pek ilgi yok. Ben şahsen baya beğeniyorum. GoF, muhteşem oyuncu kadrosu barındırmasının yanı sıra 308 milyon $ bütçe ile dünyada ki en pahalı film olmasıda cabası. Her film ile daha güzelleşiyor seri. 4. film 18 Kasım'da Türkiye dahil bütün dünyada aynı anda gösterime girecek. Yönetmen Mike Newell 3. film ile seriye yeni bir soluk katan Alfonso Cauron'un konseptini değiştirmeyip biraz daha ingiliz havası katarak geliştirmiş filmi. Fragmanlar: Goblet of Fire Trailer II (Quicktime) Goblet of Fire Trailer II International Versiyon (Windows Media Player) Download linkine tıklayın :)) 4 gözle bekliyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 23 Eylül 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 uykularim kaciyor artik =P heyecanla filmi bekliyorum[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 valla ben yakından takip ediyorum buldugum tüm görüntüleri izliyorum baya güzel olcak gibi[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 merakla bekliyorum. özellikle veela'ları merak ediyorum. fotolarından görüğüme göre Fleur Delacoure baya güzelmiş Krum da tam bir artist.[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 güzel olcak inşallah, bende takıp edıyorum.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Cho Chang'i oynayan kız çok güzel diilmiş.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya fragmanda güzel gözüküyodu da,ben azkabanın filmini kitabından çok farklı diye beyenmemiştim,hep değiştirmişlerdi filmde olayları,sanki başka bir kitabın filmini izliyor gibiydim,bu 800sayfa,daha çok bölüm kesilicek fln,efektler iyi gözüküyo ama ben pek beyenicemi sanmıyorum.tabii yine de gidicem:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kara Lord nasıl olcak ben onu merak ediyorum tam doğmuş halindeki görüntüsü yok suratı musmula gibi görünüyor son düello görüntüsü güzeldi baya bide[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kitabın aynısını beklemek yanlış olur tabiki. Bir çok sahne çıkarıldı. Ama bu değişikler yada çıkarılan sahneler tamamen Rowling'in kontrolü ile yapılıyor. Yani ana hikayeyi bozmayacak öğeler çıkartılıyor filmden. Mesela bu filmde Dursley'ler yok. Film direk Riddle'ların evinde başlayıp ordan Weasley'lerin evine geçecek falan. Sonuçta o kadar uzun bir kitabı 2 saate sığdırmak imkansız.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Harry Potter manyağı değilim, kitapları falan da okumadım, açıkçası "film gelse de izlesek" diye bi bekleyişim de yok, ama seviyorum HP filmlerini, öncekileri izledim, beğendim. Bu gelsin, bunu da izleriz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 serinin filmlerini izledim. sanırım bu filmide kaçırmam. heyecanla bekliyoruz :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben de merak ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 harry potter filmleri bana hep bebe filmlerinin animasyonu aşmış şekli olarak geliyor. sevmem madem fantastik bişeyler izliycez lotr derim.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kitaptaki kemik,kan ve irin adlı bölümün filmede nasıl olacağını merak ediyom. Serinin en güzel kitabıdır bence...[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Şu ana kadar yapılan filmler arasında en güzeline benziyor şahsen 3. filmde uyumuştum :)(kitapları okuduk ama :p) bide Ron'un saçlar güzel olmuş.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ulan herif çok büyüdü be nasıl küçültecekelr filmde?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Küçültmeyecekler. Filmde 14 yaşında gerçekte 16. pek fark yok.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 O patatesler de 12 yasinda degil 10 yasinda bi adam bulsalardi, sacma olcak böle.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Krumu ben biraz daha yaksikli ve daha artist gordum fleur bahsedildigi kadar tas degilmis rona uzun sac hic yakismamis zaten fazla tip yok :) heyecan dorukta 6.kitap 4. film 5. bu 7. o 9. su derken her tarafim hp olacak ters donecem artik[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: beybin, 24 Eylül 2005 03:47 tarihinde demiş ki: bu sefer kim ölücek acaba? lol kitabı okumadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kitabi okumaya üsenip (benim gibi :D) filmi bekleyenlerde var[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 e oha.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 3. sü çekilene kadar çocuk filmidir gibi saçma bi düşünceyle bakmadıydım 3ünü arka arkaya izleyince birden heyecan yaptım 4. si için traileri bile izlemem sabırsızlıkla bekliyorum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 3 ü izledikten sonra kalan 2 kitabın anısını kirletmemek için bi daha bu iğrenç yapıma gitmem diodum. anlık bi sinirmiş :) 3 rezaletti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 3 bence gayet güzeldi. Hatta en sevilen 3 şuan. Ama 4 ile bu değişecek gibi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar