Horrible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sonsuz insan beyninin kavrayamayacaı kadar geniş bir kasvramdır. Ama verdiğin örneğe bakarak şunu anladım A={...-(1),0,1,2...} A kümesinin elemanları 1 dışında bütün sayılardır. (yanlıs anlamıs olabilirim)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuza bir kattığında bir etkisiz elemanmı oluyor[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz u yeterince tartıştık şimdide 0 var mıdır yok mudur u tartışalım!! bence yoktur bir şeyi nekadar bölersek bölelim 0 a ulaşmaz[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @10nur senin dediğin gibi olursa 1-2 falanda yoktur? mesela 2yi ne kadar bölersen böl 1 olmuyor değil mi? 1,0000000000000000000000000000000001 oluo ama 1 olmuo :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sonu olmayan(yada bilinmeyen) şeye sonsuz denir... Yani mesela 3 ten büyük kaç tane sayı vardır desem? Sonsuz tane vardır 4,5,6,7,8,9,10....6578495685675...2356234562346234623463462... diye gider...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @horrible senin dediğin matematikteki 0 ben fiziktekinden bahsediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Horrible, 23 Kasım 2005 19:33 tarihinde demiş ki: @10nur senin dediğin gibi olursa 1-2 falanda yoktur? mesela 2yi ne kadar bölersen böl 1 olmuyor değil mi? 1,0000000000000000000000000000000001 oluo ama 1 olmuo :) 2/2=1[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz - sonsuz = sonsuz en kıl olduğum dalgadır. kardeşim sonsuzdar sonsuz çıkarsa hiç bişi kalmaz ya 0 kalır nası sonsuz kalır anlamam[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kandırmışlar seni sonsuz-sonsuz=0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz - sonsuz bi belirsizlikdir. konusu limittir.uğraşılmaz. yarn sınav var öeğk[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 23 Kasım 2005 17:25 tarihinde demiş ki: parantezi kapamazsan dışarı çıkabilir rakamlar.önlem! puhahaha sufer yarıldım burda :D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iyide sonsuz sadece bir değeri belirmediği iiçin sonsuz-sonsuz=sonsuz olur sonsuz1={...99....} sonsuz2={....5....} sonsuz3={.....94....} al işte[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Büyüklüğünün tanımını yapamadıımız şeye sonsuz deriz. Sonsuz tane sayının içinde 1 zaten vardır, sonsuza uzanan sayılar kümesi yokluğun başlangıcına kadar gidicek; o yüzden sonsuza 1 eklesen de eklemesen de sonsuzdur; çünkü büyüklüğünü tanımlayamazsın. Ama sonsuzu tanımlarsan (sıfat diil de x gibi bi sabit kabul edersen) sonsuz+1 dersin; ama bu bile sonsuza bi son eklemektir.[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sonsuz varmıdır? evet vardır. ve direk şöyle düşünün "+1". Her saya +1 eklersek bunun sonu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @masteis +1 lol hiç bu kadar anlamlı bir "+1" yazmamıştım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yüksek matemetik görmeden anlaman mümkün değil hatta o bile yetmeye bilir mat. müh. okuman gerekebilir sen orda takıldıysan al sana: "sayılabilir sayıda sonsuz terim" al da bunla oyalan biraz :D bide bak daha güzeli var medem noktanın boyutu yok ozamn sonsuz veya belli bir uzunluğu olan bir doğruyu nasıl olurda noktalar kümesi diye tanımlarsın şlaaaak :D birazda bunu düşün gelecek yüzyıl görüşürüz :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz - sonsuz = sonsuz dur bunun cevabınıda şöyle açıklıyorlar hiç kimsenin sonsuzu aynı değildir.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hocam sonsuz vardır ama bence kavramı farklı.Sonsuz terimde bilinmeyen bence bu da kümenin yada evrenin genişleyebilmesinden kaynaklanan bi manyaklık...(kendi laflarımdan bişi anlamadım.Zati mat sınavındanda çaktım)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Todesengel, 23 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: sonsuz - sonsuz = sonsuz dur bunun cevabınıda şöyle açıklıyorlar hiç kimsenin sonsuzu aynı değildir. sonsuz-sonsuz bir belirsizliktir ama mesela ilk öğretimde bir kesrin paydası 0 olamaz tamamen yalandır olur sonuç sonsuz olur yani matematik öyle iki dakkada tartışılıcak birşey değil çok derin mevzular millet matematik için kafayı sıyırmış biz şimdi burda bi forumda heba mı edelim güzelim bilimi[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away [Bu mesaj Gerab tarafından 23 Kasım 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arkadaşlar kasmayalım bulamazsınız =][signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -You dont know what its like to be like me; -Hi, im your nightmare, now please wake up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 "n boyutlu bi varlık, en az n+1 boyutlu bi şeyi ne olgusal, ne de duyusal biçimde yaratabilir." diye duymuştum. Stephen Hawking de evrenin 11 boyutlu olduunu söylemiş; farkına varamadığımız boyutlar da sıkıştırılmış sarmallar halinde (paket olarak) etrafta dolaşıyolarmış.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sonsuzluk bir efsanedir,kimini yazdigi ise belli degildir.[signature][hline]Hayat dedigin nedir ki arkadas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz-sonsuz=sonsuz olmaz mantığa dayalı değildir. Eşittirden sonra ki sayı her zaman için sabit olacağı için ...[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nımşsts lsgs utösun. şifreli[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Herkes fede'nin şifresini çözmek için çılgın atıyo galiba.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar