Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyadaki bazı önemli olaylardan çekilmiş fotoğraflar +18

2pacAmaruShakur

Öne çıkan mesajlar

@zamo: 1960 Yasushi Nagao, Japonya; 12 Ocak 1960. Sağcı öğrenci, Japon Sosyalist Parti lideri Asanuma'yı öldürmeden saliseler önce.[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 23 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
^

Bu resmin bir hikayesi vardı..Onu öğrendiğimde tek söylediğim bir resmi çekip ödül alacağına gerizekalı yardım etseneydi.Gerçi adam intihar mı etmişti neydi.Beter olsun...

Diğer resimlere gelince sonuncusu gözlerimi doldurdu...Üçüncü kez bakıyor olmama rağmen...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 23 Kasım 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Insan oldugumdan bunlara sebebıyet verenelrle aynı turden oldugumdan utanıyorum

ne dunyayı hakedıyoruz nede varolmayı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin beynini parçalayan metalin, zehirli atıkların, fotoğrafı çekip kaçan adamın mantığının doğallığını göremedim ben.[signature][hline]Marinate the nether rod
In the squish mitten
Power drill the yippee bog
With the dude piston
Pressure wash the quiver bone
In the bitch wrinkle
Cannonball the fiddle cove
Ooh la la

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 23 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
Güçlü olan hayatta kalıyor... Doğanın en basit kuralı.
dünyada herkese yetecek kadar besin üretiminin olduğunun da bilincindesindir herhalde bunu söylerken? ya da sadece amerikanın bilmem kaç milyon insanı besleyebilecek kadar yiyeceği çöpe attığının?[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyada herkesi besleyebilecek kadar kaynak olmasının bir önemi yok. Güçlü olan daha güçlü olma peşinde olacaktır, hayatta kalacak kaynağı elde edemeyecek kadar güçsüz olan da ölüme mahkumdur.
Evet, adil değil ama hep böyle olacak. Hayvanlarda olduğu gibi işte.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

oo fotoyu çeken adam ondan sonra ölmüş sanırım... Yalnız anlamadığım olay o resmi çekerken hiçmi yardım etmeye çalışmamış..[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...