zamo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Çok etkileyici resimler.Ama 2.resmi anlamadım.Açıklaması görünmüyor.[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 2. resimde katanayı çakacak adama işte.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @zamo: 1960 Yasushi Nagao, Japonya; 12 Ocak 1960. Sağcı öğrenci, Japon Sosyalist Parti lideri Asanuma'yı öldürmeden saliseler önce.[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 off çok kötü yaa :( Üzüldüm ve gerçektrwen insan haline şükretmeli yani.Çok kötü bi durum :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 son resimdeki olayı anlatsın iri iğrenç birşeydir diye bakma riskine girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 öff ya içim acıdı :'([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Akerfeldt, 23 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ^ Bu resmin bir hikayesi vardı..Onu öğrendiğimde tek söylediğim bir resmi çekip ödül alacağına gerizekalı yardım etseneydi.Gerçi adam intihar mı etmişti neydi.Beter olsun... Diğer resimlere gelince sonuncusu gözlerimi doldurdu...Üçüncü kez bakıyor olmama rağmen...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge[Bu mesaj Bungala tarafından 23 Kasım 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu resimler halinize şükredin diye değil bişileri değiştirmeye ön ayak olması için çekiliyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Insan oldugumdan bunlara sebebıyet verenelrle aynı turden oldugumdan utanıyorum ne dunyayı hakedıyoruz nede varolmayı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Güçlü olan hayatta kalıyor... Doğanın en basit kuralı.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Milletin beynini parçalayan metalin, zehirli atıkların, fotoğrafı çekip kaçan adamın mantığının doğallığını göremedim ben.[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Besin zincirinin tepesinde oturunca kendi popülasyon kontrolünüzü ele almanız da gerekiyor. Şu ana kadar bu işi çok iyi yerine getirdik.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Göz yaşlarımı zor tutuyorum[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :(:(:(:([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 off çok kötü oldum gene...özellikle ıraklı adamın resmi...[signature][hline]words speak and choose make sense and lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Bungala, 23 Kasım 2005 20:44 tarihinde demiş ki: gerizekalı yardım etseneydi.Gerçi adam intihar mı etmişti neydi.Beter olsun... yok böyle mantık[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Antimodes52, 23 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Güçlü olan hayatta kalıyor... Doğanın en basit kuralı. dünyada herkese yetecek kadar besin üretiminin olduğunun da bilincindesindir herhalde bunu söylerken? ya da sadece amerikanın bilmem kaç milyon insanı besleyebilecek kadar yiyeceği çöpe attığının?[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Dünyada herkesi besleyebilecek kadar kaynak olmasının bir önemi yok. Güçlü olan daha güçlü olma peşinde olacaktır, hayatta kalacak kaynağı elde edemeyecek kadar güçsüz olan da ölüme mahkumdur. Evet, adil değil ama hep böyle olacak. Hayvanlarda olduğu gibi işte.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bir insan hakettiğini almalı. Üretiyorsa ürettiği kadar kazanmalı.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla böyle bir ikileme düşmek istemezdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İcim Acıdı Birde Biz Halimizdem Şikayetciyiz Şu Cocukların Hallerine BaK 6, Resimdeki Cocugun Eli Ne Acayipti Urperdim.[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oo fotoyu çeken adam ondan sonra ölmüş sanırım... Yalnız anlamadığım olay o resmi çekerken hiçmi yardım etmeye çalışmamış..[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 6. resim çok etkileyici :( :( :( :(. bu arada o rahibin oturarak yandığı fotoğraf çizime çok benziyor :/[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende bu ay içinde gormuştüm gorsel sanatlarda cok etkileyici fotolar var içlerinde.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 3. ve 6. resimler çok etkileyici .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar