Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oluyormuş ama. Mesela, ben doğduğumda annem ve babam üniversite 1-2. sınıftalarmış. Yurtta hem bana bakmışlar hem okula gitmişler. Yıllar sonra öğrendim, vay bea dedim. Ne azim.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 işin olduktan sonra neden olmasın nesi çok garip bende yıllarca düşünüp bi türlü evlenemenleri çok komik buluyorum 6-7 yıl nişanlı kalan tipleri[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. http://www.saddle-creek.com/bands/brighteyes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çok zor işler bunlar. Kişiye göre degisiyor.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Okurken evlenmek te birşey yok ki..Burda olay evlenmek ile Aile kurma nın beraber algılanması..Okurken evlenilir gayette..Ama okurken aile kurmak sıkar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Askerliğini yapmamış adama kız mı verilir leeennnn, git paşa ol öyle gel. hehe ilerde ben böyle dicem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kız babası konuştu :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dynun, 24 Kasım 2005 10:20 tarihinde demiş ki: oluyormuş ama. Mesela, ben doğduğumda annem ve babam üniversite 1-2. sınıftalarmış. Yurtta hem bana bakmışlar hem okula gitmişler. Yıllar sonra öğrendim, vay bea dedim. Ne azim. hadi yaaaaaaaa enterasan bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aaa kız babası. Kızını nasıl yetiştircen abso ? Düşünmüşsündür kesin..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 büyük risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Öğretmenimizin dediğine göre Öğrenci adı ile gezdiğimiz süre içinde Sözlenmek ve Evlenmek kişinin eğitim hakkının elinden alınmasına sebep.Ama takan okul yönetimi yok tabii :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 özen ister ama güzel bişi! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: DarKRideR, 24 Kasım 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Öğretmenimizin dediğine göre Öğrenci adı ile gezdiğimiz süre içinde Sözlenmek ve Evlenmek kişinin eğitim hakkının elinden alınmasına sebep.Ama takan okul yönetimi yok tabii :) ahah. nası bi kanundur o. sözlendiğimi kim bilecek ki =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eğitim hakkının elden alınması derken, hukuken okul tarafından yapılan bir şey değil. girdiğin sorumluluk altında zoraki olan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Absolut, 24 Kasım 2005 10:45 tarihinde demiş ki: Askerliğini yapmamış adama kız mı verilir leeennnn, git paşa ol öyle gel. hehe ilerde ben böyle dicem. kız babası olmak zor olsa gerek :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dynun, 24 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 24 Kasım 2005 11:17 tarihinde demiş ki: Öğretmenimizin dediğine göre Öğrenci adı ile gezdiğimiz süre içinde Sözlenmek ve Evlenmek kişinin eğitim hakkının elinden alınmasına sebep.Ama takan okul yönetimi yok tabii :) ahah. nası bi kanundur o. sözlendiğimi kim bilecek ki =) ne bilim öyle dedi hatta bizim sınıfta bir kız vardı sözlüydü bunun yüzüğünü gördü de söyledi.İdaredekiler görmesin okulda çıkart dedi.O da çıkarttı korkudan :) :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zekeriya beyaz hocaya sormalıyız.. "hocaam okurken evlenmek caiz midir" :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence olabildigince genc evlenmek daha iyi, hayati doya doya yasamak, sacma salak seylerle eglenmek felan...[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Zorunluluktan (malum zina) evlenilebilir. Keyiften evlenen maldır bu kadar diyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hmm...(düşünüyorum) Mantıklı bir iş değil bencede.Ama mutlu olacaklarsa ve birbirlerini deli gibi seviyorlarsa zaten o ilişkide mantık yoktur... Bu arada kız babalarına bir soru.Bu küçükken nasıllar büyüyünce nasıllar?Kısaca kız babası olunur mu bu devirde?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yavaş...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Fistan, 24 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Bazen ele bi kere fırsat geçer.o zaman ya yaparsın ya da asla olmayabilir.riskli iş gönül işleri bunlar... [signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: matematik, 24 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 24 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Bazen ele bi kere fırsat geçer.o zaman ya yaparsın ya da asla olmayabilir.riskli iş gönül işleri bunlar... hangi gönül işi sıfır riskli ki kardeşim ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmmm ilginç bir konu bana kalsa ben askerliği yapmadanda evlenmemde bu gidişle askerliği yaptıktan sonrada evlenemicem :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar