Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okurken evlenmek ...

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

oluyormuş ama. Mesela, ben doğduğumda annem ve babam üniversite 1-2. sınıftalarmış. Yurtta hem bana bakmışlar hem okula gitmişler. Yıllar sonra öğrendim, vay bea dedim. Ne azim.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

Öğretmenimizin dediğine göre Öğrenci adı ile gezdiğimiz süre içinde Sözlenmek ve Evlenmek kişinin eğitim hakkının elinden alınmasına sebep.Ama takan okul yönetimi yok tabii :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 24 Kasım 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
Öğretmenimizin dediğine göre Öğrenci adı ile gezdiğimiz süre içinde Sözlenmek ve Evlenmek kişinin eğitim hakkının elinden alınmasına sebep.Ama takan okul yönetimi yok tabii :)

ahah. nası bi kanundur o. sözlendiğimi kim bilecek ki =)[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Kasım 2005 10:45 tarihinde demiş ki:
Askerliğini yapmamış adama kız mı verilir leeennnn, git paşa ol öyle gel. hehe ilerde ben böyle dicem.

kız babası olmak zor olsa gerek :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder,
And I miss you like hell...
And I'm feeling the stars...
I miss your laugh, I miss your smile,
I miss everything about you...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 24 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki:
said:
DarKRideR, 24 Kasım 2005 11:17 tarihinde demiş ki:
Öğretmenimizin dediğine göre Öğrenci adı ile gezdiğimiz süre içinde Sözlenmek ve Evlenmek kişinin eğitim hakkının elinden alınmasına sebep.Ama takan okul yönetimi yok tabii :)

ahah. nası bi kanundur o. sözlendiğimi kim bilecek ki =)

ne bilim öyle dedi hatta bizim sınıfta bir kız vardı sözlüydü bunun yüzüğünü gördü de söyledi.İdaredekiler görmesin okulda çıkart dedi.O da çıkarttı korkudan :) :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

bence olabildigince genc evlenmek daha iyi, hayati doya doya yasamak, sacma salak seylerle eglenmek felan...[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm...(düşünüyorum)
Mantıklı bir iş değil bencede.Ama mutlu olacaklarsa ve birbirlerini deli gibi seviyorlarsa zaten o ilişkide mantık yoktur...

Bu arada kız babalarına bir soru.Bu küçükken nasıllar büyüyünce nasıllar?Kısaca kız babası olunur mu bu devirde?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matematik, 24 Kasım 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 24 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
Bazen ele bi kere fırsat geçer.o zaman ya yaparsın ya da asla olmayabilir.riskli iş gönül işleri bunlar...

hangi gönül işi sıfır riskli ki kardeşim ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...