In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şişt sessiz hatun uyanacak yine :D :Dzaten zor uyuttm :)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Korkuyorsan ßurda i$in ne ozaman aLLa aLLa git sende uyu :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hahha bir saat bakmadim tieye kopmussunuz patisik ahalisi:D hatta cogu postu okumadim. ama askere gitmeye bir gunu kalmis olarak soylieybilirmki askere gitmeyi beklerken hosca vakit gecirdim ke oynayarak.bu gece serverlar gocmeseyid dah cok eglenirdim ama k2yi tanidim icin bunanra hazirlikiim. herkes kednien ii baksin. ii xp /np kasmalar hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: nightmares, 24 Kasım 2005 05:25 tarihinde demiş ki: no ouit wait server online :D ne gusel inglizce konusuon sen ole...[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D [Bu mesaj YOKki tarafından 24 Kasım 2005 05:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: YOKki, 24 Kasım 2005 05:28 tarihinde demiş ki: hahha bir saat bakmadim tieye kopmussunuz patisik ahalisi:D hatta cogu postu okumadim. ama askere gitmeye bir gunu kalmis olarak soylieybilirmki askere gitmeyi beklerken hosca vakit gecirdim ke oynayarak.bu gece serverlar gocmeseyid dah cok eglenirdim ama k2yi tanidim icin bunanra hazirlikiim. herkes kednien ii baksin. ii xp /np kasmalar hepinize. hayırlı teskereler orada askerden kaçma sakın KE için :D :D allah KE ye kavuştrsn[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: YOKki, 24 Kasım 2005 05:28 tarihinde demiş ki: hahha bir saat bakmadim tieye kopmussunuz patisik ahalisi:D hatta cogu postu okumadim. ama askere gitmeye bir gunu kalmis olarak soylieybilirmki askere gitmeyi beklerken hosca vakit gecirdim ke oynayarak.bu gece serverlar gocmeseyid dah cok eglenirdim ama k2yi tanidim icin bunanra hazirlikiim. herkes kednien ii baksin. ii xp /np kasmalar hepinize. saoL sende Kendine iyi ßak oraLarda.. HayırLı TeskereLer...[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: YOKki, 24 Kasım 2005 05:28 tarihinde demiş ki: hahha bir saat bakmadim tieye kopmussunuz patisik ahalisi:D hatta cogu postu okumadim. ama askere gitmeye bir gunu kalmis olarak soylieybilirmki askere gitmeyi beklerken hosca vakit gecirdim ke oynayarak.bu gece serverlar gocmeseyid dah cok eglenirdim ama k2yi tanidim icin bunanra hazirlikiim. herkes kednien ii baksin. ii xp /np kasmalar hepinize. vay gözüm ii teskereler BENDE BUGUN CANIM ARKADASIM JAYNA YI YOLCU ETTIM COK UZULDUM AMA MECBUR TABE:(:([signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [Bu mesaj Informer tarafından 24 Kasım 2005 05:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu arada askerlik ne tarafa hangi şehire??[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayırlı teskereler[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Farkettiyseniz konunun başında ne yazıyo siz nereye saptırmışsınız??? Kolay gelsin.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 askerlik girdi araya neşe gitti ya :([signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 neyse ßeyLer Eski Ne$emize Geri döneLim Arkada$ımız Askere gidiyor oLsada son son ne$eLi oLarak ayrıLsın patiden..[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benimde 1 sene kaldı askerlige :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 falla night notr oldugu surece sorun yok onun uzulmesini dusunemiom :(:(:(:(:(:(:(....[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Marl0_on, 24 Kasım 2005 05:33 tarihinde demiş ki: falla night notr oldugu surece sorun yok onun uzulmesini dusunemiom :(:(:(:(:(:(:(.... bosver bea zaten server kapalı tadımız kacmasın :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne dicem hadi hep beraber bi chat kanalını işgal edelim mynet gibi falan[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Eeee ßeyLer ßiraLar Kimden? ßu saatte ßakkaL yoq ßurada açık OLsa ßen söyLerdimde :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mynet_15+ :D hade gelin[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya kanallar kaldıramaz bizi bu gece vakti :D :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 LMAO mynette cokmus acilmilmio T_T edit:simdi acildi[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz [Bu mesaj Marl0_on tarafından 24 Kasım 2005 05:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 açamıyom myneti ya :([signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 waLLa ßu saatte ßizi patiden ßa$ka ßir yer zor kaLdırır :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende açamıyommm :([signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar