Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimse Konuya kızmasın açıLdımı biLmiom daha önce..

SlmTurkmusun

Öne çıkan mesajlar

said:
SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 05:19 tarihinde demiş ki:
ayıp oluyo ama beyler zzz...
cıkın len konudan kovdum hepinizi benım deilmi konu gidin len :D:D:D::D auzdhauhduahda :D:D kendi kendime gülüom ya :DDDD

sen 1 kişi biz 5 kişi sen çık konudan lan :D[signature][hline]Name : endless_nightmare
Clan : Kafama göre
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :-------
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Konu karışmış ama neyse.Benimde cafem var. asıl konu hayatınızı knightın ne kadar etkilediği.Ben nişanımı bozdum.Evden çıktım.(Cafede yatıom)Artık cafeyide kapatcam.Müşteriyle ilgilenemiyom.Sie diyom gidiolar.Bi cafeye takılan 21 adet knightçı kardeşlerimle varım.Diğerleri fasa fiso.Anlıcanız bu opyun yüzünden hayatımı çöpe attım.Bilgisayarcıyım.İstesen çok güzel para kazanır lüks bi hayat kurarım.Ama KNİGHT ONLİNE bi hastalık herşeyimden vazgeçtim.Bide düzeni ii olsa mükemmel olcek.Değermi bilmiyorum ama knight la babamı yan yana koysalar knighta sarılırım:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zraile, 24 Kasım 2005 05:22 tarihinde demiş ki:
Konu karışmış ama neyse.Benimde cafem var. asıl konu hayatınızı knightın ne kadar etkilediği.Ben nişanımı bozdum.Evden çıktım.(Cafede yatıom)Artık cafeyide kapatcam.Müşteriyle ilgilenemiyom.Sie diyom gidiolar.Bi cafeye takılan 21 adet knightçı kardeşlerimle varım.Diğerleri fasa fiso.Anlıcanız bu opyun yüzünden hayatımı çöpe attım.Bilgisayarcıyım.İstesen çok güzel para kazanır lüks bi hayat kurarım.Ama KNİGHT ONLİNE bi hastalık herşeyimden vazgeçtim.Bide düzeni ii olsa mükemmel olcek.Değermi bilmiyorum ama knight la babamı yan yana koysalar knighta sarılırım:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

topic ouit pls :D[signature][hline]Name : endless_nightmare
Clan : Kafama göre
Lvl : 6x
Class : arch mage
Nation: El Morad
Np :-------
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zraile, 24 Kasım 2005 05:22 tarihinde demiş ki:

ßu Konuyu geçeLi Çok oLdu :D :D geç kaLdın ßa$ka zaman yine ßekLeriz :D :D :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest
Server : Ares
Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK !
Level : 62
Sosyal ağlarda paylaş

bbence bizi izleyip bu deliler bu saatte neye gülüyorlar diyolardır :D :D :D :D
bu topic kalır böle:D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi::
Class: Shadow Knight
Server : Xig.
Clan:Cause Of Death
LvL:6x
Np:6x k

Nick: Mrs_Frenzy
Class: Elemental Lord
Server : Cyper
Clan:The Mask
LvL:6x
Np:2x k
Sosyal ağlarda paylaş

Night Edit pLs zzzzzzzzzz

Eeee ne yapacağız ßa$ka Knight yoq ßurda takıLıyoruz ßekLeyecez açıLmasını ßu saatte quit yapsak ne oLacak kim gidip yatacak? ( $ahsen ßen gidip yatmam takıLırım :D :D :D :D )[signature][hline]Name : EvoLution Priest
Server : Ares
Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK !
Level : 62
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...