In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sen uçtun yaa :D bi elini yüzünü yıka :D :D :D hehehehe[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SlmTurkmusun, 24 Kasım 2005 05:19 tarihinde demiş ki: ayıp oluyo ama beyler zzz... cıkın len konudan kovdum hepinizi benım deilmi konu gidin len :D:D:D::D auzdhauhduahda :D:D kendi kendime gülüom ya :DDDD sen 1 kişi biz 5 kişi sen çık konudan lan :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 peki :( bugunleridemi görücekdim be hey gidi hey konu basında ne güseldi herkes gülüodu :([signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Laa ne Oluyor 2 dk. yanLız ßırakmaya geLmiyor Sizide :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanetolsun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kop KOp KOP Kop Oyun acılmadı Kop KOP KO :D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: EvoLution_Priest, 24 Kasım 2005 05:21 tarihinde demiş ki: Laa ne Oluyor 2 dk. yanLız ßırakmaya geLmiyor Sizide :D kovdular benı :([signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehehehe geçti lale devri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konu karışmış ama neyse.Benimde cafem var. asıl konu hayatınızı knightın ne kadar etkilediği.Ben nişanımı bozdum.Evden çıktım.(Cafede yatıom)Artık cafeyide kapatcam.Müşteriyle ilgilenemiyom.Sie diyom gidiolar.Bi cafeye takılan 21 adet knightçı kardeşlerimle varım.Diğerleri fasa fiso.Anlıcanız bu opyun yüzünden hayatımı çöpe attım.Bilgisayarcıyım.İstesen çok güzel para kazanır lüks bi hayat kurarım.Ama KNİGHT ONLİNE bi hastalık herşeyimden vazgeçtim.Bide düzeni ii olsa mükemmel olcek.Değermi bilmiyorum ama knight la babamı yan yana koysalar knighta sarılırım:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kim Kovuyor Seni ?[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yok lan dur sen bana jade yi getir yeter :D :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: In_SuN, 24 Kasım 2005 05:22 tarihinde demiş ki: hehehehe geçti lale devri :D hahaha sunlara baq be.. koydular postayı :D yırtarım len azınızı :P[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 taktın sende jade ye ya alla alla :D :D:)[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: zraile, 24 Kasım 2005 05:22 tarihinde demiş ki: Konu karışmış ama neyse.Benimde cafem var. asıl konu hayatınızı knightın ne kadar etkilediği.Ben nişanımı bozdum.Evden çıktım.(Cafede yatıom)Artık cafeyide kapatcam.Müşteriyle ilgilenemiyom.Sie diyom gidiolar.Bi cafeye takılan 21 adet knightçı kardeşlerimle varım.Diğerleri fasa fiso.Anlıcanız bu opyun yüzünden hayatımı çöpe attım.Bilgisayarcıyım.İstesen çok güzel para kazanır lüks bi hayat kurarım.Ama KNİGHT ONLİNE bi hastalık herşeyimden vazgeçtim.Bide düzeni ii olsa mükemmel olcek.Değermi bilmiyorum ama knight la babamı yan yana koysalar knighta sarılırım:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D topic ouit pls :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Night Senmi kovuyon Adamın ßurdan? Hade ßakem Sen Yawa$ yawa$ git night uyu senin durumun peq iyi deiL knightsızLık senin kafana vurmu$ ßeLLi :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sen quit please!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 olm adamlari niye kovaliyip duruyon he hem onu gectim burda kovalancak biri varsa o da sensin ve senn o bi surusunden siritan smileylerin[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz [Bu mesaj Marl0_on tarafından 24 Kasım 2005 05:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares [Bu mesaj nightmares tarafından 24 Kasım 2005 05:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: zraile, 24 Kasım 2005 05:22 tarihinde demiş ki: Konu karışmış ama neyse.Benimde cafem var. asıl konu hayatınızı knightın ne kadar etkilediği.Ben nişanımı bozdum.Evden çıktım.(Cafede yatıom)Artık cafeyide kapatcam.Müşteriyle ilgilenemiyom.Sie diyom gidiolar.Bi cafeye takılan 21 adet knightçı kardeşlerimle varım.Diğerleri fasa fiso.Anlıcanız bu opyun yüzünden hayatımı çöpe attım.Bilgisayarcıyım.İstesen çok güzel para kazanır lüks bi hayat kurarım.Ama KNİGHT ONLİNE bi hastalık herşeyimden vazgeçtim.Bide düzeni ii olsa mükemmel olcek.Değermi bilmiyorum ama knight la babamı yan yana koysalar knighta sarılırım:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ßu Konuyu geçeLi Çok oLdu :D :D geç kaLdın ßa$ka zaman yine ßekLeriz :D :D :D :D :D[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 allahım ya serverların açın artık millet birbirine girdi :D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 beyLer cümLeten quit yapsak Herkes kurtuLsa. zaten yarın sabah iLk işleri bu konuyu silmek heralde. bide bana kızarlar gereksiz konu açma die :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
In_SuN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bbence bizi izleyip bu deliler bu saatte neye gülüyorlar diyolardır :D :D :D :D bu topic kalır böle:D[signature][hline]Nick: ::MaHoNi:: Class: Shadow Knight Server : Xig. Clan:Cause Of Death LvL:6x Np:6x k Nick: Mrs_Frenzy Class: Elemental Lord Server : Cyper Clan:The Mask LvL:6x Np:2x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Night Edit pLs zzzzzzzzzz Eeee ne yapacağız ßa$ka Knight yoq ßurda takıLıyoruz ßekLeyecez açıLmasını ßu saatte quit yapsak ne oLacak kim gidip yatacak? ( $ahsen ßen gidip yatmam takıLırım :D :D :D :D )[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightmares Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 no ouit wait server online :D[signature][hline]Name : endless_nightmare Clan : Kafama göre Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :------- Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya kimse kişmseyi kovmuyor devam hadi[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: holigun_tr, 24 Kasım 2005 05:26 tarihinde demiş ki: ya kimse kişmseyi kovmuyor devam hadi :lol:[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar