Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 dakikalık buff için reagent cost ödeyecek sınıfı tahmin edin!

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
DeMiRMaSKe, 24 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Böyle uzun uzadıya mantıklı bir mesajı yazsan official forumlara kaale almazlar mı? Birde signed olayı koydurt. Tek istememen gereken şey eşek gibi damage. SoC açıkken procladığında zaten deli dmg veriyordu birde ayrıyeten eşek gibi dmg istersen olay bozulur.

oda hıkaye EU da bır esprı yok EU serverları uvey evlat dırek blızz e US ı dınlıyor US e gore ayarlıyorlar herseyı EU ıcın yaptıkalrı tek sey dınlıyor ve cok ılgılı gıbı gorunup kaale almamak[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam uzatmiyorum.

Ben de kontrollu damage veren ustune kontrolsuz olarak arada ilginc derecede abarti damageler veren ayni zamanda heal yetenekleri olan ve bufflayabilen ustune oluleri canlandirabildigi gibi kendisi de sikistiginda 12 saniye immune olan ayrica plate giyen shield kullanabilen stun yetenegine sahip bir karakter istiyorum. Bulursan soyle bosuna oynamayalim baska classlarla.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Ha bizim takimda 3 grupta da 1 paladin oluyor. Decursive takiliyor. Kacanlara cekic atiyor. Heal cekiyor saga sola Bubble actiginda kendine heal atmiyor bile 12 saniye sonra olecek ne de olsa diye etrafini healliyor. Biz cok seviyoruz kendilerini. Feda olsun butun vurmadan ortak olduklari killer.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar arasındaki farkda orda ortaya çıkıyor. Yani nasıl priest shadow veya holy, hunter MM Surv veya BM, druid healer veya dps, warrior def veya 2h gibi kendine seçim tanınmış ise bunun kendilerine de tanınmasını istiyorlar fazlasını değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Sam senin ne istediğini şu son bir kaç mesajında tam olarak anladım :) Öncekilerde biraz paladin olduğu gibi kalsın ama üstüne birde EŞEK gibi samage vursun diye anlıyordum :) Senin dediğin gibi talentlerden yön verme ile olabilecekse olsun. Yeni gelen nasıl olur pek emin değilim hala ama büyük tepki görürse blizzard test döneminde değiştirir büyük ihtimalle.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 Kasım 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
aynılarını ben de yapıyorum lakin onlar etrafta olmadığı zaman çaresiz kalmıyorum, öyle bir fark var.. milletin yeteneğine güvenmek yerine kendi yeteneğime güvenmek istiyorum artık..

Onlar neden etrafta olmuyor ki? Ben orasini anlamadim. Yani Warrior olarak ben de healerim etrafta olmadigi zaman caresiz kaliyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Valla haftalar oldu standingde ilk3'teyim realmimde. Yani realmimde oynanan oyunlari ben ve takimim organize ediyor su an. Sam kadar olmasa da biliyoruzdur emin ol. Tek yakalanmak baska tek kalmak baska. Sen tek kaldiginda karsinda iki kisi varsa birak da oldureme... Ha yok teketek kaldik ama olduremedim oldurduler beni diyorsan da bu baska bir tartisma konusu. Onu gectim BGlerde ozellikle de AB'de adam oldurmekten cok adam oyalamak onemli. Paladin de bir bayragi en kotu durumdayken bile 12 saniye fazladan tutabiliyor...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten paladın ıdeal sınıf bayrak ıcın WSG da paladının yanına hunerlı bır hunter verıyorsun kolay kolay kaybetmıyorsun bayragı hunter bostayken aspect of pack acıyor pala kosturuyor sıkıtımı kapıyor palada olmuyor zaten bıttı

palanın olayı o support sınıfı gıbın tek baısna bı ıse yaramıyor fazla sam haklı o konuda prıest bıle tek basına takılırken palanın bunu yapamaması kotu ha talentları komple degıstırseler olur bu olay onuda gene cogu pala begenmez[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...