Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Raid başına bende 1g sana Sam beni buffla manyak gibi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yok zaten şu diğer başlıkta yeni talentlar doğruysa herhalde hesabı satıp wow'a noktayı koyacağım, insanları salak yerine koymuşlar..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 @Sam Aslında senin Paladin yazılarını okumak gerçekten zevkli, katılırım yada katılmam mesele bu deil ama olaylara sadece bi yönden bakmamayı ve diğer yönleride görmemi sağlıyanları severim. Ancak benim sende kişisel bi ricam var. Biliyorum paladine çok emek verdin geri dönmek koyuyor adama ancak lütfen en kısa sürede rank 14 yap ve bırak o charı, git başka karakterlerle oyna, belkide senin zevk alacağın char deildir paladin bilmiyorum, belkide başka bi chardan 10 kat fazla zevk alacaksın. Şu anda bırakman zor ama rank 14 oldunmu istediğin kadar oynamayabilirsin artık. Nasılsa bi sorun olmayacaktır. Edit:İmla [signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 23 Kasım 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 23 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: hehe sen birde Sam ile Popun tartışmalarını görsen ölürsün hehe . Günde 20 dakka min aynı konuyu tartışıyoruz arada ben scholo scholo diyorum :) Forumda da görüyorum zaten sik sik : ) yok ben pop sam'den olusan uclu karsilikli kufurlesme grubundan habersizsin :P sam bir seye agliyor, ben muhalefet direk karsi cikiyorum, pop aradan giriyor yarim saat sonra kufurler ucusmaya basliyor bir yarim saat boyle devam ediyor, sonra bg basliyor 1 saatlik dongunun basina geri donuyoruz... arada yevaud veya azmo yeteeer diye araya giriyor onlari da tartismaya cekiyoruz[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 paladın eşit degildir 1priest+1warrior sam hem warrıor un full ozellıkelrını alamk ayn ızamandada prıest gıbı ortaya buff sacmak ıstıyorsunuz hemde bunun ıcın para vermemek ıstıyorsunuz o zaman warrıor ıle priestelr silinsin direk paladın yapsın bunalrın ısını komple[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Samin dediklerinden bunu anlıyor isen hiç tartışmaya bile girme derim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 SADECE raidlerde yarım saat olsa sanırım hiç kimse karşı çıkmaz. normalde gruplar 5 kişilk ama raidlerde bu sayı artıyor. eh o zaman buff süreside artsın. hem reagentda harcadığına göre 5 dakikalık süre 30dakika olsun. 15 dakika bencede az. zırt pırt buff atacak diye paladini beklememiz bir yana, sürekli salvation pls, bow pls şeklinde mesaj atmak zorunda kalmamız bir yana. raid gruplarında (bazıalrı 40 kişiye dek çıkıyor, yeni gelen yerde 50 kişilik raid var) buff sürelerinin arttırılmasına karşı çıkmamak lazım. boş yere zaman kaybediyoruz hep birlikte. ps: deminki mesajda yanlış yazmışım, teleportation rune 20 silver imiş, honored degilseniz. [Bu mesaj innkeeper tarafından 23 Kasım 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Viktor, 23 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: paladın eşit degildir 1priest+1warrior sam hem warrıor un full ozellıkelrını alamk ayn ızamandada prıest gıbı ortaya buff sacmak ıstıyorsunuz hemde bunun ıcın para vermemek ıstıyorsunuz o zaman warrıor ıle priestelr silinsin direk paladın yapsın bunalrın ısını komple buffları zaten saçıyoruz, bizim sınıfımız bu. warriorun bile grup buffı var. kimse "battle shout atıyorsunuz dmg vermeyin fazla" demiyor. ama buffları saçarken eziyet çekmek istemiyoruz. ayrıca gene buff saçan druid talent verince hem warrior hem rogue gibi oluyorken paladin niye olamasın? neden? lanet olası shield, bir daha paladin oynatan ne olsun. 31 talent yapamadılar gitti şu mereti..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: FreEmoon, 23 Kasım 2005 17:27 tarihinde demiş ki: @Sam Aslında senin Paladin yazılarını okumak gerçekten zevkli, katılırım yada katılmam mesele bu deil ama olaylara sadece bi yönden bakmamayı ve diğer yönleride görmemi sağlıyanları severim. Ancak benim sende kişisel bi ricam var. Biliyorum paladine çok emek verdin geri dönmek koyuyor adama ancak lütfen en kısa sürede rank 14 yap ve bırak o charı, git başka karakterlerle oyna, belkide senin zevk alacağın char deildir paladin bilmiyorum, belkide başka bi chardan 10 kat fazla zevk alacaksın. Şu anda bırakman zor ama rank 14 oldunmu istediğin kadar oynamayabilirsin artık. Nasılsa bi sorun olmayacaktır. Edit:İmla teşekkür ederim sözlerin için fakat iki hafta daha hiçbirşey yapmadan uğraşacağım rank 14 ve bu talentları göreceğim sonunda, hiç sanmıyorum. silesim geldi karakteri cidden.. zaten rank 14'e devam etmemin nedeni hunter ve druid'lerin bu denli olumlu değiştirildiğini görmemin verdiği umuttu, lakin şimdi karakterimden daha zayıf bir karakterim olacak gördüğüm kadarıyla. gene uzmanlaşma yok, gene saçmasapan bohçalanmış pre-req'ler, işe yarayan ne varsa tier'i yükseltilmiş ama..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 saçmalık gerçekten saçmalık reagentmiş[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Oh oh, insallah reg de 1g olur.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Normal bufflar kalkmıyoya? Anlamadım yani paladin nerfleniyomu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 size böle buff vermelerinin tek sebebi shamana bloodlust gelince whine moda geçmeyin die.bide o kadar pahalı bi reagent olcagını sanmıorum her raidde 5g fazladan vermenin bi chara koyucagınıda sanmıorum acıkcası aldıgın mc den aldıgın epiclere sayarsın nede olsa onları almak için para vermiosun.sadece repair parası veriosun o kadarda olsun.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yok be.. Nerflendikleri falan yok. Klasik Sam zirlamasi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pff bi warrioru nerfliolar walla moralimi bozdu salak blizzard. anca warriordan tank yapmak istiolar. nerde berserker ruhu nerde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 berserkerlar warrior degil axe throwerdi warcraftta :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bir seferde raiddeki ayni classdan kim varsa blesslesinler yine 5dk kalsin yeterli hayir bu adamin cebinde 2kdan fazla gold var gozu doymuyor nasil istir ya ayrica penth o ilk mesajlarindaki bir cumle ne guzel ozetlemistir olayi ya lol aynen valla samin istedigi paladin gelirse boss diye koyarlar yada uther falan geri donmus olur :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sam abim ne diyorsa o doğrudur . Sam abii epix alıcam prieste para verseneee.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Popeye, 23 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki: aynen valla samin istedigi paladin gelirse boss diye koyarlar yada uther falan geri donmus olur :P yok be uther dedigin sebegin teki, level 3 arthas sololuyor 1 dakka cooldownlu 45 saniye suresi olan shieldden arta kalan surede... hearthstone cooldowndaydi herhalde garibanda[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bıde kımsenın aklına uther e res atmak gelmedı nedense zaten mmorpg ler burda batırıyo ısı RPG lerde oyle oyuncu defalarca geberebılıyor ama asırı guclu bır sahsıyet geberdımı bı daha dırılemıyor garıban utherın yanında sacrıfıce atıcak paladın yokmuydu sımdı herıf paladın order ının kurucusu onu gectım prıest bır res atar hadı corpse a gıdemıo dıyelım ya ınsan spırıt healarda reslenır 5 dakka bekler gıder sonra dalar arthasa[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 günde 100-200 gold yapmanın son derece kolay olduğu bi oyunda, 1-2 goldun hesabını yapmak , bir dal sigara verirken kaç para gitti cepten demekten farksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Glatheros, 24 Kasım 2005 01:28 tarihinde demiş ki: günde 100-200 gold yapmanın son derece kolay olduğu bi oyunda, 1-2 goldun hesabını yapmak , bir dal sigara verirken kaç para gitti cepten demekten farksızdır. konu kayıcak ama sormadan edemiycem günde 200g yapmanın son derece kolay yolu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 mining - herbalism - auction house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o kadar kolaysa para yapmak herkesin reg harcayan buffları 15dk sürsün. oldu mu? makul, mantıklı, bilgiye ve kişisel tecrübeye dayanan argümanlar sunsa insanlar da keşke onun üzerinde tartışsak. benim isteğim bütün buff sınıflarının sahip olduğu rahatlığa sahip olmak, ben daha rahat bufflayınca milleti sadece bana mı faydası varı? kaldı ki ben grup bufflamak için reg harcanmasının yanlış olduğunu düşünen bir insanım, başkasına fayda sağlayan birşey için neden kişisel masrafa girilsin? söyleyin bakalım bunun mantığını..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam ne güzel diyorsun da, buffin süresinin uzamasi bir nevi gücünün artmasidir. Warriorlarin battle shout i 30 dakkaya cikarilsa isyan eder misin etmez misin? Ben gayet mantikli birsey söylüyorum bak, bu blessingler sadece ve sadece talentlar ile, gerekli talent treelere konularak uzatilabilmeliydi, BoS gibi iste. Prot paladinler 15 dakka BoS atabiliyorlar, ayni sekilde digerleri de yapilirdi. Regliye ben de karsiyim, cünkü bence bu asiriya kacilmis bir buff.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar