Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 dakikalık buff için reagent cost ödeyecek sınıfı tahmin edin!

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Darklight1903, 23 Kasım 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 23 Kasım 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
Cünkü senin bir isin var Absocum, hatta o is basindan da askin, takimi ayakta tutmak.
Paladinlerin de isi bu, bufflayacaklar, aura verecekler, heala destek olacaklar diger zamanlarda da. Dedigim gibi, kimse onlari renew ticki kadar olan healleri icin almiyor o instance a, belki cok sert ama gercek bu yani.
Ve yine ayrica, candle 9s oldugundan bu da 2s civari bisey olur 1/4'i yaparlar fiyatini.

emin ol priestten cok daha iyi heallayan paladin var. senin renewin 300 tickliyorsa helal bizim paladinler 500-600 arasi flash yapiyo. bide sergeant ol 1 silver cebine kalsin :D 8 silvera reagent almak gibisi yok huhaeh
Priestten daha iyi heallayan paladin olamaz. Söyledigin sey anca anca priestte yesil gear varsa ve shadowsa, paladinde ise judgement varsa ve holy ise mümkün.
Renew e gelince, 270-275 öyle birsey tickliyor olmasi lazim benimkinin de trans parcam yok hic mana regen gittim. Trans ise 350 ticklemek falan zor bisey degil.

Neyse zaten paladin ile priest healini karsilastirmak gibi sacma birsey yapmayacagim da, support healdir paladinin görevi, tek basina hicbir seyi ayakta tutamaz. Diger sorumluluklari da bless atmak, aura icin zaten bir tusa basiyorlar.

Sorulmasi gereken soru su, blessing ve auralari olmasa raide paladin alir miydiniz? Ben sahsen almazdim. O yüzden bu görevi yerine getirirken sizlanmamalari gerek bence. Blizzard bu sekilde, saglanmamasi gereken bir kolayligi bile sagliyor ve buna bile yakiniliyor sinir oldugum olay o[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 23 Kasım 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
emin ol priestten cok daha iyi heallayan paladin var. senin renewin 300 tickliyorsa helal bizim paladinler 500-600 arasi flash yapiyo. bide sergeant ol 1 silver cebine kalsin :D 8 silvera reagent almak gibisi yok huhaeh

iyide biri renew Heal over time diğeri direk heal
bizde 1.4 sn de 1k heal yapyıoruz üstüne renev sesimiz çıkmıo :D
biri ölünce direk fucking priests çekio pvp de yokuz vs vs vs vs + candle çok pahalı :P[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Kasım 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
Açıkcası Paladinsiz bir raid düşünemiyorum yani bufflar aurolar dışında ölmesi priestten çok daha zor olduğu için wipe durumunda paladin gibisi yok :)
nasi yani, napicak ki wipe durumunda paladin, kendisi ölmese nolcak sonucta tank ve healerlar öldü mü raid yatar.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Raid yatarda wipe olmaz pala resler devam eder raid :)
Yani hem buffından hem sütünden hemde ressinden yararlanmış oluruz :)
Veya arka planda ölenleri resler yani ölen bir priesti reslemesi bütün raidi kurtarır :)
Bizde öyle oluyor valla bi paladin 0 damage verip sadece arka planda ölenleri resliyor veya wipe durumunda uzaklaşıp reslemek için hazır bekliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

O slota priest koy, ölenleri daha cok hp ve mana ile reslesin ve rest yapmadan daha cok adam resleyebilsin.

Demek istedigim, bu begenmedigi blessing (ve aura) sayesinde raidlere girme sansi buluyorlar.

Yoksa paladin tabiki bisürü sey yapiyor, ama yukaridaki ikisi olmasa o slota yaptiklarinin cok daha iyisini yapacak adamlar alinir yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 23 Kasım 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
arcane powder > 2 Silver 50 Copper

ayrica rune of portals var kedinin dedigi gibi.

ha bi de tekrar su konusuna gelecegim. cunku oyundan bezdirddi beni. guildmate lere yaparken yerinmiyorum ya da llv55 alti su da problem degil. Ama crystal su questini yaptigim gune lanet ettim direk.

hic tanimadigim bi ibis gelip direk trade acip
"mage water" diyor
evde direk kufru basiyorum artik. Bre okuz adam. hic degilse nazik olsa ismi ile seslen. sanki vendora komut veriyo. para istesen "get a life u n00b" direk. bedava yapiyorsun ne parasi? eh "time is money my friend" diyorsun, otomatige baglamis dallama direk "n00b mage" diyor.
tyr's hande farma gidiyorum, beyzadelere su yapmaya kalksam repair bot gibi bi kosede surekli su ekmek yapmak lazim anca yetisir.
Bu yuzden guildieler disinda kimseye ne su veriyorum artik ne de ekmek. Para da teklif etse yalvarsada duymazdan geliyorum. [ha gecen gun biri 40 suya 2 g verdi o ayri :p ]

Valla hiç gocunma bence noop falan dediklerinde bi makro hazırla hertürlü yemek ve su fiyatını yaz bu makroya, sonunada "plz dont speak me if u are a sponger (otlakçı)" yaz rahat et, Bende zaten trade ekranını ben açmadığım sürece kimse açamıyor bi addon var direk redediyor, arkadaş listemde yada guildeimde olmayan kişilerin wisperlarınıda red eden bi addon var adamlara direk makroda yazdıklarımı gönderiyor sorun olmuyor, bide guild konuşmaları, parti konuşmaları ve whisperlar için ayrı bi pencere hazırladım tek pencerede bu 3ünü takip ediyorum zaten bi süre sonra diğer kısımlara bakmıyosunuz. sonuçta adamın kendini bana göstermek için biraz yırtınması gerekiyor, onun için küfür bile etse ya görmüyorum yada 2 saat sonra normalde combat mesajın arkasında duran yell ve normal konuşma penceresine bakınca "haaa küfür etmiş salak" diye gülüp geçiyorum. Süper rahatladım bunları yaptığımdan beri üstelik epeyde ciddi para gelmeye başladı. Tavsiye ederim, hiç boşa sinirini bozma.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

OOC slota priest koymak yanlış olur kanısındayım. Combat içinde daha çok iş görecek bir classı neden OOC bırakasın ki. Combat dışında buff'ınıda atar, raid combata girincede ooc kalıp milleti resler işte. Priest'in ooc olarak harcanmasındansa paladinin harcanması daha uygun.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu anlamiyorsunuz benim dokundugum noktayi : )

Blessing ve Aura olmadigi takdirde paladinin end game instancelarda vasfinin kalmayacagini söylüyorum ben : ) Yani blessing ve aura haric yapacaklarini daha iyi yapan classlar var cünkü onu diyorum. Teorik birsey zaten söyledigim cünkü blessing ve aurasi var paladinin sonucta, o yüzden priest cok var sanki de onun slotuna koyucaz falan deme : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Alakasi yok Absolut Bey.
Yani bir suru Paladin seviniyor bunun icin. Sam Bey'e yine begendirememisler. E Warlock'lar bunu oyunun basindan beri yapiyorlar ya? Druid desen oyle... Neden bu aglamalar? Ki nerf degil ki bu. Begenmiyorsan eskisi duruyor zaten. Yani...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

hayır sevinen bütün paladinler küfretmeye başladı çünkü baştan söylemediler reg harcama olayını. 15dk değil 60dk olsun eyvallah o zaman 8s vereyim o iş için. ama 15dk için 2s vermem, nedir bu açlık korkutmak gibi birşey. ha ayrıca 40 kişilik raidler dışında kullanılamaz bu, oyun sadece 40 kişilik raid değil ki. 10 kişi var 15 kişi var 20 kişi var. BG'ler var. yani 10-15-20 kişide ya amele gibi devam edeceğim manuele ya ne kadar kazanacağım varsa hepsini reg parasına yatıracağım. olduuuuuuu...

şimdi bir de şunu gözönünde bulundurun. hiçbir buff bittikten sonra atılmaz, bitmesine 1-2dk kala filan atılır en azından. 60dk'lıklarda hiçbir kayıp yok ama 15dk'lıklarda rahat bir 5-10dk arada kaynayacak bu şekilde..

sonuç olarak baştan güzel yaptıkları birşeyi gene ellerine yüzlerine bulaştırdılar, şaşmadım pek aslında..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

patchten önce : 40 kisiye buff atiyordun 5 dakikada bir.
patchten sonra : 40 kisiye 2-3 tusla buff aticaksin, daha kücük raid ve partylerde ayni bless olayi devam edecek.

yani, olay sizin acinizdan pozitif. valla hayatimda hic böyle sacma bir yakinma nedeni görmemistim. nerften sonra aglar genelde millet, siz bufflari begenmiyorsunuz.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 23 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
hehe sen birde Sam ile Popun tartışmalarını görsen ölürsün hehe . Günde 20 dakka min aynı konuyu tartışıyoruz arada ben scholo scholo diyorum :)
Forumda da görüyorum zaten sik sik : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 23 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki:
patchten önce : 40 kisiye buff atiyordun 5 dakikada bir.
patchten sonra : 40 kisiye 2-3 tusla buff aticaksin, daha kücük raid ve partylerde ayni bless olayi devam edecek.

yani, olay sizin acinizdan pozitif. valla hayatimda hic böyle sacma bir yakinma nedeni görmemistim. nerften sonra aglar genelde millet, siz bufflari begenmiyorsunuz.

senin 8 tuşa bastığın sürede ben minimum 32 kere basacağım ve daha fazla para vereceğim. ortada kazık görüyorum ben üzerine oturmam istenen..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...