Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Saat olmuş 15:40 hala kahvaltı yapmamışım. Gittim mutfağa baktım bişey yok. Lay's var klasik, bide kola var. Aldım bunnarı ,bide peynir kroket denen bişiy vardı buzlukta. Onları pişirdim. Al sana kahvaltı. Sonra dedim ilginç oldu bu. Böyle abzurt kahvaltı yapan tek ben olmamalıyım buralarda. Paylaşalım en ilginç kombinasyonlarımızı, illa kahvaltı olması gerekmez. (:[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 15:42 çay demlendi =)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kahvaltı yapmayı hiç sevmem onun için direk öğlen kalkarım öğle yemeyi yerim kahvaltı yı hayatımdan çekip cıkarmış olurum[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bugün kahvaltı atlandı direk öğle yemeği yendi[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yazın evde arklarla kalmıştım sabah öğle akşam pide-pizza-kebap 3lüsünü yiyoduk.İnsanda mide kalmıyor valla[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 herkese günaydın =)[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dün akşamda bi simit yemiştim. Onla duruyordum. Şimdi yağlı lays boş mideye. Delimiyim ben diyorum ama yemeye devam ediyorum. p.s: bu satıları işaret parmağımın yağlı olması nedeniyle, yüzük parmağımla yazdım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kahvaltı etmiyorum. Sağlıklı olmuyor ama ayaküstü hızlı kahvaltıyı da sevmiyorum. Haftasınları uzuuun uzuuun kahvaltı ediyorum o ayrı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaşlarla balık tutmaya gitmiştik. Sabah kahvaltısında ekmek kola ve karpuz yemiştik. En ilginç sabah kahvaltım buydu..[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 en ilginç kahvaltım makarnaydı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Şimdi Leader Ramen yiyicem. Alacam bol bol monosodyum glutamat ı.. Ha kahvaltı değil bu. Kahvaltıda Corn Flakes yedim ben[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 asla kahvaltı yapmadan dışarı çıkmam. saat 06:00 olsun yinede oturur çayımı içerim kahvaltımı peynirimi zeytinimi ne varsa yerim. saat 13:00 de kalkayım yine kahvaltımı yaparım.öğle yemeğimi yerim akşam yemeğimide yerim. fix 3 öğün hiç aksatmam. sağlıklı olmak güzel bişey.elden geldiği kadar dikkat etmek daha bi güzel.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 peynir,bir bardak da çay ama zift gibiydi.2 bardak içersen başın ağrıo,3.bardağı içen kör oluo.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Şimdi kahvaltı yapmayı bende severim ama kahvaltıda sunulan malzemeyi sevmem. Nedir? Zeytin mesela sevmem. Reçel? incir reçeli severim oda biraz yer bırakırım. Domates sevmem. Salatalık severimde nesini yicem. ee ne kaldı? peynir ve tereyağ. Öyle kahvaltımı olur yap bi tost, omlet, sucuklu yumurta yada en hazırından corn flakes. Adam gibi kahvaltı yapamıyorum nedense.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kahvaltı yapmadan evden cıkamıyorum, alişkanlik herhalde, tıkabasa doymam keyif cayı içmem gerekmiyor ama mutlaka sıcak bi içeçek yanında da hafif atıstırmalik bşeyler yemem lazım, yoksa toparlayamıyorum aklimi, surekli yemek düşünüyorum içimden :P en ilginç kahvaltım, pilav+yogurt+portakal+kola evde yemek yoktu, gorunurde ne varsa yedim:D[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bi ekmeği kesip içine salam zeytin vb ne varsa doldurdum sabah acelem vardı, 2 defa dişimi kırıodum azdaha... Zeytinlerden 2 sinin çekirdeğini ayıklamayı unutmuşum Bide meyve suyu içicektim sabah dalgınlığıyla koca bardağa sade su doldurmuşum ancak kahvaltının ortasında farkettim(içerken:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @dory kaç kilosun sölemesi ayıp :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Fistan, 24 Kasım 2005 15:42 tarihinde demiş ki: 15:42 çay demlendi =) evet yanında şehriye çorbası, yogurt,peynir,zeytin hüpletiliyor.mutfaktan geldim yazıyorum hehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 24 Kasım 2005 16:03 tarihinde demiş ki: @dory kaç kilosun sölemesi ayıp :D ayıpsa sorma kardeşim alla alla:P 52 kiloyum cicim,asd[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: dory, 24 Kasım 2005 16:04 tarihinde demiş ki: ayıpsa sorma kardeşim alla alla:P 52 kiloyum cicim,asd burdaki "asd" ağırlığım sabit değil in kısaltılmışımı :)[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 fistan lol hatta löl ideal kahvaltı[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abi benim en garip kahvaltım abi pismaniyele olmustu kalktım eewde kimse yok dolaptakileri begenemedim psiamniye duruyo miss gibi yedim hepsini :D yine olsun yine yerim :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Fistan, 24 Kasım 2005 16:06 tarihinde demiş ki: burdaki "asd" ağırlığım sabit değil in kısaltılmışımı :) puee! daha neler, iftira atmayın arkadasım!!1 fadsd[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @bulldog aç karnına nasıl yedin ya. Biz kocaelinden dönerken arada sırada alıyoruz, tok karnımıza midemizi düğümlüyor. (:[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aaa pişmaniye züper ya bende arada sırada sabah kalkınca yerim güne zinde başlarım canım çekti şimdi[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar