LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 volfi statlar ve 1 trait 1 perk dışında aynı (yani ne aynı diceniz.. mantalite aynı) heavy handed yerine gifted daha uygun bir secenek gibi... valla two handed weapon 100 beastical magicden o heal eden kısım hangisiydi o 26 fln etti herşeye.. takır tukur iniyo yaraıtklar hiç kasmadım.. anlamadım fazla kolay geldi :([hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Pureblood paladin süper oldu Açıklayarak anlatayım: Race : Human (Pureblood, üç Levelda bir perk alabilmek için, ayrıca roleplayime daha iyi uyuyor,tainted olmanın yan etkileri yok) Spirit : Elememental Spirit (Divine Magic bonusu için) Tag Skills: Fortitude (Divine Magic) Protective (Divine Magic) Two-Handed Melee (Kalkan için skill ayırmak zorunda kalmam, sağlam vururum ve roleplayime yakışır) Traits: Gifted (Special system klasiği, gerçi Lionheart'ta fighter ve türevlerine biraz patlamış ama hala çok iyi) Small Frame (Str 10 olacağından carry weight sorunumuz yok, 50 düşse ne olacak agility e boru gibi bir +1 bonus veriyor) Statlar: (Parantez içindekiler traitler sonrası değerdir , yani asıl değer,parantez içinde olmayan ise karakteri yaratırken verdiğiniz değer) ST: 9 (10) (Sword için direk max. değer) PE: 1 (2) (Gereksiz, trap için işe yarayabilir ama öbür statlar daha önemli) EN: 9 (10) (Hit Point ve resistance için köklüyoruz) CH: 4 (5) (Spiritleri life ve mana ya convert edebilmek için ve npc reaction ve de roleplay açısından) IN: 5 (6) (Skill point için, aslında çok önemli ama bu değer iyidir bu template için) AG: 8 (10) (Sword için gerekli bir başka stat, köklüyoruz) LK: 5 (6) (Luck ı ne yapayım demeyin, oyuna zevk katar, onu geçtim Lionheart'ta 6 ve üstü luck resistance veriyor !) Level atlayınca skill puanlarımızı tag skillerimize harcıyoruz, başka skill almıyoruz.Two-Handed Melee'ye öbürlerinden daha fazla puan verin, Protective ve Fortitude'a ise eşit dağıtın Atıyorum 18 puan verdi level-up: 8 Two-Handed, 5 Protective,5 Fortitude olarak dağıtın Evasion gibi skiller süper gözükebilir, öyle de ama bu template e uymaz çünkü perception a bakıyor.Ayrıca endurance luck ve agility AC açığını çok rahat kapatacaktır büyük ihtimalle,ayrıca ekstradan divine magic var... hayli yeterli, hatta evasion ı katlar.Evasion non-magic karakterler için iyi bir seçim, özellikle Archerlar ve Thiefler için. Aldığım ilk perk Fire Evasion (Perk ü 3 level da bir alırsınız) En mantıklısı bu idi bence. Başlangıçta oynanış stili ise şöyle: (yeni büyüler çıkınca onları kullanırsınız doğal olarak) Önce Aid atıyoruz, sonra dalıyoruz. Yaralanırsak düşmandan biraz uzaklaşıp Heal atıyoruz. Aid bitince hemen yeniden cast edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 menü arka planlarının her seferinde değişmesi süper birşey freelancer da da vardı bu arada karma system ı çözemedim diyecektim merchant ı kestim perk çıktı: merchant slayer :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 güzel template ama fire resistance leather armor dan bilem gelen birşey.. ben two handed weapon expertise mi ne onu almıştım.. 10 skill veriyor :D feralkin - tribal spirit (natures blah yada protective alınır bence) cha - pe - luck -> min agi - str -> max end -> ne kadar vasa koy gerisini.. o melee 1 handed ve 2 handed a bonus veren trait alınmalı normal trait oalrak da gifted ve melee ye bonus veren başka bişi. bence bu çok rahat gider oyunda[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 lethe dediğin karakter resmen patlak :) fire ı görünce atlamışsın da o perk yüzde 15 fire resistance dışında +2 AC veriyor, bu karakterin alabileceği öbür perklerden kat kat üstün ayrıca leather fire resistance ı max değere getirmiyor ki[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 eveeet kararımı verdim bu oyunun full versiyonu çıkıyor alıyorum kapanıyorum odaya :D ayrıca pureblood paladin rox :) evasion fena değil aslında ama benim template te protective magic ten çok daha fazla bonus alıyorsunuz[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 target olayı da iyi olmuş bu arada..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ya combat a girerken otomatik saldırmamı sağlayan bir ayar var mı? Hep ilk damage yiyen ben oluyorum. Perception 10 ama hala ok atmak için adamın dibine giriyor. Bu combatlar turn bazlı olur mu acaba?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 turn base yok ilk senin tıklaman lazım otomatik olsa dungeon siege e dönerdi ayrıca bazı büyülerden sonra da düşmana tıklaman gerekiyor adamın dibine girmemesi lazım o perception ile bi deneyeyim archer bakalım nasılmış öğreneyim istersen güzel bi karakter hazırlamana yardımcı olabilirim[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 aslan kafasının sağındaki düğmelerden biri ekranı karaktere odaklıyor sakın odaklama düşmanı göremezsin ranged te çok sorun çıkarıyor bu arada feralkin yapmanı tavsiye ederim , trait olarak ranged weapon için en uygun ırk racial trait : eagle eye trait 1 : gifted trait 2 : arrows for words tag skill olarak ise ranged weapon tribal - domination evasion oyun stili : düşmana slow atılır kaçıp oklarsın nature's fury den de faydalanabilirsin oyunun başında, mana çok bol geliyor ilk perk olarak deadly accuracy seçtim ranged e 15 skill veriyor çok fazla damage vuruyorsun skill dağalımı olarak şöyle yaptım ranged i 60 ladım sonra artanlardan birkaç puan domination a en çok ise evasion a skill puanı harcadım[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ha bu arada statları da yazabilirim istersen perception ve agility köklenmiş durumda luck 6 (yukarıda yazdıklarım dışında bu karakter için luck ın evasion bonusu da önemli, az da olsa katkısı var, paladin in AC büyülerle çok artıyor evasion a gerek kalmıyor)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ben senin paladini tercih ettim daha kolay (sadece lock picklerde sorun çıkartyıor :) ) Ama crossroads da kaldım doğu ya gidemiyorum. Yoksa başka bir yerden mi geçiş var? Bütün NPC ler doğu ya geçiyor ben geçemiyorum (Barcelona'ya) Gidip diğer bölgeleri de mi temizleyeyim?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 o kısım kapalı öbür taraftan git yazmış olduğum ranged template paladin kadar vuruyor ama oynaması çok zor damage yersen heal olamıyorsun bu arada oyunun kendi hazır karakterleri arasında baya ilginç ve güzel karakterler var[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 paladin ile lockpick i unut :) perception yok skill puanı harcamak lazım baya bi değmez gerçi süper itemlar çıkabiliyor ama karakteri kurban etmeye değmez force lock diye birşey yok sanırım oyunda bu arada sneak skill i experience veriyor[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Pause ladıktan sonra komut verebilme olsa çok iyi oluırdu. Rpg oyununda reflekslerimizi mi ölçüyorlar? (Wasp a ölüyordum az daha anca tıklayabildim üzerine) Konuşmalarda satırlara 1-2-3 gibi kısayollar verilse daha kolay olurdu. İlk yazdğım sebepten dolayı archer oynatmak çoook zooor. Br de renkler çok mat gibi geldi bana (karanlık) sizde de öyle mi?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 menude brightness ayarı var ben renklerde bi sorun yaşamadım ama çözünürlüğün çok düşük olması gözlerimi mahvetti ayrıca combat ta acaip etkiliyor ! pause a ihtiyaç yok bence kısa yollar ile herşeyi yapabiliyorsun ama iyi koordinasyon lazım benim yazıdığım template ile archer ın tek zor kısmı oynaması, devamlı kaçmak gerekiyor halbuki paladin de öyle mi.. aid, physical aura dal adama hp mi indi bas heal ı :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bu arada dikkatinizi çekerim diablo gibi falan dedik ama diablo da milyon tane canavar kesiosun bunda öldürdüğün yaratık sayısı fallout combatlarıyla aynı sayılır zaten sistem aynı öyle olmak zorunda diablo nun rahat ve hareketli oynanışına sahip denmeli bence[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 beyler bugun hammer kullanmayı dnedim adamlar paso yere düşüyodu hammer ozelligimi (falloutaai gibin) yoksa benm çok şanslıyım..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 bow ile yere düştüğünü gördüm ama kılıçta hiç görmedim şans ama target ile bacağa iyi bi vuruş yaparsan herhalde yere düşer mantıken[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Performans sorunu olan var mı? Hiçbirşey çalışmayınca iyide bir-iki dosya indirirken oynayamıyorum, çok takılıyor.. Yani istediği en iyi sistem özelliklerini fazlasıyla sağlıyor bilgisayarım.. Birde bir türlü skill puanlarını dağıtamadım nasıl yapılıyor?? [Bu mesaj Ozan tarafından 29 July 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 skill resminin yanında 11 + fln var + ya tıkla.. oyunda galiba bilmemne.dat dosyası var heşreyiordan alıyo demo ondan galiba birasz yawaş gbi.. bende bazı yerlerde kasışlar yaptı (yaratıklar saldırıp sonra ekrandan cıkınca fln[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 çok moralim bozuldu ss leri görünce. :( :~( (^J^) [hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 29 July 2003 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Diplomacy ye giden yok galiba. Demoda iş yapmıyor ama tam sürümde önemli olur heralde. Bu arada kalkan kullanmak için skill göremedim ben, yani ekstradan bi puan vermeye gerek yok kalkan için.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Sensin irenc:-p Oyunun demosunu oynayıp nasıl karar verebiliyosun diablo gibi olduğuna? Hayır combat diabloyu andırıyor biraz tamamda boru gibi senaryosu var bunun daha. BI oyunlarının asıl olayı turnbased combat mı oyunun gidişatı mı? Real time yapmışlar pek de güzel olmuş nesi iğrenç[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ben pausela target ediorum walla pause ediosun mouse'u dusmanin uzerine getiriosun sonra pausedan ciktigin gibi basiosun uehue denedigim karakterler feralkin archer: catir catir indiriosun walla bitiginde demo 90 ranged - 70 evasion wardi... ama birden fazla dusman delikanliyi bozuo bu durumda feralkin monk: unarmed super pata kute geciriosun osmanliyi ki pekde iyi bi skill stat dagitimi yapmama ragmen hic zorlanmadim sawaslarda... bi daha deniicem bunu iyi secimlerle... simdi bide elemetalist deniicem o zorlanicak gibi bi his war icimde ama dur bakalim[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar