arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hay... kapamışım download u yanlışlıkla ne zaman önemli bişe olsa cenabetlik başlıo pff[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 dap rulz forever and the powerful download soldier in the world.. ne dedim ben be.? dap kullanin sicaktan bayilcam ehea..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hohohoh %22'deyim bu arada.. kahrolsun windows downloader ya$asin DAP!!! ya$asin 14kb ile yapilan lionheart downloadi :P[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bu oyun benim kurtuluşum olacak mumu bunu ben başlamadan söyleseydin keşke windows ile idare ediyorum lol umarım bi daha kapatmam pencereyi yanlışlıkla... bu arada karakter olarak ne düşünüyorsunuz ? benim aklımda demokin necromancer (speech yüksek, pureblood gibi görünecek belli olmayacak ırkı) feralkin monk pureblood fighter (paladin gibi birşey olacak spell destekli) bunlar var[hline]Madalya sistemine hayır ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehe hocam DAP'ı şiddetle hersey icin tavsiye ediyorum ben.. cok kral.. kac senedir kullanirim hic hedefindne sasmadi adamlar.. yok getrightmis go!zilla'ymis hepsi yazis.. DAP Official Web Site ahanda buda official web sitesi :) indir tepe tepe kullan..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 valla çkeiyorum sabaha karşı oyunu anlatırım size :P[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehe ben %33'lere ulastim muthis bir hizla ilerliyorum.. ama uykumda war yatsammi :P[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 mumu dial-up degılsın dımı 14k falan dıyon ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 saniyede 14k file transfer yapiorum cable 128kbps ile?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 yuzde 13... bu bitene kadar lyricz'i 30k yaparim ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehe hell abi nerdne buluyosun bu kadar sarki sozu? usenmiyomusun hic abi eheh..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehehe buda demektirki 128k ile 64k arasinda fark yok eheh bende 14 kusur le alıyorum bi ara pc resetledigim icin bastan basladim suan %32 de uykum var yaticam ise gitmeden once oturur bi goz atarinm oyuna tabi fake degilse..:)[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 abi usenmiorum ekliorum hehe 64k kablolar zaten geyik promosyon sayesinde 128k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ulan hiç bu kadar şevkle oyun demosu indireceğim aklıma gelmezdi (rpg sizlik ne hale getirdi bizi)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehe öyle walla geyik meyik ben cok memnunum :P 512kbps alsam 1mbit mi olcak simdi o? ben onu merak ediyorum hic arastirmadim.. yoksa bi tek 64kbps lerdemi war o promosyon?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Y ben promosyon oldugunu zannetmiyorum bizim buraya kablo geldiginden beri durum ayni var baska bi olay ama bilmiyorum bu arada MumU biildigim kadariyla bu olay sadece 64 lerde var[hline]Trust Is a Weakness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Fileplanet kısa bir kayıt sonrasında public serverlardan çekebilirsiniz..[hline]Bone Bo ne Bu ne Sana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ya laf bulamadim promosyon dedim tam olarak promosyon degil tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 fileplanet kasmayın adamı deli eder.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 fileplanete üye bi arkadaş bulamadık gitti :)[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 http://www.fileshack.com/file.x?fid=3374 Bunu deneyin bi önce üye müye oluyon.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ehe hell promosyon lafinda bende dalga geciorm.. attigim mesaj komple espriydi zaten heh.. %50 bu arada..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 http://www.duckandcover.net/#1059423079 burada beş tane mirror var 2 sinden anında indirebiliyorsunuz.[hline]icq:108382340 [Bu mesaj Jaan tarafından 29 July 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben de dap ı çok uzun süre kullandım sonra underdogs tan ban yiyince akıllandım eheh[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 eh.. niye ban yedin?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar