Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Evet uzun süre spekülasyonlar sürdü ama soonunda gelmeye karar verdim :) ve tabi kendi stwarwars faantik ordumuda baslattim sizlerle beraber ynamak icin can atiorm fakat rp serveri varsa tercih ederim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Malesef en kötü döneme geldin. 2 yıldır , Swg'nin geçirdiği en kötü günler...[signature][hline]Deno O'Connor - Freedom Fighters - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 onemli olan geliyor olman.. eclipse e gel cogumuz ordayız..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gitmeyinnnnnnnnnnnnnnnn :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 AMAN HAAAAAAAAAA swg ye SAKIN AMAN HAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 adi yeter ayhuu Starwars ... ayrica Uo zamanlarindan olanalrinz vars abilirlerki snn döneminde fln severlar kapandigidna yeni zimbirtilar eklendigindede herseyimz gitindede hep böle aha ben artik oynamıyorum bıraktım denirdi .. ama geri dönülürdü sanmıyorumki adamlar oyunuc kaybetsinler diye kasiolar eninde sonunda düzelecektir .bence[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 keşke geri düzeltseler diycem ama............... belliki sen soe yi bilmiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 simdi arkadsalar ben 10 günlük traili indiridm actim faqat Oyunu cok begendim hatta cok cok begendim... oyunu order ediyorumm yakında arkadaslarimla beraber sizlerle volta atmahta grur duycam :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hoşgeldin kardeş:) eclipse serverinde oynarsan orada görüşürüz[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oo bayaa baslayan var.. dun gordm 2-3 tane turk yeni baslamıslar[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Niye basliolar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Oyun cok ucuz ondan amerikada 17 dolara alabiliyorsunuz yada sw adini duyup aliyorlar nerden bilsinler sw ile alakasi olmadiginin oyunun [Bu mesaj Sylian tarafından 22 Kasım 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende oyunu birakmish biri olarak istiyorum ki artik kimse bu oyunu oynamasin herkez biraksin yeni giren olmasin ki soe nin akli basina gelsin tirs tirs geri adim atip eski haline getirsinler oyunu..ama yeni girenlerin hevesini kirmayalim bence.mesela ben oyunun en eski halini sadece arkadasim olan Gunn dan duydum..ve bence cokda keyifli degildi...benim gordugum cu sonrasindan da baya hoslandim...simdi bu insanlarda bundan hoslanacaklar belki... (hoslanmayin accountlari iptal edin)(ic ses) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: chimera-tr, 22 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Niye basliolar acaba ehehuahu :) yardın ciddi adam seni :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ben denedim trialini ve cok begendim sonucta degisimi kimse sevmez fakat degisim gercektir ve hep vardir . ve her zaman daha iyiyedir ama oturmus düzenelr degisirken her zaman zorluklar olur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Ancalagan, 22 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ben denedim trialini ve cok begendim sonucta degisimi kimse sevmez fakat degisim gercektir ve hep vardir . ve her zaman daha iyiyedir ama oturmus düzenelr degisirken her zaman zorluklar olur wtf!!?!???!?![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Gwindon, 22 Kasım 2005 21:30 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 22 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ben denedim trialini ve cok begendim sonucta degisimi kimse sevmez fakat degisim gercektir ve hep vardir . ve her zaman daha iyiyedir ama oturmus düzenelr degisirken her zaman zorluklar olur wtf!!?!???!?! dur hemen şok olma şaka yapıodur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Abi soe sana para vermiyor degil mi =P oyunu begenebilirsin tabii ona bir sey demiyorum zevkler ve renkler tartisilmaz ama swg deki degisimin hep iyiye dogru olduguna dair cok buyuk suphelerim var.... [Bu mesaj Sylian tarafından 22 Kasım 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Gwindon, 22 Kasım 2005 21:30 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 22 Kasım 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ben denedim trialini ve cok begendim sonucta degisimi kimse sevmez fakat degisim gercektir ve hep vardir . ve her zaman daha iyiyedir ama oturmus düzenelr degisirken her zaman zorluklar olur wtf!!?!???!?! Korkma korkma şaka yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Şaka!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 forumdaki popülizm tavan yaptı sanırım. oyunu aslında gerçekten beğenenler de, sırf ortama uymak adına, gerçek işlerini laflarının arkasında bırakarak, sadece oyunun kötülüğü sayesinde bırakanlar kervanına katılmıyordur umarım? ya da sadece bıraktım deyip ertesi gün tekrar oyunda görmeyiz herhalde o arkadaşları? neyse, orası beni alakadar etmez zaten. sadece böyle olaylar çok yaşandı da, ordan bir anımsama yapmamak elde değil. oyun bence garip bişey olmuş, kotor + wow gibi birşey. bence yine de bahsedildiği kadar çok kötü değil ve yeni oyuncu kitlesi çekeceğinden eminim. ayrıca, başkaları beğenmiş olabilir, aldıkları lafı quote layıp o kişiyi baskı altında bırakacak şekilde eleştirmeyelim, saygılı olalım. başka insanların zevklerini tartışmak bize düşmez.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya oyun nasıl olduysa oldu. soruyorum pre-cu sistemle karşılaştırılabilecek kadar iyimi? oyuna neden yenilik yapılır? daha ii olsun diye... nge yi sevenlerin hepsinin düşüncesi "en azından oynanabilir".. sanmıorum arada 1 kişi bile pre-cu/cu dan daha ii diyen... tek düşünülen "eh ben gene oynarım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Coldwind, 22 Kasım 2005 22:43 tarihinde demiş ki: oyun bence garip bişey olmuş, kotor + wow gibi birşey. bence yine de bahsedildiği kadar çok kötü değil ve yeni oyuncu kitlesi çekeceğinden eminim. Oyunu sevmiş. Tüm forum Saldırın![signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Coldwin usta sende mi... Yazık valla[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 valla ben 5 dk baktim simdi ama pek birsey anlmasamda hosum a giitti biraz takılamya baslamıs fark ettim ama kotu olmus gibide durmuyo[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar