Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Alınabilecek En İyi 3 Oyun

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Bugün piyasada olan ve alınmaya değer 3 oyun adı verirseniz , hem oyun almak isteyenler bilgilenir , hemde fikir edinmek isteyenler. Topiği güncel tutarsak sanırım foruma faydası dokunabilir...

Şahsi görüşüm ;

1 - Rally Masters (Eski bir oyundur ama oynadıysanız mutlaka alın oynayın. Ciddi bi sistemde istemez sadece TNT ekran kartınız olsa yeter)

2 - Command & Conquer Generals

3 - Unreal II: The Awakening[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 20 Şubat 2003 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki.

1- Starcraft

2- Dungeon Keeper 1

3- Aliens versus Predator 2

sonuna kadar eğlence, akıcı senaryo ve oyun, üstüne biraz da komedi sosu.

Bence en iyi 3 oyun.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bugün alınabilecek demiş adam starcraft ı nerden bulacan. genarals bence alınması gereksiz bir oyun atmosfer yerlerde seyirtiyor. zaten westwood atmosfer olarak hiç bir zaman beni etkiliyebilmiş değildir. unreal aldım oynadım bitirdim alınması gereken bir oyun bence konu hoşuma gitti az buçuk konuda kusurlar var ama hatasız olsaydı şaşardım.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi DemirMaske ne diyim sende kafana 3 tane oyun seç yaz senin zevklerinle benim zevklerim uyuşacak die bişi yokki? Ben sadece önerilerimi sunuyorum benim verdiğim oyun ismini görüpte hemen alan adama ne diyim ki.

Ben şahsen bi oyun önerildiğinde nette oyunu araştırırım kafama uygun bişeyse ona göre almaya karar veririm 3-4 kişi önerdi die tamam güzeldir hemen alıyım demem. Çünkü her insanın zevki bir değildir. Ben 3 tane isim verdim isteyen araştırır bakar kafasına uyarsa alır. Sende yaz kafandaki 3 oyunu senin zevkine göre adam varsa alır oynar.[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 20 Şubat 2003 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dungeon Keeperın hastasıyım hele millete torture edip en iyi adamlarını kendi tarafıma almaya. Kessinlikle bence insanın egosunu tatmin etmesi için yapılmış bir oyun[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

xaero seni çok eleştiriyorlar heralde. ben seni eleştirmedim sadece kendi düşüncelerimi yazdım o oyunla alakalı zaten 1 kişi söyledi diye oyun alınmaz. Zaten şu da var sen değil başkası da yazsa genarals i ona da aynı şey yazardım.

ben 3 oyun seçemiyorum çünkü şu sıralar benim ilgimi çekenler arasında açıkçası almaya değer gördüğüm sadece unreal2.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Sosyal ağlarda paylaş

1-C&C Generals (Strateji)
2-Morrowind&Tribunal (RPG)
3-Battlefield (FPS)

ama bence kimseye sorma en çok hangi türü seviyosan onu al derim.[hline]
arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki:
neden patlamıyorlar ? bilinmiyor
siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor
oyunun forumlarına bakmak lazım.
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi Settlers 3 e nasıl katlanabiliyorsunuz ya, büyük bir hevesle yılbaşında orjinalioni almıştım, oyun berbat çıkınca elimde paladı, Settlers 2 oynanı bakımından, setllers 4 de he rikisi bakımından 1000 basıyodu...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben splinter cell i alcaktım ama benim makine töbe kaldırmaz die almadım :( Spearthead i aldım onun yerine. Bi de bence en iyi üç oyun sölüyüm bulamazsınız belki ama
1- Syndicate ( Oynamayanlar kesinlikle oynamalılar bence DOS oyunu )
2- Warcraft 2
3- Gta 3 yada MOHAA
Ama syndicate ve wc2 yi oynamayanlar kesinlikle çok şey kaçırmışlar demektir bence . ve wc 2 bence wc3 e de bin basar.[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 21 Şubat 2003 22:05 tarihinde demiş ki:

1- Syndicate ( Oynamayanlar kesinlikle oynamalılar bence DOS oyunu )
[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.

tarih/kalite olayına bakarsak oynadığım en iyi oyunlardan ama bugün alan eşşeklik eder. ayrıca bence dos oyunu değil.

:-P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben derimki hala oynanabilecek nitelikte 3 oyun
1)half life(gidin ilk oyunu oynayın.Counter utsasıyım diye övünüp half life hakkında bir halt bilmeyen adama countercı demeyiz.Öncesini bilmiyor adam)
2)Curse of monkey island(adventure la ilk tanışmam.Satıcnın zoruyla almıştım ama iyi oldu(şimdi görsem alnından öpücem satıcıyı))Hala oynarım oynatırım(zuzuzuz kafiye olsun dedim)
3)Silent hill(1-2))birincisini playstatiodna oynamıştım(cafede oynamıştık.Bilen bilir.İİlk bölümlerinde radyo cızırdıyodu bizima dam gidiodu bi anda yartık fırlıyordu ateş etmeye başlıyorduk.İşte ben orada sesi fazla açmışım.Cam kırılıp arkasındanda silah sesleri gelince tüm cafe masanın altına asklanmıştı.Bi ton azar yedim:D)İkincisi birincisi hatrına alınmış fakat briincisi olmasada oynanması gereken bir oyun(birinciyi oynadık devamını öğrenelim dedik.Hala bir halt anlamadım.Taki trgamerdaki yazıyı okuyana kadar.Sağolsun arkadaş analtmış:D)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...