Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya abysde bi herif gördüm yumruklayarak 100 vuruyo!:-O Bide eline dagger aldığını düşünün?[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr:
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yumruklayarak 100 vay anasını.. tekmeyle kaç vuruyo?[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ringe çıkarsak herif dağıtır valla nasıl yapıyo anlamadım ama bu doğru valla doğru abysde ares4 te human adı basketci4[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr:
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hmm tmm.. ben sana dönücem..[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hehe anlıyorum seni banada geçen bi adam geldi kafa attı yaf 1 canım kaldı biliyonmu zor town çektim 2 canla[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Seni anlamıyorum ama adam 130-100 vuruyo bana yumrukla çıplak değil çitinli[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr:
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 çitinler goblinmi ? bana ultra shelli bi adam kafa attı ya çok şaşırdım pot & minor bastım 2 canım kaldı town çektim anlamadım bide goblin shell botu vardı biliyonmu seni anlıyabiliyorum merak etme[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DownTown, 23 Kasım 2005 18:43 tarihinde demiş ki: çitinler goblinmi ? bana ultra shelli bi adam kafa attı ya çok şaşırdım pot & minor bastım 2 canım kaldı town çektim anlamadım bide goblin shell botu vardı biliyonmu seni anlıyabiliyorum merak etme ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ya sen böle ilginç olaylara rastlamazdın?[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr:
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 biz buna power of sarsie diyoruz arada bi geliyo ama kısa sürede geçiyo aha bak şimdide lard orc elindeki baltayı attı kafama off ya gm e şikayet etçem bunları çok güçlü yapmışlar.[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sarsie yürü kim tutar seni :tebrikz: *!kopar*
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sözde benim dediklerime saçmalık derdiniz saçmalığın kendisi downtown balta olayına rastlarsam senin tarafındanım down ama sartlamam lv 62 çar gitti[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Informer,Buyse,polifonik_osuruk,marlon sini minnettarım sana borcumu ödeyeceğim! :hrr:
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sarsie... O sana vuran adam rogue değildir. Manken warriordur büyük ihtimalle ve warriorlar yumruk ile dmg verebilirler...Rogueler ise playere yumruk ile dmg veremez. sadece animasyon olarak vururlar ama informationda failed yazar...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 rouge dur kesin wampiric atmıştır :P 1000 HP varsa sende 100 vurmuştur : )))[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 vampirik i dagger olmadan atamaz :yapma:[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock:
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tek dagger varsa yumruk atiomus gibi gorunmus dicem de konu sarsie olunca normaldir yumrukla 100[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben assasinim iyi atarım dagger magger farketmez konu sarsie olunca atış serbest :)[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 onunla bide bilek güreşi yaptığını düşün :):):):):):):):):) kesin 100 le indirir:) oda bişi mi ben gittim zombilerin orayada 2 ye 2 tek kale maç yapıyolar elemanlar:):):):):):)
Korku Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bende Ares4 Abyss 30. katında Dark Mare Gordum Dedim ben bunu oldurum daldım oda bana daldı tabi ama cafa cafa gidiyorduk birden dark marenin annesi dark fare geldi oğluna 3851 heal bastı Bende hemen kendi yapmış olduğum hile programını çaılıştırdım kendime 4657 heal verdim dark marenin annesi ona +1000 str verdi bende kendime +2000 verdim baktılar olacak gibi değil dark marenin babası geldi oğluna +8 baltasını verdi birden atağı çok felaket oldu ama benim son mucizem lvl 80 buyusu ATOM'u aralarına atmak oldu dark mare oldu annesinden mirage babasından elixir kendisinden bir adet 31. kat için anahtar ve babasının kullandığı cin yapımı balta kutudan çıktı.. Çokk mutluyummmm Yarında 31. Katta neler oldu onu anlatacam..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: bilinc, 23 Kasım 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Sarsie... O sana vuran adam rogue değildir. Manken warriordur büyük ihtimalle ve warriorlar yumruk ile dmg verebilirler...Rogueler ise playere yumruk ile dmg veremez. sadece animasyon olarak vururlar ama informationda failed yazar... yaa 3 Vuruorum :D :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Korku, 23 Kasım 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Bende Ares4 Abyss 30. katında Dark Mare Gordum Dedim ben bunu oldurum daldım oda bana daldı tabi ama cafa cafa gidiyorduk birden dark marenin annesi dark fare geldi oğluna 3851 heal bastı Bende hemen kendi yapmış olduğum hile programını çaılıştırdım kendime 4657 heal verdim dark marenin annesi ona +1000 str verdi bende kendime +2000 verdim baktılar olacak gibi değil dark marenin babası geldi oğluna +8 baltasını verdi birden atağı çok felaket oldu ama benim son mucizem lvl 80 buyusu ATOM'u aralarına atmak oldu dark mare oldu annesinden mirage babasından elixir kendisinden bir adet 31. kat için anahtar ve babasının kullandığı cin yapımı balta kutudan çıktı.. Çokk mutluyummmm Yarında 31. Katta neler oldu onu anlatacam.. :D :D :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ..
johnconstantine Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yumruk deildir osmanlı tokadı atmıştır
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ya ben geçen gün bir aparkat attım abi 500 vurdum şimdi elimde dual +8 shard olursa kaç vururm abiiiii[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bende terliimi çıkarıp vurudm öldü dread mare[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 o lvl 80 skilidir Skilin adi OttoManHand daggerla kullanilmiyor sadece osmanli kefini giymek gerek o zaman 8000 vuruyorsun herşeye :D:D
Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hahahaha :D[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
Öne çıkan mesajlar