Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ıyy tersyüz İĞRENÇ sakın gitme.. ay o şubattaydı dimi..[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 tersyüze iğrenç diyen sinemadan anlamıyo charlie kaufman harikası o being john malkovich i beğenmeyen bunu da beğenmez .. ama bunları beğenmeyenler gidip xxx izlesinler zaten başka şeylere kafaları basmaz bi de matrix 2 yi beğenirler hani çok aksiyon var ya ondan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: jankis, 30 July 2003 02:00 tarihinde demiş ki: tersyüze iğrenç diyen sinemadan anlamıyo charlie kaufman harikası o being john malkovich i beğenmeyen bunu da beğenmez .. ama bunları beğenmeyenler gidip xxx izlesinler zaten başka şeylere kafaları basmaz bi de matrix 2 yi beğenirler hani çok aksiyon var ya ondan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Ne alakası var yahu? Ben filme gitmedim, yorum da yapmadım. Ama adam gitmiş iğrenç demiş. Ona göre iğrençtir, sana göre değildir. İğrenç dedi diye sinemadan anlamıyor mu olması lazım? Ya da dediğin gibi filmlerdeki action sahnelerini seviyorsa sinemadan anlamıyor mu? O onun zevki, bu senin zevkin.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bi dakka bi dakka tersyüz'e yani adaptation'a iğrenç diyen biri gerçekten sinemadan anlamıyordur. ya da "ben bu tür film sevmem" demesi lazımdır. adaptation bir sinema klasiğidir, böyle bir senaryo dünya tarihinde bir daha yazılamaz falan, o kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: DoGMeaT, 29 July 2003 00:47 tarihinde demiş ki: ırkçımısın?[hline]less talk,more glock! Yok daha ingiliz yakmadım...[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Mirage, 30 July 2003 12:10 tarihinde demiş ki: sinemadan anlamıyor mu? O onun zevki, bu senin zevkin.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Pardon ama sinema`dan anlamakla , sinema izleyicisi olmak arasInda bir fark var![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ee öö konuyu dağıtmayın =)) they derim ben gitmeyeyim, gitme, gitmesin gitmeyelim, gitmeyin, gitmesinler...[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 tamam ben sinemadan anlamıyorum. Tersyüz'ün nesini beğendiniz anlatın da biraz da olsa öğreneyim bari, madem uzmansınız bu konuda.. ayrıca madem konu başlığı Gidilmeyecek Filmler, ben de benim gibi sinemadan anlamayanlar Tersyüz'e gitmesin diyorum. LvL_Sabo ve Jankis gibi anlayanlar gitsin sadece.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 02 August 2003 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 bak şimdi tersyüz ağır anlatımlı bi filmdir bunu kabul ederim seveni de olur sevmeyeni de olur gayet doğaldır çünkü çoğu kişi zor kaldırır bu tip filmleri bkz: being john malkovich ikisi de zaten senaryo dehası charlie kaufman'ın elinden çıkmıştır ama bu filme sen gidip de iğrenç diyemezsin sabonun dediği gibi bu tür filmleri sevmiyorum dersin ve otoritelerce iq su en yüksek senaryolu filmin türünü sevmiyosan zaten benim sana "sinemadan anlamıyosun" deme hakkım vardır filmin nesini sevmen gerektiğine gelince bunun cevabı sanal ortamda verilemeyecek kadar uzun ama en basitinden aklımda kalan ikiz kardeşlerden aksiyona meraklı olan senaristin senaryoya el atmasıyla herşeyin hollywood işine dönüşmesi ben bunu film sırasında çok zor kavramıştım büyük yetenektir kaufman değerini bilmek gerek[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prachles Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 donnie darcoya gidip beğenenler bi ses çıkarsın konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 donnie darko beğendim evet güzeldi, ama bir şahaser diil bence[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 şaheser olma potansiyeli varmış ama değerlendirememişler..[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Hulk a da gitmeyin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ölüm bizi gözetliyor adlı vasat ötesi iğrenç filme gitmeyinnnnnnnnn[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRain Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: BOccOB, 06 August 2003 22:08 tarihinde demiş ki: Matrix zamazingosu insan matrixi nası sevmez anlamıyorum bi de donnie darko ya ben de bayıldım bkz: imzam :)[hline]28-06-42-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Matrix:Reloaded dene bir film yapmislar gitmeyin ![hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 It "O" filmini alıp izlemeyin uyuyamıyosunuz ya çok sinir[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Being John Malkovich Charlie Kaufman' in elinden çıktı diye Adaptation' a da tapmamız gerektiğini sanmıyorum. Charlie Kaufman' ın senaryo dehası diye adlandırılmasının en büyük nedeni Being John Malkovich filmi ve ondan sonraki her senaryoda o filmi kullanarak yaptığı kendi reklamıdır. Filmi kaldıran olur kaldırmayan olur gibi bir şeye katılmıyorum, anlaşılmayacak bir şey olduğuna ise hiç katılmıyorum. Film gayet açık ve net anlaşılıyor. Tek bildiğim Adaptation' un Charlie Kaufman için bir hayal kırıklığı olduğudur. Filmdeki oyunculuk da olmasa seyredilmemesi gerekne bir film ama oyunculuk gerçekten çok şeyi kurtarmış filmde. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 09 August 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 o zaman sana, öyle senaryo yaz da gel diyorum. :) bu kadar güzel bi senaryo bu kadar güzel karakterler yok hiç bi filmde.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
comfortably_numb Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yazdıklarının başına "bence" yazsan daha az tartışmaya yol açacaksın lvl_sabo.. gıcık2 bahsettiğin stephen king in "It" i mi? eğer oysa gerçekten seyretmek isterdim .ilkokuldayken gerçekten korkuturdu beni o kitap. 4-5 kez okuyunca bağışıklık oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ama bunun bencesi yok, sinemadan biraz anlayan birisi (aşağılamak için yazmıyorum bunu) adaptation'ın senaryosunu kesinlikle beğenir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: comfortably_numb, 09 August 2003 23:35 tarihinde demiş ki: yazdıklarının başına "bence" yazsan daha az tartışmaya yol açacaksın lvl_sabo.. gıcık2 bahsettiğin stephen king in "It" i mi? eğer oysa gerçekten seyretmek isterdim .ilkokuldayken gerçekten korkuturdu beni o kitap. 4-5 kez okuyunca bağışıklık oldu sanırım :) Evet o ama izle desem bi türlü izleme desem bi türlü karar senin :)[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Icinde Ben Affleck olan butun filmler gidilmeyecek filmlerdir. Armageddon haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Orda Bruce Willis var zaten, afflecki kim sallar :) e tabi birde Liv ablamız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 mumya firarda... en iyi türk korku filmi hala o işkence dolu saatler rüyama girer[hline][b][i]-->Four String Magic<-- 737 757 787 727 70707 727 787 757 737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar