Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sedyeden düştü, öldü.

elvyn

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Bende yorum yazam dayanamadım :)

Herkes ziyaret etmeli valla ülkemizi. Yabancılarında da yeni ölüm şekilleri öğrenmesi lazım. Yok elektrik direğinde ayakkabısını temizlerken elektrik çarpıyo sanıp kafasına kürekle vurularak ölen adamlar. Yok sedyeden düşüp ölenler. Ohoo daha ne yeni ölümler görcez belkide bunlardan birine kurban giden şanslılardan olcaz 0_o[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
yazik..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

böyle olaylar sadece Türkiye'de olur
Burası Türkiye

gibi salak yorumlardan sakının arkadaşlar.Bu olaylar tüm Dünya'da oluyor ama onlar bizim millet gibi rezilliklerini ortaya atmıyorlar.

Almanya'da bir bakıcı filin arkasında dururken fil büyüğünü etmiş ve adam b.kun altında kalarak ölmüştü.TÜrkiye'de olsa yıllarca konuşulurdu eminim[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm eski bi konuymuş... Uplanmış(yenisi açılcağına eskiler uplansın daha iyidir gerçi:D)

kötü olmuş yaa düşünsenize ayağınız kırılıyo sonra 2 tane odun geliyo sedyeden düşürüyo bi ayak kırıldı diye niyazi oluyosunuz...

Gerçi bu olayları baya bi bağlıyabiliriz
Yani o personeli işe alan hastahane yetkilileri suçludur, belliki adamlar kazma...
Bu durumda doğru düzgün personel seçme kabiliyeti olmayan müdür atadıkları için sağlık bakanlığı bile suçlu olabilir
(Biliyorum, abarttım. Ama o kazada olanların tamamı bilgisizlikten, cahillikten. Yani elbette eğitimde yada personel atamada bir eksiklik var demektir)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MyDyingBride, 22 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
@darkrider, ben uplamadim.eger merak ettigin bu ise =)

ben zaten sana demedim :D bir üstündeki mesajı atana dedim ::)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Bilinçsiz,yardımsever vatandaşlar dünya üzerindeki çoğu ülkede ikamet eder..Bizim ülkemizde olunca ama "işte Türkiye" gibi cümleleri kullanmak pek bi cazip gelir..Adamın salaklığını ülkeye ne mal ediyoruz?[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...