tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi yapayin ya bu olay cok kotu bence; en ufak bisi de kendimizi nie eziyoruz anamiyorm(bu ufak bi_i deil tabiki ama genel olarak soluyorum) yani "here is turkey" turkiyede her gun de olmuyo ya bu olay arkadaslar lutfen ulkemize biraz sahip cikalim ya sanki baska memlekette yasioruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Lakers, 16 Haziran 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Şu yazdığın yazı içinmi 1 yıllık topici upluyorsun. e sen uplamıssın topici? yoksa mesaj mı silindi aradan :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bende yorum yazam dayanamadım :) Herkes ziyaret etmeli valla ülkemizi. Yabancılarında da yeni ölüm şekilleri öğrenmesi lazım. Yok elektrik direğinde ayakkabısını temizlerken elektrik çarpıyo sanıp kafasına kürekle vurularak ölen adamlar. Yok sedyeden düşüp ölenler. Ohoo daha ne yeni ölümler görcez belkide bunlardan birine kurban giden şanslılardan olcaz 0_o[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 made in TURKEY :tdown:[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yazik..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 traji komik bir olay =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: MyDyingBride, 22 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki: traji komik bir olay =P evet 1 yıllık konuyu uplamak gerçekten traji komik bir olay[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 *!Ginemi biz *[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya hakkatten sadece türkiyede olmuyoki böyle şeyler.kaza işte abicim kaza.[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 böyle olaylar sadece Türkiye'de olur Burası Türkiye gibi salak yorumlardan sakının arkadaşlar.Bu olaylar tüm Dünya'da oluyor ama onlar bizim millet gibi rezilliklerini ortaya atmıyorlar. Almanya'da bir bakıcı filin arkasında dururken fil büyüğünü etmiş ve adam b.kun altında kalarak ölmüştü.TÜrkiye'de olsa yıllarca konuşulurdu eminim[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 @darkrider, ben uplamadim.eger merak ettigin bu ise =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 böle kaza mı olur be[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yanlız 1 yıl olmuş olay olalı. Olaylara geç tepki vermek --> Burası Türkiye[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hmm eski bi konuymuş... Uplanmış(yenisi açılcağına eskiler uplansın daha iyidir gerçi:D) kötü olmuş yaa düşünsenize ayağınız kırılıyo sonra 2 tane odun geliyo sedyeden düşürüyo bi ayak kırıldı diye niyazi oluyosunuz... Gerçi bu olayları baya bi bağlıyabiliriz Yani o personeli işe alan hastahane yetkilileri suçludur, belliki adamlar kazma... Bu durumda doğru düzgün personel seçme kabiliyeti olmayan müdür atadıkları için sağlık bakanlığı bile suçlu olabilir (Biliyorum, abarttım. Ama o kazada olanların tamamı bilgisizlikten, cahillikten. Yani elbette eğitimde yada personel atamada bir eksiklik var demektir)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: MyDyingBride, 22 Kasım 2005 23:50 tarihinde demiş ki: @darkrider, ben uplamadim.eger merak ettigin bu ise =) ben zaten sana demedim :D bir üstündeki mesajı atana dedim ::)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Keremcan da uplanır bunun üstüne[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o_O[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Dejavu[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bilinçsiz,yardımsever vatandaşlar dünya üzerindeki çoğu ülkede ikamet eder..Bizim ülkemizde olunca ama "işte Türkiye" gibi cümleleri kullanmak pek bi cazip gelir..Adamın salaklığını ülkeye ne mal ediyoruz?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kas yapayim derken göz çikarmak yani. yazik :([signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 baya üzldüm:D[signature][hline]sex sex sex and seks seks seks in everywhere [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hortlatmayın şu başlıkları. ne güzel duruyorlar köşede.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar