Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 loooooooooooooooool ben bu olayın yapıldığını bilmiyordum ama yapılabileceğini hesaplamıştım, yapmışlar da! 3 aylık bir videoymuş, 24 saat içinde reckoning'e hot-fix getirilmesine neden olmuş.. ;) buyrun doğrusunu[hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 22 Kasım 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 link biraz ters olmuş sanki :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Link[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sımdı yanı bıde utanmadan paladınler ezık kaldı kontrollu damage vuramıyoruz blızz buffla bızı dıosunuz adam o halde solo ladıysa bufflı halıyle ragnaros fılan sololıycak heralde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 burda nooldu? bu yaratık kendinimi öldürdü? ben kimseyi göremedim elemanda ölmüş zaten?[signature][hline].
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Imbadin crit dmg yiyip renocking den gelen extra hitleri biriktiriyor sonrada kazzagın üstüne boşaltiyor(Renocking BOMB) kazzak yamuluyor pala loot a doyuyor. 24 saat icerisindede renocking hits max 4 e düşürülüyor nerfleniyor yani. Pokedins...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg [Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 08:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende duymuştum ama efsane gibi gelmişti... HEMDE SHIELD ACMAMIS[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 22 Kasım 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Olur mu be shieldle gitmiyo mu?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmm bana normal shiedl gibi gelmişti o... ama doru yoksa kazzak yer o sırada bide neden bütün reck bomb bı anda patlamıyo 4 seferde iniyo?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
nameless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dl için link[signature][hline]...rrue... gizli lamer
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Anlasildi Sam'in neden buff isteyip durdugu. Bak adam oyle bir kontrol etmis ki damagei Kazzak'ta patlamis. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Adamın KAzzak ı öldürmesine değilde oturup şu video yu hazırlama şevkine hayran kaldım ben =)[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bunun yayınlandığı başlıkta neden instant-kill yemediği tartışılıyordu, akla makul gelebilen en yakın şey oyunun bu kadar kısa sürede tek bir hedeften binlerce saldırıyı hesaplayamadığı olmuştu, çünkü net hatları üzerinden gidiyor sonuçta o saldırı emirleri.. :-p videoyu bir druid çekiyor farkındaysanız kazzak'ın yanına gidip ölüyor, bu sırada öbür taraftan paladin shield açıp geliyor kazzak'ın üstüne. eskiden reckoning charge'larının sınırı yoktu işte böyle işler mümkündü.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ah Ah, bizde de böyle paladinler olsa Kalimdoru bir gecede ele geçiririz valla. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ayıp ettin devrim abi biz neyiz :-P[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
shippy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oh abi reckoning bomb nası sack oluo ? mounta binip flnmı ?[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Sam, 22 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki: bunun yayınlandığı başlıkta neden instant-kill yemediği tartışılıyordu, akla makul gelebilen en yakın şey oyunun bu kadar kısa sürede tek bir hedeften binlerce saldırıyı hesaplayamadığı olmuştu, çünkü net hatları üzerinden gidiyor sonuçta o saldırı emirleri.. :-p videoyu bir druid çekiyor farkındaysanız kazzak'ın yanına gidip ölüyor, bu sırada öbür taraftan paladin shield açıp geliyor kazzak'ın üstüne. eskiden reckoning charge'larının sınırı yoktu işte böyle işler mümkündü.. :-) Yok insta kil olmamasının sebebi o deil, blizzin bi yerde açıklaması vardı, wow'da zaten bir saniye içinde yapabileceğin action sayısı sabit 255(2^8-1 den geliyor). bu değerin üzerine çıkamıyosun yani 10000 tanede biriktirmiş olsan farketmez 256-256 boşaltıyosun, valla bunun açıklandığı yazıyı bi arayayım bakim belki bulurum.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kaldirilmis video,baska bir link'i olan var mi?[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom.
Blazefury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Videoyu indirenler başka bi yere upload edebilirmi[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://students.sabanciuniv.edu/~cempolat/32414445297.wmv
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Oha bu ne bu fake filan değil demi ne zaman çekmiş adamlar bunu? helal valla sololuyor ahaha
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ohannes burger king ve double cheese whopper[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
carignano Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eee peki ben sey diye sorsam reckoning bomb nedir? pala hakk1nda hiç bi sey bilmiyorumda :)[signature][hline]
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 reckoning bomb k1saca soyle bisi yedigin crit dmglardan extra attack kazan1yosun ve war mode a gecmezsen bu extra attacklar1 biriktirebiliyosun ve war mode a gectigin anda bi anda 5 attack yapabiliyosun su andaki haliyle 4 kere stack oluyo 1 de kendi attackgin toplam 5 oluyo roguelara karsi sikca kullaniliyor. rogue stun lock giderken arada vurdugu backstaplerden guzel crit dmg lar cikiyor :) paladinde sayiyor 1 2 3 4 donuyo stun soc war mode crit rate in iyi ise roguelar1 one shot aliyosun.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon
Öne çıkan mesajlar