Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Kazzak soloed by a paladin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sımdı yanı bıde utanmadan paladınler ezık kaldı kontrollu damage vuramıyoruz blızz buffla bızı dıosunuz
adam o halde solo ladıysa bufflı halıyle ragnaros fılan sololıycak heralde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
Imbadin crit dmg yiyip renocking den gelen extra hitleri biriktiriyor sonrada kazzagın üstüne boşaltiyor(Renocking BOMB) kazzak yamuluyor pala loot a doyuyor. 24 saat icerisindede renocking hits max 4 e düşürülüyor nerfleniyor yani.

Pokedins...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 08:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende duymuştum ama efsane gibi gelmişti...

HEMDE SHIELD ACMAMIS[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 22 Kasım 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olur mu be shieldle gitmiyo mu?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun
Mesaj tarihi:
hmm bana normal shiedl gibi gelmişti o...

ama doru yoksa kazzak yer o sırada bide neden bütün reck bomb bı anda patlamıyo 4 seferde iniyo?[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Adamın KAzzak ı öldürmesine değilde oturup şu video yu hazırlama şevkine hayran kaldım ben =)[signature][hline]I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
bunun yayınlandığı başlıkta neden instant-kill yemediği tartışılıyordu, akla makul gelebilen en yakın şey oyunun bu kadar kısa sürede tek bir hedeften binlerce saldırıyı hesaplayamadığı olmuştu, çünkü net hatları üzerinden gidiyor sonuçta o saldırı emirleri.. :-p

videoyu bir druid çekiyor farkındaysanız kazzak'ın yanına gidip ölüyor, bu sırada öbür taraftan paladin shield açıp geliyor kazzak'ın üstüne. eskiden reckoning charge'larının sınırı yoktu işte böyle işler mümkündü.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Mesaj tarihi:
Ah Ah, bizde de böyle paladinler olsa Kalimdoru bir gecede ele geçiririz valla. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 22 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
bunun yayınlandığı başlıkta neden instant-kill yemediği tartışılıyordu, akla makul gelebilen en yakın şey oyunun bu kadar kısa sürede tek bir hedeften binlerce saldırıyı hesaplayamadığı olmuştu, çünkü net hatları üzerinden gidiyor sonuçta o saldırı emirleri.. :-p

videoyu bir druid çekiyor farkındaysanız kazzak'ın yanına gidip ölüyor, bu sırada öbür taraftan paladin shield açıp geliyor kazzak'ın üstüne. eskiden reckoning charge'larının sınırı yoktu işte böyle işler mümkündü.. :-)

Yok insta kil olmamasının sebebi o deil, blizzin bi yerde açıklaması vardı, wow'da zaten bir saniye içinde yapabileceğin action sayısı sabit 255(2^8-1 den geliyor). bu değerin üzerine çıkamıyosun yani 10000 tanede biriktirmiş olsan farketmez 256-256 boşaltıyosun, valla bunun açıklandığı yazıyı bi arayayım bakim belki bulurum.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Mesaj tarihi:
reckoning bomb k1saca soyle bisi yedigin crit dmglardan extra attack kazan1yosun ve war mode a gecmezsen bu extra attacklar1 biriktirebiliyosun ve war mode a gectigin anda bi anda 5 attack yapabiliyosun su andaki haliyle 4 kere stack oluyo 1 de kendi attackgin toplam 5 oluyo roguelara karsi sikca kullaniliyor. rogue stun lock giderken arada vurdugu backstaplerden guzel crit dmg lar cikiyor :) paladinde sayiyor 1 2 3 4 donuyo stun soc war mode crit rate in iyi ise roguelar1 one shot aliyosun.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay
Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon
  • Yeni Oluştur...