Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 loooooooooooooooool ben bu olayın yapıldığını bilmiyordum ama yapılabileceğini hesaplamıştım, yapmışlar da! 3 aylık bir videoymuş, 24 saat içinde reckoning'e hot-fix getirilmesine neden olmuş.. ;) buyrun doğrusunu[hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 22 Kasım 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 link biraz ters olmuş sanki :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Link[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 sımdı yanı bıde utanmadan paladınler ezık kaldı kontrollu damage vuramıyoruz blızz buffla bızı dıosunuz adam o halde solo ladıysa bufflı halıyle ragnaros fılan sololıycak heralde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 burda nooldu? bu yaratık kendinimi öldürdü? ben kimseyi göremedim elemanda ölmüş zaten?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Imbadin crit dmg yiyip renocking den gelen extra hitleri biriktiriyor sonrada kazzagın üstüne boşaltiyor(Renocking BOMB) kazzak yamuluyor pala loot a doyuyor. 24 saat icerisindede renocking hits max 4 e düşürülüyor nerfleniyor yani. Pokedins...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg [Bu mesaj Regalya tarafından 22 Kasım 2005 08:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende duymuştum ama efsane gibi gelmişti... HEMDE SHIELD ACMAMIS[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 22 Kasım 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Olur mu be shieldle gitmiyo mu?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmm bana normal shiedl gibi gelmişti o... ama doru yoksa kazzak yer o sırada bide neden bütün reck bomb bı anda patlamıyo 4 seferde iniyo?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 dl için link[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Anlasildi Sam'in neden buff isteyip durdugu. Bak adam oyle bir kontrol etmis ki damagei Kazzak'ta patlamis. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Adamın KAzzak ı öldürmesine değilde oturup şu video yu hazırlama şevkine hayran kaldım ben =)[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bunun yayınlandığı başlıkta neden instant-kill yemediği tartışılıyordu, akla makul gelebilen en yakın şey oyunun bu kadar kısa sürede tek bir hedeften binlerce saldırıyı hesaplayamadığı olmuştu, çünkü net hatları üzerinden gidiyor sonuçta o saldırı emirleri.. :-p videoyu bir druid çekiyor farkındaysanız kazzak'ın yanına gidip ölüyor, bu sırada öbür taraftan paladin shield açıp geliyor kazzak'ın üstüne. eskiden reckoning charge'larının sınırı yoktu işte böyle işler mümkündü.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ah Ah, bizde de böyle paladinler olsa Kalimdoru bir gecede ele geçiririz valla. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ayıp ettin devrim abi biz neyiz :-P[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 wlla oha diebiliorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oh abi reckoning bomb nası sack oluo ? mounta binip flnmı ?[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Sam, 22 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki: bunun yayınlandığı başlıkta neden instant-kill yemediği tartışılıyordu, akla makul gelebilen en yakın şey oyunun bu kadar kısa sürede tek bir hedeften binlerce saldırıyı hesaplayamadığı olmuştu, çünkü net hatları üzerinden gidiyor sonuçta o saldırı emirleri.. :-p videoyu bir druid çekiyor farkındaysanız kazzak'ın yanına gidip ölüyor, bu sırada öbür taraftan paladin shield açıp geliyor kazzak'ın üstüne. eskiden reckoning charge'larının sınırı yoktu işte böyle işler mümkündü.. :-) Yok insta kil olmamasının sebebi o deil, blizzin bi yerde açıklaması vardı, wow'da zaten bir saniye içinde yapabileceğin action sayısı sabit 255(2^8-1 den geliyor). bu değerin üzerine çıkamıyosun yani 10000 tanede biriktirmiş olsan farketmez 256-256 boşaltıyosun, valla bunun açıklandığı yazıyı bi arayayım bakim belki bulurum.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Kaldirilmis video,baska bir link'i olan var mi?[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Videoyu indirenler başka bi yere upload edebilirmi[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://students.sabanciuniv.edu/~cempolat/32414445297.wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Oha bu ne bu fake filan değil demi ne zaman çekmiş adamlar bunu? helal valla sololuyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ohannes burger king ve double cheese whopper[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 eee peki ben sey diye sorsam reckoning bomb nedir? pala hakk1nda hiç bi sey bilmiyorumda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 reckoning bomb k1saca soyle bisi yedigin crit dmglardan extra attack kazan1yosun ve war mode a gecmezsen bu extra attacklar1 biriktirebiliyosun ve war mode a gectigin anda bi anda 5 attack yapabiliyosun su andaki haliyle 4 kere stack oluyo 1 de kendi attackgin toplam 5 oluyo roguelara karsi sikca kullaniliyor. rogue stun lock giderken arada vurdugu backstaplerden guzel crit dmg lar cikiyor :) paladinde sayiyor 1 2 3 4 donuyo stun soc war mode crit rate in iyi ise roguelar1 one shot aliyosun.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar