death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bab banada çok oluyo o olay. ben kuruk sokumunun yon deiştirmesi die tabir ediom bu nalet şei bizim arklar wardı kırıkcı çıkıkcı teyzelermi ne oluomuş onlara gidiolardı bole bişe olunca geçioduda hemen gitmek nasip olmadı ama bi dene istersen bide kadının weya amcanın yaptıklarını annatırlardı okulda gelio parmaı daldırıo çektirio dio :D makara yane ama bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 *!bağdaş kurup oturur*[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Silphatos, 22 Kasım 2005 00:43 tarihinde demiş ki: ya 2-3 gündür kuyruk sokumum agrıyor. günde 12+ saat ofis koltugunda oturdugumdan büyük ihtimal ama kıl dönmesi olmasından korkuyorum çünkü nette arastırdıgım üzere kıl dönmesi ameliyatı ve sonrası çok kötüymüş. toktor yok mu toktor?! (anam babam toktor gerçi ama lol) Bence sen hemen doktora git.Moralini bozmak istemem ama %80 kıl dönmesi.Ne kadar erken gidersen o kadar iyi.Daha sonra çok sızlanırsın.Bide ağrıyan yeri bi kontrol et iltihaplanma varmı diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hacı bencede zıpla hemen doktora tehlikeli bu kıl dönmesi olayı kıçından kan alırlar valla...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aga bence kıl donmesi deildir ama sen genede git kotu bişe heralde bu kıl donmesi baksana millet nası uyarıo [Bu mesaj death_cuk tarafından 22 Kasım 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bittin olm sen. kıl dönmesi o.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 2 ay kadar sürdü bendede geçti sonra halter kaldırırken olmuştu benim ama. gidip bi röntgen cektir sokum kemiginde.. bide ailende götkılı dönmesi olan varmı yada erken dogumlumusun falan onlara bi bak (yok dalga geçmiyorum cok alakası var cünki)[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hmm kıl dönmesiyse yandın tek kelimeyle şimdiden geçmiş olsun.. Not:Bi an düşündümde öle birşey bana olsa...Gece kabusuma gircek....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Bu da nokta. Nostalji için LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Değil her halde ya ağrı azaldı bugün :-) birazcık rahatsızlık hissi kaldı, aman kıl dönmesiyse de kestiririz dötü nolcak laylaylom.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 benim kıçımda kıl yok :-P[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 [spo1=Döt resmi (Ben olsam bakmazdım)][/spo] Böyle bişi varsa dötünde kıl dönmesidir. Daha fazla bilgi[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)Ücretsiz .com domaini için tıkla[Bu mesaj Davion tarafından 22 Kasım 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 öyle bir şey yok zaten yukarlarda var ağrı. bu arada spoiler yapsaydın hocam ya o nedir be parmakların da maşallahı var iğrençlikte.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Şimdi hocam kıl donmesının belırlı bı evresınden sonra agrıyan yerden kan gelıyor bastırınca fln.Ama bazıları geçer diyip doktora gıtmıyor doktora gıtmeyıncede sorun buyuyor o kan gelen yer kapanıyor zaman gectıkce kıl buyuor kemıgı sarıyor boyle durumlardakı amelıyat cok acılı ve uzun surelı oluyor.Yanı agrın varsa hala gıt gorun eger kıl donmesı varsa teşhis cabuk konunca amelıyat ta ona gore kolay oluyor.Kıl donmesıde varsa merak etme hasta bır agrı hıssetmıyor belden aşşagısı anestezı ıle uyusturuluyor sonra ayaklarını gıdıklamaya calısıyorlar hıssedıp hıssetmedını olcmek ıcın sora kıl donmesının evresıne gore amelıyat buyuk yada kucuk oluyor şimdi sende demi var dı nerden bılıyorsunuz dersenız akrabamız doktor ve bı arkım amelıyat oldu ordan bılgılendım ınsan korkuyor.Genellıkle yogun stressten kaynaklanıyormus[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kıl dönmesi o,geçmiş olsun aynı sorun bende de vardı,bazen yine oluo :) Onun için yapabileceğin 2 şey var; 1)doktora gidicen,çözüm amelyat :) 2)Özel bi bal var,biraz pahalı annem almıştı benim için.Nerde satılıo adı ne ffalan bilmiorum ama baldan yediğin anda geçiyor.Ertesi gün bişe olmuo ama hergün düzenli yemen lasım. Aynı sorun teyzemde de vardı o da bal yedi :) Bu bal olayını doktorda onayladı.Yani eğer bal geçiriosa ye dedi.İlaç falan etki etmiyor çünkü fazla :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 midem bulandı lan[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 geçmiş olsun baps, sanırım anlattığın olay kıl dönmesi, 2 sene önce arkadaşım bu sebepten ameliyat oldu lakin böyle birşey çıkarsa hemen seninde olmanı tavsiye ederim..bu arada bir arkadaş ailene sor daha önce böyle bir şey geçmişmi başlarından demiş, kesinlikle doğru bu hastalık ırsi bir hastalık onada bir bakıver.. p.s:silphatos sen osn ve ava'daki Grynn'misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sağol, çıkarsa olacam evet şimdi biraz bekliyorum 4-5 gün doktora gitmeden. Ayrıca evet Grynn'im.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Silphatos geçmiş olsun, bağsur (böyle yazılıyordu sanırım.) olayı değil dimi?[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yok ondan değil (sanırım). tam kuyruk kemiğinin üstündeydi ağrı, ama şu an çok ufak bi rahatsızlık hissi dışında bir şey yok.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 saç dökülmesi var mı?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hee iyi iyi dikkat et dötüne[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben de baya bilgi sahibi oldum konuda :). Saç dönmesi varmış evet, beyne erişirse uzayan kıl, mefta olunuyormuş.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 23 Kasım 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar