Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunucu koparsa ne olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
50. sanıyedkeı kopustn sonra konuk bole bı zavallı bakısı atıyor ben ona kopuyorum eheuehu
ızledıkce daha cok guluyo ınsan ehehehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
said:
-Nae, 01 Kasım 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
nie seyircilerden kimse gulmuo?

bnen de anlayamadım walla
adamın sesi o kada da gülücek gibi deil ama
spikerin gülüşü kopartiyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
mhjmhuamhuamuha çok iyi adam sesi gülünmicek gidi değilki lOl muahmamhuau şarkıcı yapak onu :p[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Mesaj tarihi:
said:
vimpir, 01 Kasım 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
sunucu derken bende server anladim :-p

valla ben de server anladım.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
gayet dogal,karsidaki kisi hindi olmaya karar verirse kopmamak ayıp :)[signature][hline]Peace is a lie, there is only Passion. Through passion, I gain Strength. Through strength, I gain Power. Through power, I gain Victory. Through victory, my chains are broken.
Mesaj tarihi:
said:
Sun_Tzu, 01 Kasım 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
gayet dogal,karsidaki kisi hindi olmaya karar verirse kopmamak ayıp :)

adamin belki ses tellerinde sorun var belkide normal sesi ole adamda suratina baka baka guluo sen orda olsan napardin ?
Mesaj tarihi:
puhuahahhauhauhuahuauhahuuha u ne yaa bu neee pheahuuhpeauh :D :D:D :D yazık len adama sese bak phaueuheuhea :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
Abi çok kötü ya...

Yazık o ince sesli adama da, o günden sonra medyanın linç ettiği işsiz sunucuya da :D[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 01 Kasım 2005 12:28 tarihinde demiş ki:
her izledigimde daha cok guluyorum lol

Aynenn.. :)

Hele 50.sn daki gülüş mükemmel.. .Bi de o ana kadar hep saklamaya çalışıyodu bastırmaya çalışıyodu gülüşünü adam, baktı zaten çoktan bitti olay, kovulduğu falan garanti sonunda tutmadı kahkahalarla güldü ya :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 01 Kasım 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Belcika televizyonunda yasaniyo olay.
Sesi kisik olan adam bir ameliyat geciriyo ve narkozdan uyandiktan sonra sesinin degistigi ortaya cikiyo.
Sunucuda adama ve partnerine bununla ilgili sorular soruyo.
Mesaj tarihi:
süper komik bir video adam her konusmaya basladıgında hulhuhlhuu gıbı baslıyor herrıf ordan yarılıyor ahaha :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
  • Yeni Oluştur...