Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 50. sanıyedkeı kopustn sonra konuk bole bı zavallı bakısı atıyor ben ona kopuyorum eheuehu ızledıkce daha cok guluyo ınsan ehehehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: -Nae, 01 Kasım 2005 01:51 tarihinde demiş ki: nie seyircilerden kimse gulmuo? bnen de anlayamadım walla adamın sesi o kada da gülücek gibi deil ama spikerin gülüşü kopartiyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi yok böyle bişey :D zahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mhjmhuamhuamuha çok iyi adam sesi gülünmicek gidi değilki lOl muahmamhuau şarkıcı yapak onu :p[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 komedi programı gibi yani seyirciler gülmüyor adam gülüyor =)[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi yerlerdeyim yaa.. aşmiş aahah[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 her izledigimde daha cok guluyorum lol[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: vimpir, 01 Kasım 2005 01:50 tarihinde demiş ki: sunucu derken bende server anladim :-p valla ben de server anladım.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ters döndüm ya çatladım resmen gülerken :D Abi o ses ne yaw[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 en sonda cok guzel kopmus adam :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Tzu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 gayet dogal,karsidaki kisi hindi olmaya karar verirse kopmamak ayıp :)[signature][hline]Peace is a lie, there is only Passion. Through passion, I gain Strength. Through strength, I gain Power. Through power, I gain Victory. Through victory, my chains are broken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 süper ya[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Sun_Tzu, 01 Kasım 2005 13:01 tarihinde demiş ki: gayet dogal,karsidaki kisi hindi olmaya karar verirse kopmamak ayıp :) adamin belki ses tellerinde sorun var belkide normal sesi ole adamda suratina baka baka guluo sen orda olsan napardin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 süper ya ahhah gerçek mi acaba bu olay.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 puhuahahhauhauhuahuauhahuuha u ne yaa bu neee pheahuuhpeauh :D :D:D :D yazık len adama sese bak phaueuheuhea :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 AHAHAHAHHAHAHA yerlere yattım sonundaki kopus ne oyle hauahsudhasdha[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 süper bişey bu ya[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Abi çok kötü ya... Yazık o ince sesli adama da, o günden sonra medyanın linç ettiği işsiz sunucuya da :D[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bu ince sesli adamın ilk konuşmasına koptum ben. * hugululusenivış * gibi birşeyler, kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Wendigo, 01 Kasım 2005 12:28 tarihinde demiş ki: her izledigimde daha cok guluyorum lol Aynenn.. :) Hele 50.sn daki gülüş mükemmel.. .Bi de o ana kadar hep saklamaya çalışıyodu bastırmaya çalışıyodu gülüşünü adam, baktı zaten çoktan bitti olay, kovulduğu falan garanti sonunda tutmadı kahkahalarla güldü ya :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 01 Kasım 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 adam altına cızmıs gülmekten lol[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Belcika televizyonunda yasaniyo olay. Sesi kisik olan adam bir ameliyat geciriyo ve narkozdan uyandiktan sonra sesinin degistigi ortaya cikiyo. Sunucuda adama ve partnerine bununla ilgili sorular soruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :D ahhahehaa sunucu iptal oluo en sonunda orası cok komik[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 süpermiş lan :D yazık ama adama çok pis bakıyo spiker ona gülerken[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 süper komik bir video adam her konusmaya basladıgında hulhuhlhuu gıbı baslıyor herrıf ordan yarılıyor ahaha :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar