Masteis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 vay be öle staff üyesimi kalmış? artık öyle bi duruma girdikki her server'da editleyen var. Mesela ben... Tanımadığım bir kişi tarafından editlendim. Amaç: Adamın beni çok sevmiş(gaymıdır nedir). Neyse iyiki uo'u bıraktım ve mutluyum. CS ve W3 oynuyorum. GW aldık bayıldık o kadar para ama çabuk sıkıldım. Çok sağlam değil. canım hemen sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Masteis, 20 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: Tanımadığım bir kişi tarafından editlendim. Amaç: Adamın beni çok sevmiş(gaymıdır nedir) haha koptum..bnde wow düşünyodum ama hayatımı ele geçirmesin die vzgeçtim[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: taz, 20 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 20 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: namesiz de çok zorladı okul arkadaşım ama yapmam edik:) bana yaptın ama :D Ne ara lan:) aynı serverda olmadıkki biz hiç?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tebrik ederim kendisini[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 uo sux :-)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Elan Realms'tan sonra gördüm ki Türk oyuncusu böyle oyun yöneticilerini istiyor, hakediyor. Böyle olmazsanız ilgi azalıyor.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 "Unicornum kayboldui yenisini vermezsen oyunu bırakırım." diyen insanlar gördüm ^^[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ulan ben yapmıyınca küfür ediolardı, cons'cum yapmamış ünlü etmişsiniz adamı. adaletin bumu?[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yok benim lafım edite değil, bir oyun yöneticisinin şu mesajlarını cevaplarını "4wsgdfh" gibi gülüşlerini falan gördüm ya, yani neler oluyomuş...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Chemical, 20 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: namesiz de çok zorladı okul arkadaşım ama yapmam edik:) Ben yaptıracam o ediği dont worry gülüm :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 22 Kasım 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eee ben böyle bi sürü gm tanıdım... Marifet mi bu şimdi? :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Rewendor, 22 Kasım 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Yok benim lafım edite değil, bir oyun yöneticisinin şu mesajlarını cevaplarını "4wsgdfh" gibi gülüşlerini falan gördüm ya, yani neler oluyomuş... ne var yanı ılle hah hah hah dıyem gulmesı lazım ister dsadsadasdasdasd die guler ister 3412ewqcqwrrer2q3t52346t dıye gule bu iyi gm olup olmamanın ölçüsü mü? nası bi mantıktır biri bana anlatsın[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 admin,gm bunlar zor isler olmiyacan yorulmuyacan[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ayrıca bişey daha ekliym özel hayat dene bişey var msn de isterse ana avrat dümdüz gider oyuna yansıtmıyosa seni ilgilendirmez git serverda oynayanlara sor bi şikayetleri varmıymış edit:böyle bilmeden konuşanlara kıl oluyorum.[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 22 Kasım 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: bizsiziarariz, 22 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: ne var yanı ılle hah hah hah dıyem gulmesı lazım ister dsadsadasdasdasd die guler ister 3412ewqcqwrrer2q3t52346t dıye gule bu iyi gm olup olmamanın ölçüsü mü? nası bi mantıktır biri bana anlatsın Gülüşü ve mesajları bana zaten yeterli ipucu vermişti, bir yöneticiden ağırbaşlılık ve olgunluk beklerim, fark beklerim ben. İyi bir "yönetici" olmak için şart bence, evet. Ve evet bunu özel hayatında da bir özellik olarak beklerim ben. Şikayet olup olmaması beni ilgilendirmiyor, bilip bilmeden de konuştuğum yok sadece mesajlardan yaptığım çıkarımı yapmak için yeterli ipucu da vardı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Kasım 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 rewendor +1, ayrica bu tarz olaylar yane gm-player arasindaki diyaloglar oyun kalitesini dusuruor ve seviyesizlige yol acior.e hal boyle olunca bu tarz serverlara 8-15 yas kesmi combalaklar ilgi gosterior.ve cocukca bir oyun cikior ortaya.zaten uo yu bitirende bu olmadimi ? -uo yu bitiren sebeplerden bir taneside, night sight ile mage kasilmasi ve her atista 0,1 mage skilli gelmesi.. boyle bir sacmalik yok-[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Rewendor, 22 Kasım 2005 23:42 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 22 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: ne var yanı ılle hah hah hah dıyem gulmesı lazım ister dsadsadasdasdasd die guler ister 3412ewqcqwrrer2q3t52346t dıye gule bu iyi gm olup olmamanın ölçüsü mü? nası bi mantıktır biri bana anlatsın Gülüşü ve mesajları bana zaten yeterli ipucu vermişti, bir yöneticiden ağırbaşlılık ve olgunluk beklerim, fark beklerim ben. İyi bir "yönetici" olmak için şart bence, evet. Ve evet bunu özel hayatında da bir özellik olarak beklerim ben. Şikayet olup olmaması beni ilgilendirmiyor, bilip bilmeden de konuştuğum yok sadece mesajlardan yaptığım çıkarımı yapmak için yeterli ipucu da vardı. anlamadığın şu 10 senelik arkadaşım benim yıllarca karşı karşıya evlerde oturduk aramızdaki konuşma bırak da geyik olsun serverda da bölemiymiş sor bakalım bir bilene[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Neyse ya, zaten bunları fırsat bilip edit isteyen biri demek istediğimi çok anlayamaz.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar