kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lan? Kar yağıyor? nası ya? bu mesajı yazarken istanbul kozyatağı-içerenköy civarında inceden ama gayet seri kar yağışı görülmekte. metaor.gov.tr ise bu günün 8 derece ve bulutlu olduğunu söylüyordu? ama ama benim hayallerim vardı? uff çıkıp vizeye gitmem gerkiyo şimdi soğuktan ellerim donacam iki kelime yazamayacam of ki ne of edit: meteor.gov.trde yanlış bakmışım şu an 3 derece bulutlu(e kar için bulut lazım mantığı galiba) diyor, 8 derece olan yarınmış. kar falan da gelmiyomuş, sıcaklık güzeelce artıyo ama yağmur geliyo(8 bulutlu, 10 yağmurlu, 15 fırtına şeklinde gitmekte sonraki 3 gün) [signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 21 Kasım 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kar yağıyor, kar yağııyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Absolut o kadar kar yok burada böhü ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hisarda yağmakta şuan[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Durdu :( [Bu mesaj nvda tarafından 21 Kasım 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Sabanci Universitesi (yani Tuzla) da felaket bi kar basladi simdi azaldi gibi biraz ama baya büyüktü taneler[signature][hline]WoW EU - MagtheridonPenthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain TrainEmilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Halen hayvan gibi yağmakta . Allah penth gibileri sokaklarda bıraksın , donarak can versinler . Amin .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 fikirtepe temiz,gram kar yok. buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Head, 21 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: buradan eskiden ilişkim olan insanları s.kenlere sesleniyorum,allahınızdan korkun hahauhaeuha : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 mauhauhauhauha Head :rock:[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 :D one be auheuaeh[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 >.< takılıyorum aldırmayın.[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 o_O ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 zuhahahaahahah :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ankara - Gaziosmanpaşa. Kar yağmaya devam ediyor. [signature][hline]rtc[Bu mesaj Smoke tarafından 21 Kasım 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 be maltepedeyim yahu o neydi öle bi anda çöktü yağmur gibi ama şu an durdu temiz[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Kadıköy; popolarda buzlanma tespit edildi. Yağış yok ama sersemleten rüzgar tam gaz devam ediyor. Soğuktan zaten oldum olasıya nefret etmişim.. Kombi harıl harıl yanarken oturmuş sıcak çayımı yudumluyorum. Ne yazık ki, akşama dışarı çıkmam gerekecek ve ben de popoda buzlanma tespit edilmiş, soğuktan elleri donmuş, burnu kızarmış insanlar istatistiklerine gireceğim. Soğuktan kurtuluş yok.. gidip kendime bi sahlep mi ısmarlasam ne?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yanlış msj[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com [Bu mesaj parker tarafından 21 Kasım 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: dasaaa, 21 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Kadıköy; popolarda buzlanma tespit edildi. Yağış yok ama sersemleten rüzgar tam gaz devam ediyor. Soğuktan zaten oldum olasıya nefret etmişim.. Kombi harıl harıl yanarken oturmuş sıcak çayımı yudumluyorum. Ne yazık ki, akşama dışarı çıkmam gerekecek ve ben de popoda buzlanma tespit edilmiş, soğuktan elleri donmuş, burnu kızarmış insanlar istatistiklerine gireceğim. Soğuktan kurtuluş yok.. gidip kendime bi sahlep mi ısmarlasam ne? boltd kısım, Uludağda karı seyrederken Almanya Rakım elimde gibi olmuş ekiekieki hatta zuhahahuhazu... :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 şimdi uyandım kar yağıyor şu an ankarada[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya istanbulda yagdı bitti aksam yagar belki ama insallah yagmaz her halukarda tatil olmuyo bize:([signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 izlemek çok güzel oluyo umarım okullar tatil olur aylarca =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 önce bastırdı.sora azladı şindi koca koca yağıyo[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 [spo1=bursa'da kar...][/spo] admin'lerimizin uyarasi ile buraya alıyoruz....[signature][hline]ZerglingLord of the StarCraftMajesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 kot ceket evden çıkan aklıma bilmem napiim. gebercem akşama kadar bunun bide eve dönüşü var. =([signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar